Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Motto: http://news.stanford.edu/news/2005/june15/jobs-061505.html
Oblíbené kuchyně: Italská
6.5.18 14:40
Môj oblúbený recept na plnené papriky. Tentokrát je v plnke hovädzie mäso a plnka je bez strúhanky. V omáčke nie je kečup ani pretlak, ale len čerstvé paradajky a 2 konzervy (po 210 g) drvených paradajok. Ostatná zelenina podľa receptu.
Výborné knedlíky pripravené podľa receptu: https://www.mimibazar.sk/…omaca-knedla Do cesta som pridala sušené brusnice.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům30.4.18 22:35
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům28.4.18 17:05
Použila som tieto ingrediencie: 3 PL olivového oleja, pol cibule,
3 strúčiky cesnaku, 3 jarné cibuľky (namiesto póru), 2 KL soli, 1 KL
kurkumy, 1/2 KL mletej rasce, 1/2 KL mletého nového korenia, 2 hrste
posekaného kučeravého kelu (namiesto špenátu), 4 stonky (rapíkatého)
zeleru, košťál z 1 brokolice, 1 stredne veľkú mrkvu, 1 stredne veľký
petržlen, 2 menšie zemiaky, 3 PL quinoi, 1 liter vody.
Zdravá chutná polievka.
28.4.18 13:51
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům27.4.18 18:36
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům26.4.18 11:44
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům25.4.18 21:41
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům21.4.18 19:28
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům19.4.18 23:12
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům15.4.18 12:04
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům9.4.18 21:50
Pripravené z polovičnej dávky.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům9.3.18 12:35
Výborný, vláčny koláč. Hneď po vytiahnutí z rúry som na povrch koláča rozotrela domáci „hruškový med“ a na ten som nasypala vrstvičku kokosu. Upečený v noci, ráno bol koláč šťavnatý a veľmi chutný. Namiesto vlašských orechov som do cesta dala mleté lieskové orechy.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům28.2.18 10:27
Tentokrát som dala 2 banány a trošku čerstvého, nadrobno pokrájaného
hrozna. Papierové košícky som použila len modré, ktoré sú o niečo
vyššie ako tie obyčajné biele. Do cesta som pridala i 1/2 ČL sódy
bicarbóny.
V mojom predošlom uvarení som použila horkú študentskú pečať
s višňami a tá tam bola lepšia ako „obyčajná horká čokoláda“,
ktorú som použila dnes.
24.2.18 17:16
Recept jednoduchý, jedlo chuťovo výborné. Nabudúce by som možno pridala trocha mlieka, aby výsledok bol ešte šťavnatejší.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům24.2.18 09:27
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům18.2.18 13:43
Tentokrát pripravené na bravčovej masti a masle. Podávané so zemiakovou
kašou.
Výborné.
17.2.18 12:37
Pripravené z polovičnej dávky. Klobása obsahovela bravčové a jahňacie
mäso. Použitá 400 g konzerva „butter beans“ (maslové fazule).
Pristrúhnuté korenie „Chili explosion“.
Chutí výborne, jednoduché na prípravu.
16.1.18 21:35
Pripravené z polovičnej dávky. Do hotového primiešaná šľahačková smotana a spolu povarené. Tentokrát podávané s haluškami, ktoré sú zamiešané rovno do pokrmu.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 2 labužníkům