goro

Score: 0 Registrován od: 24.11.04, naposledy on-line 29.6.12 09:29
Počet příspěvků v diskuzích: 82 Říčany

jsem velmi starý pes

 
goro
82 příspěvků 26.6.12 08:50

Dík, nenapadlo mě to.

Diskuzní téma - Vyhledávač
goro
82 příspěvků 25.6.12 19:56
nedostatek vyhledávače

Když odkliknu vyhledávání, rozbalí se mi seznam receptů vyhovujících vyhledávacím kritériím. Otevřu libovolný vyhledaný recept, vrátám se zpět a seznam vyhledaných receptů zmizí. Musím znova zadat vyhledávání. Velmi hloupé, protože zdlouhavé. Malér je v tom, že když hledáte redundandní recepty, tak se uzoufáte. Tím vám narůstají duplicitní recepty a narůstají a narůstají. Tak tam budete mít brzy padesát receptů na týž guláš pod padesáti názvy.

Diskuzní téma - Vyhledávač
goro
82 příspěvků 2.12.11 11:16
ajvar
Diskuzní téma - Paprikové chutney (čatní)
goro
82 příspěvků 28.10.11 11:10
kvalita sádla

je ovlivněna krmením. Zemědělské podniky mívají svoje řeznictví a můžeš hledat, ve kterých je sádlo lepší či horší. Ale i tak bývá dnes sádlo řidší, protože je z mladých kusů. Když si přineseš z domácí zabíjačky řemenové sádlo čtyři cm vysoké, bude určitě perfektní. Nažloutlé sádlo vyrůstalo pravděpodobně na kukuřici.

Diskuzní téma - Škvaření sádla
goro
82 příspěvků 2.10.11 12:58
vařená ryba

Víte, já nevím, školy nemám, ale zkoušeli jste do salátu jakoukoli v zeleninovém či kořeněném a mírně okyseleném nálevu krátce povařenou filetovanou rybu?

Diskuzní téma - Rybí salát
goro
82 příspěvků 25.7.11 08:28
zott

tuhle zakysanou smetanu bez škrobu doporučuji i k očkování mléka při výrobě sýrů nebo tvarohu jako mezofilní kulturu.

Diskuzní téma - Kysla smotana ZOTT
goro
82 příspěvků 30.6.11 12:14
Známé přísloví

Selžou-li všechny experimenty, je načase si přečíst návod k použití. http://www.obchody24.info/…zi/28266.pdf

Diskuzní téma - Pračka AEG Lavamat 46010L
goro
82 příspěvků 28.6.11 07:50
polenta

Někdo holky, jiný vdolky. Proto je na světě tolik jídel, abychom si všichni mohli vybrat to, co nám chutná. Za sebe si myslím, že polentu lze použít skoro všude tam, kde bramborovou kaši. Italové dávají do polenty parmazán, já zkusil přidat brynzu s vynikajícím výsledkem. Ale - moc polentu nejezte, při vysoké spotřebě by jistě k mé nevoli zdražila i tak už drahá kukuřičná krupice. Dobrou chuť.

Diskuzní téma - Polenta
goro
82 příspěvků 22.4.11 22:45

Sorry, já se nepodíval na ten odkaz.

Diskuzní téma - Chai
goro
82 příspěvků 22.4.11 21:40

Lze vyguglovat, že „chai“ je hindsky „čaj“.

Diskuzní téma - Chai
goro
82 příspěvků 3.3.11 21:20

Pokud někoho zajímá stará kuchyně, před lety vyšla renesanční kuchařka Bavora Rodovského z Hustiřan. Ve veřejných knihovnách to jistě je.

Diskuzní téma - Středověká kuchyně
goro
82 příspěvků 11.2.11 15:46
Prosím

já opravdu nejsem takový ignorant, jen jsem chtěl zastavit tu přemíru agresivní energie. Nejlépe by se to vyřešilo přísně puristicky, kdyby se Ciprianiho název změnil na „Boeuf a la Carpaccio“, jehož určující znaky jsou tence krájené filety a červená a bílá barva použitých surovin, připomínající Carpacciovy obrazy. Pak můžete tence krájet cokoli červené, doplnit majonézovou omáčkou a po právu to nazývat „cokoli a la Carpaccio“. Ale protože mě to neživí, zas mě tak nebere případný nesouhlas. Ostatně u nás k večeři bude červená řepa a la Carpaccio. Dobrou chuť.

Diskuzní téma - Carpaccio
goro
82 příspěvků 9.2.11 17:21
Heezkýýý

Hezky se hádáte. Já si myslím, že původní název Ciprianiho pokrmu občas podléhá posunu směrem k pojmenování přípravy a způsobu podávání i jiných surovin, než hovězí svíčkové, přičemž bych byl opatrný k etymologickým znalostem šéfkuchařů, přece jen to většinou nejsou jazykovědci. A koho to škrábe? Já dávám na filety z roštěnce jen směs citronové šťávy a oleje. Je to ještě carpaccio? A kdyby nebylo, není vám to jedno?

Diskuzní téma - Carpaccio
goro
82 příspěvků 12.10.10 21:59
syřidlo
Diskuzní téma - syřidlo
goro
82 příspěvků 21.2.10 19:14
...

Pokud si vzpomínám na tu Werichovu knížku, jedná se o uzené úhoře?

Diskuzní téma - komačočík
goro
82 příspěvků 29.12.06 07:23
zkus to

raději U Anežky

Diskuzní téma - Říčanská hospůdka
goro
82 příspěvků 12.10.06 07:29
měděný kotlík

Nechal jsem si ho vloni udělat u klempíře v Kunčicích pod Ondřejníkem, kontakt nemám, ale každý klempíř to umí. Je udělený klasickou konvářskou technikou. Stál mě asi 1500kč.

Diskuzní téma - kotlík na guláš
goro
82 příspěvků 31.1.06 07:16
Spam

Máš pravdu.

Diskuzní téma - Skrytá reklama
goro
82 příspěvků 27.1.06 07:57
Lanýže

jem v životě ani neviděl, natož jedl. V Zimmermanově Lexikonu jsou stovky jídel s lanýži, ale povídá se, že v současnosti stojí lanýže asi 3000$ kilogram, tak si nejsem jist, jestli bych vyrazil na trh.

Diskuzní téma - Lanýže...
goro
82 příspěvků 11.1.06 11:47
Manano

klídek, ty jsi osobnost a ne psychotik.

Diskuzní téma - Váš názor?

Zobrazit všechny příspěvky uživatele goro »

Napsat uživateli goro zprávu   Přidat uživatele goro do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz