Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Motto: http://news.stanford.edu/news/2005/june15/jobs-061505.html
Oblíbené kuchyně: Italská
31.10.12 22:18
Líbí se mi Uvaření se již líbí 11 labužníkům28.10.12 19:42
Použila som 375 g (1 balenie) mrazeného špenátu, 5 veľkých zemiakov,
5 plátkov šunky, 3 dl šľahačkovej smotany (38 %), 2 vajcia, cca 100 g
syra Philadelphia. Časť syra som v malých kúskoch rozdelila medzi vrstvy
zemiakov a špenátu, časť som spolu s vajciami rozhabarkovala v smotane.
Goudu, muškátový orech a slnečnicové semiačka som nepoužila.
Mňaaamka veliká …
28.10.12 11:08
Syr som postrúhala na hrubom slzičkovom strúhadle. Polovicu karbonátok som obalila v strúhanke, polovicu nie. Chutilo.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům28.10.12 08:40
Namiesto masla som použila syr Philadelphia. Smotanu a horčicu som vynechala. Pridala som petržlenovú vňať. Chutná pomazánka …
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům17.10.12 06:19
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům14.10.12 14:41
Použila som 600 g zemiakov, 100 g masla, 1 veľkú cibuľu (120 g), 2 PL mletej sladkej červenej papriky, 500 g cestovín tagliatelle. Zemiaky som po uvarení a ošúpaní postrúhala na slzičkovom strúhadle. Mňaaam …
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům14.10.12 11:20
Výborná bublanina. Vyskúšala som ju už viackrát z 1,5 dávky, na veľkom plechu, s čerstvými čerešňami, obalenými v múke, ale aj s marhuľami. Dnes som piekla z 1 dávky, v tortovej forme s priemerom 26 cm a použila som 300 g červených ríbezlí, obalených v hladkej múke. Je výborná, ale čerstvé čerešne v bublanine sú podľa mňa aj tak najlepšie …
Líbí se mi Uvaření se již líbí 11 labužníkům14.10.12 10:45
Chuťovo dobré, len nabudúce by som nevarila zemiaky spolu s kyslou kapustou v jednom hrnci, ale radšej zvlášť a po uvarení by som ich pridala ku kapuste. Klobásu som použila chorizo.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 10 labužníkům