Dagmarap

Score: 0 Registrován od: 30.11.16, naposledy on-line 3.12.16 15:53
Počet příspěvků v diskuzích: 1
 
Dagmarap
1 příspěvek 30.11.16 22:04
rahat

Precetla jsem si o vsech uskalich pri vyrobe rahatu a podivala se na recepty z Kypru, ktery nabizi nejlepsi rahat, jaky jsem kdy jedla a tam se uvadi, ze uspech zavisi na case vareni, mluvi o 2 hodinach, coz by mohlo vysvetlit, proc mnohokrat rahat netuhne tak, jak by mel…
recept bez primesi je tento: 100 l vody, 90 kg cukru, 15 kg kukuricneho skrobu a 40 g citric acid. Jestli jsem dobre delila, na 3 l vody vyjde 2.7 kg cukru, 0.45 kg k. skrobu a 1.2g citridu
voda s cukrem a citridem se vari 35 min,
potom se prileje skrob, rozpusteny ve studene vode a vse se vari a micha pri 100-130 stupnic C asi dve hodiny. (36 otacek /min)
nakonec prichute a pak naliti do pekace…atd…

Diskuzní téma - Rahat

Zobrazit všechny příspěvky uživatele Dagmarap »

Napsat uživateli Dagmarap zprávu   Přidat uživatele Dagmarap do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz