BarbaraP

Ikonka uživatele BarbaraP
Registrován od: 07.05.13, naposledy on-line 25.05.13 13:23
Počet příspěvků v diskusích: 27 Praha

Oblíbené kuchyně: Česká Čínská Italská Japonská Maďarská Mexická Ostatní Řecká Slovenská Americká Thajská Britská Vietnamská

 
BarbaraP
27 příspěvků 14.05.13 01:45

Tak samozřejmě nějaká kultura musí být, když jsem dělala servírku a sledovala některé hosty, také mi z nich kolikrát bylo z jejich chování blivno :mrgreen: Samozřejmě je blbé, aby tam někdo půl hodiny cvakal foťákem, jak kdyby fotil nějakou celebritu, ale zas myslím, že vše se dá dělat korektně a důstojně vůči sobě i ostatním, ale to už je pak jen o lidech, ne o focení nebo špárání se v ústech párátkem, vše se dá dělat ve vší slušnosti, i to focení ;)

Diskusní téma - Americký zápisník: Koniec food porna v Amerike
BarbaraP
27 příspěvků 13.05.13 06:52

Já tedy na focení jídel v restauraci nevidím nic špatného. Když si objednám jídlo, které se mi líbí a chci si jej na památku nebo pro inspiraci ještě před snězením vyfotit, tak proč by to mělo někomu vadit? Obávám se, že jde o to, že se majitelé bojí šíření negativní reklamy v případě, že se jídlo nepovede, ale za to přece nebudou dávat vinu mě, nýbrž sobě ne? Přesně jak už zmínil gmp: je to jako by mi někdo na dovolené zakázal si něco na památku vyfotit a to je přeci blbost. Když si jídlo zaplatím, tak snad nemá nikdo právo mi rozkazovat, jestli si ho můžu vyfotit nebo ne, je to moje věc. 8)

Diskusní téma - Americký zápisník: Koniec food porna v Amerike
BarbaraP
27 příspěvků 08.05.13 00:21
Rozmrazit a znova zmrazit ne!

Rozhodně bych už jednou rozmrazený výrobek nezamrazovala znova a už v žádném případě ne maso! Musí to pak mít nejen konzistenci, ale hlavně chuť celkem prapodivnou :? Ve škole nás učili, že když už je jednou rozmrazeno a teď nevíte co s tím, tak tepelně opracovat a pak to zase můžete v klidu zamrazit, ale jinak bych to neriskovala 8)

Diskusní téma - Kuřecí prsa a uchovávání v mrazáku

Zobrazit všechny příspěvky uživatele BarbaraP »

Napsat uživateli BarbaraP zprávu   Přidat uživatele BarbaraP do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz