djax
Počet příspěvků v diskuzích: 13
- Moje recepty
- Vařím
- Oblíbené recepty
- Kde diskutuji
- Založená témata
- Disk. příspěvky
Zkoušeli jste už segedín s rýží? Vařím ho teď kotel a napadlo mě ho s rýží vyzkoušet. Může to chutnat zajímavě.
Nedal by mi někdo tip, jak bez váhy „vážit“ mouku a cukr do moučníků a dezertů? Kolik má třeba gramů mouka na polévkové lžíci nebo něco podobného? Díky!
Vařím a fotím velmi rád . Jsem labužník tělem i duší, proto chci
mít každé jídlo po chuťové i „grafické“ stránce dokonalé,
samozřejmě v rámci mých možností
.
Pardon, místo odpovědi na jiný příspěvek se mi to vložilo sem a nejde
to smazat .
Díky, kuchařka netřeba, dle mých názorných fotografií si uvedená
jídla může dopřát každý . Recepty jednoduché, ovšem výsledek potěší
každého labužníka.
Ahoj, pokud máte chutě na výtečné pokrmy, zkuste navštívit můj
jídelní blog:
http://www.djax.cz/clanky
Specializuji se převážně na výtečné dezerty.