Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
24.9.13 19:14
Výborná, jinou dělat nebudu! U nás s ostružinami
30.4.13 09:55
Přidám jeden zajímavý poznatek na mnohokrát vyzkoušeném receptu - vždy jsem pekla pouze kuřecí čtvrtky nebo stehna rozložená na vrstvě žampionů, vždy byl výsledek vynikající, šťavnatý a stehna navoněná a nasáklá šťávou z žampionů, podlévat skutečně netřeba. O víkendu jsem poprvé mrskla na žampiony pouze celé kuře. Výsledek byl sice také dobrý, ale musela jsem podlévat, protože jinak by se žampiony prostě uškvařily do tvrda a kuře rozhodně nebylo tak šťavnaté jako jednotlivě pečená stehna. Myslím, že to tkví v tom, že stehny jsem pokryla celý kastrol a všechna pára z žampionů pak šla rovnou do masa, kdežto kolem kuřete v pekáčku byla spousta místa.. Rozhodně doporučuji tento recept s použitím kuřecích stehen.
Líbí se mi27.2.13 12:35
Skvělé, lehké, vláčné, úžasné!
Pekla jsem už dvakrát, jednou jsem zapomněla předehřát troubu a koláč se
upekl mnohem lépe! Mandle zůstaly navrchu, nenaskočilo žádné břicho,
atd.
Ubrala jsem ale cukr na 1/4-1/2 hrníčku - stačilo
4.4.12 18:50
Provedeno a je to výborné. Nechápu, že mě doteď nenapadlo zapéct brokolici tímto způsobem. Jen příště asi nebudu vůbec předvářet, dala jsem jen na minutku spařit do mikrovlnky a po zapečení v troubě do zlatova už byla brokolice na můj vkus už skoro moc měkká.
Líbí se mi1.4.12 20:00
Tak příště asi musím povařit déle, měli jsme dost tuhé, bála jsem se, že se rozmočí.. ale i tak moc chutnalo! Měli jsme s mákem. Příště asi tvaroh nebo bryndzu, mňam..
Líbí se mi15.3.12 12:16
Tak jsem nevydržela a ochutnávám už před podáváním oběda! Recept jsem hledala původně i přes google a video návody, takže jsem si maličko upravila, jen lehce, ale hlavně brambory i cibuli jsem na hrubo nastrouhala - myslím že hlavně u cibule je to skutečný rozdíl ve výsledku! Lahoda..
Líbí se mi7.3.12 20:03
Upekla se mi lehoučká a nadýchaná buchta, nepotírala jsem po upečení
marmeládou, ale namazala jsem klasicky dovnitř a navrch polila citronovou
polevou - výborné.
Jen cukr jsem ubrala, ale přesto na můj vkus je pořád výsledek jak
cumel
5.3.12 15:07
Už mnohokrát vyzkoušeno, naposled včera, a je to výborné, přidávám
do těsta citronovou šťávu, množství cukru podle kyselosti jablek Díky za recept
15.3.11 13:09
Takhle dělá linecké moje maminka, dává ještě šťávu z půlky citronu místo kůry (na tuto dávku), tak nám to chutná. Je vážně úžasné, rozplývá se na jazyku. Buď obalujeme v cukru nebo pocákáme čokoládou (je to rychlejší než máčet a vypadá to taky hezky). Je v naší rodině léty prověřené, recept opravdu doporučuji.
Líbí se mi10.3.11 00:25
Je to VELMI jedlé! Už jsem vařila několikrát.
Líbí se mi10.3.11 00:18
patří už mezi naše domácí stálice, v jednoduchosti krása, takové „take3“ - sýr nedávám, velká mňamka!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 1 labužníkovi