bajoo

Registrován od: 08.01.15, naposledy on-line 3.10.19 12:56
Počet příspěvků v diskusích: 3
Jsem pokročilý kuchař

Oblíbené kuchyně: Bulharská Česká Čínská Francouzská Italská Maďarská Řecká Slovenská Ukrajinská

 

Jablečná nutela

Odkaz na uvaření

bajoo 17.7.16 14:55

Zajímavá kombinace

Krůtí roláda s nádivkou z papriky a slaniny

Odkaz na uvaření

bajoo 17.7.16 14:49

Vynikající! Jen místo ztužovače omáček (taky nevím co to je :-) ) jsem omáčku zahustil klasicky troškou hladké mouky

Cukety s rýží

Odkaz na uvaření

bajoo 16.7.16 12:37

Bylo to dobré, doporučuji dochutit bylinkami (oregáno)

Sekaná z cukety

Odkaz na uvaření

bajoo 15.7.16 16:38

Sekaná je to výborná. Sice bych to asi sekanou nenazýval, spíš mě to připadalo jako nákyp, ale je výborné

Cuketové lívance

Odkaz na uvaření

bajoo 15.7.16 16:36

Vynikající - nemají chybu

Bábovka z cukety

Odkaz na uvaření

bajoo 15.7.16 16:35

Návštěvě bábovka chutnala moc (mě taky)

Karamelový krém s malinami

Odkaz na uvaření

bajoo 12.7.16 23:43

Krém byl výborný. Místo piškotů jsem použil rozdrcené Bebe sušenky.

Cuketový guláš

Odkaz na uvaření

bajoo 9.7.16 19:22

Guláš je to výborný. Přidal jsem tam trochu brambor (dle Zuzky), maďarské gulášové pasty a zelené petrželky.
P.S. Ale guláš z kusu kližky je přeci jen lepší :-)

Cuketa chutnající i zavilým odpůrcům cuket

Odkaz na uvaření

bajoo 9.7.16 10:38

Bylo to dobré, ale trošku nevýrazné - asi by to chtělo ještě nějak okořenit, ale nevím čím.

Cuketové karbanátky

Odkaz na uvaření

bajoo 4.7.16 21:39

Velmi dobré i samotné bez přílohy.

Bretaňská brokolicová polévka velouté

Odkaz na uvaření

bajoo 28.6.16 14:57

Polévka je výborná. Jen malý komentář k receptu - myslím si, že ta pažitka by se do polévky měla dávat asi až po rozmixování.

Křišťálový třešňový koláč

Odkaz na uvaření

bajoo 28.6.16 13:18

Výborný. Myslím si, že by byl rozleželý druhý den ještě lepší, ale bohužel nevydržel :-)

Závitky z čínského zelí s masem

Odkaz na uvaření

bajoo 6.2.16 15:27

No nevím, zřejmě se konec receptu ztratil. Po 15 minutách pečení byly závitky ještě téměř syrové, navíc nikde není napsáno, jak a kdy zpracovat rajskou omáčku.
Závitky jsem pekl asi 40 minut, pak jsem je vyndal, do výpeku jsem přidal protlak a kečup (omáčku v prášku jsem neměl), do vzniklé omáčky jsem závitky vrátil a pekl ještě asi 20 minut. Náplň jsem ještě navíc okořenil grilovacím kořením a italskými bylinami, bez toho měla nevýraznou chuť.
Chuťově byly závitky dobré, ale čínské zelí bylo téměř nepoživatelné. Nevím, jestli jsem někde neudělal chybu, kromě řapíků jsem seřízl i silnější žebra, ale přesto mě připadalo, že se snažím překrojit a rozžvýkat provázky. Z normálního zelí by byly závitky určitě lepší, u něho se mi to nikdy nestalo.

Divoké sele na švestkách (pro Florentýnu)

Odkaz na uvaření

bajoo 6.12.15 13:39

Výborné! Jeden z nejlepších receptů. Doporučuji!

Pikantní Dýňová Polévka

Odkaz na uvaření

bajoo 3.10.15 20:31

Měl jsem z ní trochu obavy, protože podobné polévky moc nemusím, ale je to opravdu výborná polévka. Pouze jsem při druhém vaření nahradil semínka koriandru mletým koriandrem, protože ze semínek zůstaly v polévce slupky, které se nerozmixovaly.

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 4 5
Napsat uživateli bajoo zprávu   Přidat uživatele bajoo do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Houbová smaženice Houbová smaženice
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz