jolana

Registrován od: 12.04.06, naposledy on-line 21.08.19 21:14
Počet příspěvků v diskusích: 5066
 
jolana
5066 příspěvků 10.04.17 19:23
Telecí ragú s mandlemi.

Tento recept je kde? a slusnu odpoved bez okolkov a ze tam bola reklama alebo ine nezmysly…

Diskusní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina
jolana
5066 příspěvků 19.01.17 22:42
@Admin Labužník.cz píše:
@jolana Drobrý den,

pokud byl recept smazán, bylo to z důvodu porušení pravidel. Obsahoval tedy například reklamu.

Děkuji za pochopení, :kytka:
adminka Gábina

Neobsahoval ziadnu reklamu. Bol to recept z knihy Peter Stancik- Mlyn na mumie.
A napisane to tam bolo! Nemozem napisat ten recept ako moj. Je z konkretnej knihy, znbamej knihy.
Ale, ak ste Prave TO brali ako reklamu, tak to je viac ako zvlastne.. 8o
S receptom mnou napisanym ste vymazali aj fotku cloveka co to varil a dal si tu namahu to aj sfotit. Namaha dvoch uzivatelov tychto stranok sa zmazala jednym tahom. Uzivatelov, ktore tieto stranky robia uzivanymi nie len pre nas, aj pre vas…
To nie je fer jednanie.
Dvakrat meraj a raz strihaj. Navrhujem to aj vam.
Vdaka za pochopenie.

Diskusní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina
jolana
5066 příspěvků 15.01.17 19:30

Admin, kde sa stratil recept Temperovany bucek komisare Durmana? 8o

Diskusní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina
jolana
5066 příspěvků 25.06.15 16:57

Wolfgu, no ved prave…toto nechcem riskovat a navyse tuna, tuna je kazdy majster, a prave toho sa tyka aj to brusenie napriklad, nemusia mi to urobit dobre…viac zle ako dobre, viem o com vravim, prerabali sme kupelnu…parkety nechcem a plavajucu laminatovu tiez nie..ostava mi len tato zamkova, QUick step Livyn V 4, ta sa kladie na taku podlozku a je hruba 4 mm…je to jedna z najkvalitnejsich podlah vinyl na trhu, ale vseobecne by som chcela vediet kto ma kvalitny vinyl ako sa mu chova v dome…ci tie nase denne cestickuy je na nom vidno, presupany, nepresupany, odrety…proste skusenosti toho kto ju ma…nie je lacna, drahsie su uz len parkety…a po rokoch ju len zdvihnes vraj…nasla som firmu ktora ju ma a robi do tych najhotelov, robili to aj tuna v ikea, takze je to pre mna taka lepsia volba (duuufam) a zaruka na 20 rokov vraj…
http://www.livyn.sk/

Diskusní téma - Podlahová krytina do kuchyně
jolana
5066 příspěvků 25.06.15 11:44

Pozri aka je…a nedajboze daco kvapkne a sa hned neutrie, tak to ta dlazdica vsaje, ostane flek, mam taky na verande od jahody, zopar niekde od povodnych majitelov.. vraj brusenim a lestenim sa to vsetko urobi, ale je to naramna fuska, a potom koberce…naozaj sa mi nechce ani brusit, ani lestit, ani na koberce uz nemam silu a naladu…foto nie je nic moc, nevidno farbu…vidno tie spary.. :mavam:…a lepit na tuto staru novu ani nahodou, prerabali sme kupelnu, skoro som o rozum prisla… :mavam:

Diskusní téma - Podlahová krytina do kuchyně
jolana
5066 příspěvků 25.06.15 10:55

Birkano, neprovokuj mi :mrgreen: :lol:…mam podobnu dlazbu ako ty, viac svetlu do bezova je krasna, lenze byt sme kupili uz pouzivany, dlazba je celkom pekna…lenze///lenze po vyse dvadsiatich rokoch sa spary vydrolili a vseobecne ju treba prebrusit a vylestit…no a to je fuska…mame ju v celom byte na skoro 130 m stvorcovych…parkety nechcem, laminatovu tiez nie, vadi mi udrzba a neodolnost vlhku, tuna je spina od prirody velka…lino tu nedostanem kvalitne a nasli sme ten vinyl quick step livyn zamkovu celovinyl…, takze hladam kto ma vinyl ako je spokojny…a nechcem koberce, aj to je dovod ze sa mi nechce brusit a lestit tu staru..rada by som dala daco co je prakticke aj pekne aj dlho vydrzi…ten Vinyl ma zaruku 20 rokov..vraj… :mavam:

Diskusní téma - Podlahová krytina do kuchyně
jolana
5066 příspěvků 24.06.15 22:10
Vinyl podlaha

Mili moji, ma niekto skusenosti s vinylovou podlahou zamkovou(nie na doskach, celovinylova zamkova)?
neviem sa rozhodnut, bud brusit staru dlazbu a lestit alebo vinyl dlazku Quickstep Vinyl…ma niekto skusenosti, je spokojny aj po rokoch… ako dlho ma, ako sa dlazka sprava, udrzuje, nici/nenici, aj po rokoch je stale pekna… :mavam:

Diskusní téma - Vinyl podlaha
jolana
5066 příspěvků 21.01.15 13:46
napriklad ..

http://www.2012rok.sk/…arych-materi ..u nas sa jedol aj bob obecny…
http://cs.wikipedia.org/…_obecn%C3%BD .. slovienku je tazsie dostat, je chutnejsia ako cicer, aj ked sa niekedy predava ako cicer,,rozoznate prave podla toho zrnka…otec bol z hladovej doliny a tam jedli ozaj vsetko, aj tie zalude.. :mavam:

Na vychode najprefeverovanejsie jedlo bola Zameska cize kukuricna kasa uvarena a podavala sa s kyslym mliekom…a varilo sa aj z repy a cukrovej repy…vobec kyske mlieko bolo zaklad stolovania, k zemiakom, do cesta, ku chlebu, rano, na obed, vecer., hrube lokse s kyslym mliekom a sodou bicarbonou opekane na sucho potrete mastou alebo maslom ktore sa jedia bud na sladko alebo na slano..pridavam link, v recepte ich autor opeka na oleji, u nas sa pripravovali na sucho a mastia sa po tom..podavaju sa bud na sladko alebo na slano…
http://varecha.pravda.sk/…-recept.html

Diskusní téma - Potraviny našich pra/babiček
jolana
5066 příspěvků 01.01.15 11:15
PF 2015!!!

Vsetkym mojim spoluuzivatelom stranok, znamym, priatelom milym aj nemilym zelam zdravie, radost, lasku a pretoze ako na Novy rok, tak po cely rok! bude sa tu veselo spievat…

http://www.youtube.com/watch?…

:kytka:
Diskusní téma - PF 2015!!!
jolana
5066 příspěvků 16.09.14 13:43

..tiez mame draculu v rodine co ku cesneku ani necichne a nielen on, cela jeho familia.. tak tam ten cesnak jednoducho nedas ako oni.. :mavam: citron ti to ochuti, neboj..:)

Diskusní téma - Hummus - recept bez česneku
jolana
5066 příspěvků 14.07.14 18:15

Casino, nezmeni.. :mrgreen:

Diskusní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina
jolana
5066 příspěvků 11.07.14 19:06

A tady taky.. pani tam ma aj krasne zaujimave recepty, fotky nadherne, postup vypracovany..je tam trebars avokado s malinami priam uzasne..

http://inkitchenopen.blogspot.cz/

:mavam:
Diskusní téma - Moc pěkné stránky
jolana
5066 příspěvků 26.06.14 13:15

Casino, ta obdivujem..bojovat za lepsie stranky je presne to iste ako v dnesnej dobe bojovat za lepsi zajtrajsok..jednoducho bez ozbrojenej revolucie, vykynozenia korupcie a konzumnej kultury to je na houby…neznu sme uz zazili, si myslim.. :mrgreen:
Tvoja Aurora :mrgreen:

Diskusní téma - TLAČÍTKO ?
jolana
5066 příspěvků 26.06.14 13:07

Dano, miesto hrubej si myslim.
Existuje vo svete aj semolina mleta jemno-fein ale ta sa pouziva len a len na iste recepty..zvacsa a vseobecne sa pouziva hruba semolina :mavam:

Diskusní téma - Semolina - jak nahradit klasickou českou mouku
jolana
5066 příspěvků 14.06.14 12:47

Potomstvo je uplne to najkrajsie co nas mohlo postihnut…ze trebars mladi nevedia snie je to nimi ale my v tom mame prsty a doba..ked si vezmes ze ich doba je azijska rychla kuchyna, hambace, donner, cafekaviarnicky, cajovne, koktejl cez slamku, pizza ci daco podobne za pochodu, spagety s omackou z konzervy, opecene nudle na stojaka, zmrzlina ci desert s plastiklzickou a podobne a podobne tak tym padom za to nemozu,,je to ich svet a ich zivot ktori realne ziju..ale! nikto uceny z neba nespadol a nase potomstvo sme takto! naucili..preto som vlastne zvedava..kto este bojuje? :mavam:

Diskusní téma - Potomstvo zlé, blbé a zločinné
jolana
5066 příspěvků 25.03.14 20:09

Ano, ista..presne tak sa robi tokajska klobasa..ochutna sa, surova a pri miesani..palivost? ano.. podla toho kto ako rad a k comu! lebo klobasa sa robi aj k dacomu a pre daco..a ked sa tlapne tak je hotovo!..mila moja, este si asi vychod nenavstivila…ja nerozpravam o produkte ktory si kupis v obchode totizto..

http://dromedar.topky.sk/…-vinna-cesta

Diskusní téma - Tokajská klobása
jolana
5066 příspěvků 25.03.14 13:07

Paprika sladka mleta, cierny pepr, sol a cesnak..nic viac a nic menej..ja to viem, ja to musim vediet..priblizne sa pridava po hrstiach tak ze sa kostuje..ked si jazyk zmlaskne a ruka tlapne po mase tak je vsetkeho dost..veru namojvieru.. :mavam:

Diskusní téma - Tokajská klobása
jolana
5066 příspěvků 19.03.14 21:06

..prepac :oops:..tu je ten recept…tolko sa namiesis a premiesis ze to spravne zitne do ruky dostanes,,,vier mi :mavam:..zyzera mozno zlozite ale je jednoduchy a velmi chutny..

http://www.labuznik.cz/…b-na-kefire/

Diskusní téma - Pečení chleba
jolana
5066 příspěvků 17.03.14 22:00

Ejo, zo zitnej muky sa pecie najleopsi chieb.. a tvoje ze sa sprava nepochopitelne soi dokazem predstavit a ja tomu vravim blato..cesto sa stane tazsie a ako blato..musi si ruka zvyknut na tu spravnu konzistenciu…ale poradim ti jeden recept..je to velmi dobry chlieb aj ked nie kvaskovy.. ale cert by bol v tom aby si sa na tomto recepte nenaucila pracovat so zitnou mukou a za vysledok rucim.. :mavam:

Diskusní téma - Pečení chleba
jolana
5066 příspěvků 20.02.14 11:46

.. nic blizsie si neuviesdla napr. se syrem, vajickami a podobne..ale ked bez cesta tak skus vyhladat recepty na Chrestovy nakyp.. :mavam:

Diskusní téma - Chřestový koláč a la Petr Stupka

Zobrazit všechny příspěvky uživatele jolana »

Napsat uživateli jolana zprávu   Přidat uživatele jolana do přátel

Přátelé uživatele

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz