jarda16

Score: 0 Registrován od: 26.12.11, naposledy on-line 26.12.11 13:15
Počet příspěvků v diskuzích: 1 Brno
 

Kapr na černo - český recept z devatenáctého století

Odkaz na uvaření

jarda16 26.12.11 13:15

Dobrý den, včera jsem vyzkoušel recept …no, to bylo něco úžasného… omáčku jsem sice nevyráběl, zeleninu nepasíroval, přidal jsem na talíř jako přílohu, kapr byl na kousky (cca 6*6cm), hlavní příloha byla pohanka - krupky! (na oleji nadrobno nakrájená cibule a na minikostičky anglická slanina, pak pohanka, chvíli opražit, zlehka osolit, přidat 1,5násobek vařící vody, cca 8 minut pod pokličkou dusit - jako rýže), trochu zeleniny na talíř jako obloha… bašta.

Napsat uživateli jarda16 zprávu   Přidat uživatele jarda16 do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Reveňový koláč Reveňový koláč
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz