Pro AnickuV - tak tam zrovna chceme jet . Tak jsem ráda, že tam je i dobrá kuchyně.
Labužník Baruska02
Počet příspěvků v diskuzích: 58
- Moje recepty
- Oblíbené recepty
- Kde diskutuji
- Založená témata
- Disk. příspěvky
Omlouvám se - jsem úplně pitomá. Chtěla jsem reagovat a místo toho
vložila nový příspěvek.
Prostě jdu vyzkoušet zavařit jahodovu přesnídávku - recept jsem našla
tady v diskusi. A pak dám vědět jak to dopadlo
Jdu vyzkoušet jahodové pyré. Pak dám vědět, jak se povedlo.
Já už tam byla a jak jsem taky i někde psala - nikdy víc. Jídlo předražené, chuťově zas až nic moc vyjímečného. Snad jen ta atmosféra byla docela dobrá - tedy pokud vám nevadí, že si při jídle nemůžete povídat, protože není slyšet vlastního slova.
Tak to bude určitě soukromník co? Ty se totiž snaží. V supermarketech už nekupuju uzeninu vůbec žádnou. Vlastně ani maso ne. Máme u nás (Chotěboř) výbornou soukromou masnu - párky špekáčky výborné a hlavně mi vždycky suprově naporcují maso a i udělají plát masa na roládu.
Souhlas. Jen se přimlouvám za to, aby recepty byly vyzkoušené. Jinak vůbec mi nevadí, že jsou to recepty typu šup do trouby a za půl hodiny to vyndej - hlavně, že jsou dobré a prověřené. Nějak mi poslední dobou připadá, že je tu hodně receptů, jen tak opsaných někde z kuchařky nebo časopisu.
U nás se chlupaté knedlíky vždycky dělali jen ze syrových brambor, ale variantu z vařených také někdy vyzkouším.
Prostě budeme muset na dovolenou do Třebíče. Ona už za totáče, byla k dostání jen tam. Pamatuju si, že táta jezdil s náklaďákem a vždycky když jel do Třebíče, přivezl hodné dcerunce malinovou Zonku. A ještě takovou velkou kostku - byla to žvýkačka a krájelo se to nožem.
Už je po dovolené - spousta restaurací byla vyzkoušena. Takže v Českém Krumlově doporučuju restauraci Krumlovský Mlýn. Moc hezký interiér, obsluha super, jídlo vynikající a to latté - lepší jsem dlouho neměla. A ceny jídel okolo 140,– Kč, na ČK docela dobrý. No a v okolí Lipna se dá najíst všude vcelku dobře, jen je hrozný rozdíl v cenách. Nakonec u nás vyhrála restaurace Pohoda na náměstí ve Frymburku. Vynikající polévky i těstoviny, ceny okolo 90,– Kč, porce ohromné. Ale jedna odsrašující - kemp Modřín (Lipno) restaurace. Dali jsme si ledovou kávu, v které byla citronová zmrzlina - něco tak hnusného jsem v životě nepila. Tak tam už nikdy.
Bábovku vždycky vyklápím hned po vyndání z trouby. Ale pozor, stačí průvan a bábovka se zdrcne.
Nemáte někdo tip na dobrou restauraci na trase Český Krumlov - Lipno? Díky předem
Ještě mi zmizela z trhu Zonka. Pamatujete to někdo - limonáda, myslím,
že v třetinkových lahvičkách.
A z novějšího sortimentu - milovala jsem oříškovou Activii (jogurt),
která se už bohužel asi rok také nevyrábí.
Afticu od vás je tu ale REKLAMA na tuto restauraci již po několikáté. A také jsem si všimla, že jsou v příspěvcích se objevili i negativní reakce. A pokud, jak jste psal hodně cestujete - proč nedoporučíte i jiné restaurace? A já opravdu - je to jen můj názor -nepotřebuju slohovou práci na 2 stránky. Mě stačí, když se napíše, že tam a tam dobře vaří, co vaří a jaká je obsluha.
Afticu - já se na této diskusi ráda dovím, kde se dobře vaří. Ale o žádnou reklamu opravdu nestojím.
Nic moc hospoda. Předražené, jídlo nic moc - určitě znám mnohem lepší. Ale zážitek je to docela fajn - jednou to však bohatě stačilo
Vyzkoušeno, sněděno - výborné. Dík za recept. A navíc se mi líbí, že se to dá dobře zamrazit na horší časy.
Jolana díky. To vypadá lákavě a hlavně to bude i rychlé. Zítra bude k obědu, tak dám vědět, jak nám chutnalo
Nějak jsem to přehnala s rýží, takže jsem jí uvařila hromadu. Je mi
líto ji vyhodit, tak doufám, že mi poradítě nějaký jednoduchý a
vyzkoušený recept, kde hlavní surovinou bude kotel vařené rýže. Jen tak
na okraj - rizoto jsme měli včera
Díky předem
Aftíku, máš pravdu. Na střední škole jsem každé prázdniny chodila na brigádu do restaurace. A od té doby si v restaruraci nedávám spoustu jídel, protože co tam se dělalo s jídlem, aby se prodalo - děs a hrůza. Nejhorší co jsem tam zažila bylo, když se do bramborového salátu rozbila sklenice. Větší kusy skla se vybraly, salát se pořádně zamíchal a vesele se prodával. Je to už sice dost dlouho, co jsem střední dodělala, ale vůbec si nedělám iluze o tom, že se něco zlepšilo.