hubenej dědek

Score: 0 Registrován od: 25.02.14, naposledy on-line 8.8.20 11:51
Počet příspěvků v diskuzích: 38
 
hubenej dědek
38 příspěvků 7.6.20 08:52

Už to vidím :oops:. Jde to tady od desíti ne k pěti, ale k velké nule. :pocitac:

Diskuzní téma - Formátování textu
hubenej dědek
38 příspěvků 6.6.20 20:19
printscreen

Nevím jestli jsem ten stesk pochopil správně. Mě se to zobrazuje takhle ukázka z odkazu. Nevešlo se to sice celé na stránku, ale v textu co není vidět odstavce jsou.

Diskuzní téma - Formátování textu
hubenej dědek
38 příspěvků 7.7.19 15:33

Nebo se podívej na Chlebové stránky, tam najdeš vyzkoušené recepty.

Diskuzní téma - Domácí chléb z pekárny-chléb se drobí
hubenej dědek
38 příspěvků 7.7.19 11:06

Jenom z hladké mouky to je spíš veka a ta se drobí. Smíchej si přibližně 2/3 pšeničné a 1/3 žitné mouky a pak to bude teprve chleba. Nebo si kup v Kauflandu nebo Globusu mouku na domácí chléb a nemusíš řešit jakou mouku a v jakém poměru.

Diskuzní téma - Domácí chléb z pekárny-chléb se drobí
hubenej dědek
38 příspěvků 10.6.19 11:50

Máme tenhle https://www.alza.cz/…d5477422.htm a spokojenost jak s funkčností a vybavením, tak i s čištěním.
Teď jsme koupili na balkon ještě https://www.alza.cz/…d5543721.htm?o=1 a taky dobrý. Po rozhoření nekouří a dal by se použít i doma.

Diskuzní téma - Grily
hubenej dědek
38 příspěvků 1.7.18 14:53
Nedržící sníh

Už po několikáté se mi stalo, že ušlehaný sníh během několika minut spadl. A na dně mísy se objevil tekutý bílek. Sníh se jakoby rozpadl. Přitom se šlehal víc jak 15 minut a byl vyšlehaný do tuha. Zkoušel jsem ho šlehat s trochou cukru i bez, ale výsledek stejný. Nikdy se mi to nestalo, až teď v poslední době.
Má někdo tip, čím by to mohlo být? Dostal jsem čertvá domácí vejce, nemůže to být tím?

Diskuzní téma - Nedržící sníh
hubenej dědek
38 příspěvků 6.3.17 19:33

Vinná klobása je dobrá snad na všechny způsoby. Vyzkoušeli jsme i recept od dandy http://www.labuznik.cz/…nna-klobasa/ a opakujeme ho dost často.

Diskuzní téma - Vinná klobása a co Vy na to
hubenej dědek
38 příspěvků 8.10.16 18:08

Zrovna pomalý hrnec bych nezatracoval. Kdo ho nezkusil, ten nevěří a pochybuje. :-)

Diskuzní téma - Fritovací hrnec
hubenej dědek
38 příspěvků 20.9.16 23:06

Všechny tyhle přípravky jsou více či méně k ničemu. Většinou ale více. Jediné co skutečně funguje na troubu, ale i třeba na filtry v digestoři je Carlan. Je sice primárně určený na motory aut, ale v kuchyni je nepřekonatelný. Nic jiného už nekupujeme a po víc než pětiletém používání trouba ani digestoř nijak neprotestují. :D

Diskuzní téma - Čištění trouby (na pečení) :-)
hubenej dědek
38 příspěvků 18.5.14 15:39
Tyčky z Globusu

Zabloudil jsem do Globusu a mimo jiné jsem si tam koupil sáček ve kterém byly „Krátké tyčky“. Vypadá to a chutné jako preclíky, ale jsou ošizené na tvaru. Vzhledem tlustá tyčka cca 7-10cm dlouhá, hustě sypaná solí a mákem. Jsou krásně křupavé, ve složení je jen hladká mouka, ztužený tuk, droždí, cukr a posypka.
Jelikož mi zachutnaly a do těch končin se dostanu velmi zřídka, hledám recepis co by byl těmhle tyčkám co nejvíc podobný.
Nemá někdo nějaký tip? Pěkně prosím, smutně a mlsně koukám. ;)

Diskuzní téma - Tyčky z Globusu
hubenej dědek
38 příspěvků 14.4.14 19:02

Kdysi taky letěl do popelnice, pardon, do sběrného dvora. :D Jenže, jak udržet na pánvi teplotu, tak aby se mi tuk nepřepaloval? Já to neodhadnu, ani přidání trochy sádla to nezachrání a tak mi to lítá od zdi ke zdi. Když bych měl dát větší vrstvu oleje, tak to už je podle mě lepší ten friťák. Ten si to teplo alespoň trochu ohlídá a určitě se v něm ten tuk tolik nepřepaluje. Ale třeba mě paní a dívky vyvedete z omylu. ;)

@Eja
Myslíš, že smažením na pánvi to víc voní? Při stejném tuku? Já měl smůlu na tuk, ale člověk je tvor šetřivý a pak to takhle dopadá. :,(

Diskuzní téma - Co do fritézy
hubenej dědek
38 příspěvků 14.4.14 16:39

Jsem rád, že jsem se toho dožil. :hug: Hned to vypadá lepší. Škoda, že se nepovedlo to otevírání v novém okně. Snad někdy příště.
Děkuji

Diskuzní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina
hubenej dědek
38 příspěvků 13.4.14 15:18

Koupil jsem nějaký bezejmenný v akci a ta „vůně“ byla dost divná. Proto se pídím po něčem lepším. Nebudu fritovat každý den a tak by cena nemusela být nutně na prvním místě.

Diskuzní téma - Co do fritézy
hubenej dědek
38 příspěvků 13.4.14 13:22
Co do fritézy

Pořídil jsem fritézu a vyvstal problém, co do ní za tuk.
Jaké máte kdo zkušenosti s náplní do fritézy? Olej a když ano, tak jaký nebo raděj nějaký ztužený tuk? Tipy bych prosil pokud možno bez rad, že fritézy a smažené je k ničemu. ;)

Diskuzní téma - Co do fritézy
hubenej dědek
38 příspěvků 9.4.14 18:18

Po tom, co si na tomhle webu porůznu čtu jsem jinou odpověď ani nečekal. Legrační je, že na všechno je jen jeden programátor, to by jeden nevěřil. A jestli tomu chudákovi jdou velké úpravy, tak jako takováhle drobnost, tak se toho nejspíš ani nedožiju. :,(

Diskuzní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina
hubenej dědek
38 příspěvků 30.3.14 23:02

Zdá se, že programátor spáchal Seppuku, protože nebyl schopen upravit pár řádků kódu aby se netiskly kraviny. :zed: Škoda, čest jeho památce. Snad se najde jiný, který tento nadlidský úkol zvládne. :lol:

Diskuzní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina
hubenej dědek
38 příspěvků 5.3.14 12:16

Děkuji a doufám, že ta doba nebude delší než dlouhá. ;)

Diskuzní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina
hubenej dědek
38 příspěvků 28.2.14 12:12

Mám dotaz na tvůrce stránek. Vytiskl jsem si recept a s úžasem na něj koukám. Proč se vytiskne i zaškrtávací pole s dotazy jestli chci tisknout s obrázkem a diskuzí? :roll: A možná by nebylo od věci, kdyby se okno pro tisk otevíralo samostaně. Jde sice o zvyk, ale většinou to tak bývá. Tady když se omylem zavře, ukončí se vše.

Diskuzní téma - Dotazy, nápady a připomínky pro admina

Zobrazit všechny příspěvky uživatele hubenej dědek »

Napsat uživateli hubenej dědek zprávu   Přidat uživatele hubenej dědek do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz