bajoo

Score: 0 Registrován od: 08.01.15, naposledy on-line 3.8.20 15:08
Počet příspěvků v diskuzích: 3
Jsem pokročilý kuchař

Oblíbené kuchyně: Bulharská Česká Čínská Francouzská Italská Maďarská Řecká Slovenská Ukrajinská

 

Pikantni pomazánka z uzené ryby

Odkaz na uvaření

bajoo 11.3.17 10:27

Výborná pomazánka - jen jsem marně pátral, jaké je to „Marsala koření“. Našel jsem jen, že Marsala je druh vína (a italské město). Místo Marsaly jsem tam dal Garam masalu.

Lahůdková rybí pomazánka

Odkaz na uvaření

bajoo 11.3.17 10:23

vynikající pomazánka!

Treska na houbách

Odkaz na uvaření

bajoo 25.1.17 19:27

Pochoutka jedna báseň…
Měl jsem trochu obavy z kombinace rýže - smetanová omáčka, ale vše bylo vynikající a chutě se nádherně doplňovaly.

Rychlé hrníčkové perníkové řezy

Odkaz na uvaření

bajoo 25.1.17 15:02

Musím dát za pravdu Sylvii, mě taky řezy trochu zgumovatěly, hlavně u okraje. Ale nijak to nevadí, jsou vynikající.

Celerové placičky*

Odkaz na uvaření

bajoo 25.1.17 14:53

Placičky jsem dělal podle originálního receptu. Byly dobré, ale myslím si, že uvařením celeru se ztratí jeho specifické aroma a chuť. Verze podle Martina by asi byla chuťově výraznější, ale z jeho popisu vyplývá, že vařil vlastně něco úplně jiného…

Švestkový koláč - Tarte

Odkaz na uvaření

bajoo 26.11.16 21:46

Koláč byl výborný.

Vepřové kotlety na celeru

Odkaz na uvaření

bajoo 17.11.16 18:25

Docela dobrý recept, zajímavá kombinace celeru ve smetanové omáčce.

Vepřové kotlety v houbové omáčce

Odkaz na uvaření

bajoo 17.11.16 15:50

Dobrý recept, jen jsem tam nakonec přidal půl kelímku kysané smetany.

Pikantní kotlet podle Staré Pošty

Odkaz na uvaření

bajoo 17.11.16 15:48

Dobré, jen příště přidám víc majoránky. Asi jsem moc šetřil, takže nebyla moc poznat

Marlenka - starodávný recept ruských žen *

Odkaz na uvaření

bajoo 7.11.16 19:14

V tomto receptu je na můj vkus v poměru s ostatními ingrediencemi příliš mnoho mouky a cukru. Marlenka byla sice dobrá, ale vyzkoušeli jsme už několik receptů na medovník, které byly daleko lepší. Asi by na dané množství těsta bylo zapotřebí víc krému.

Pomazánka ze zbytků masa

Odkaz na uvaření

bajoo 7.11.16 19:10

pomazánka je velice dobrá

Žemlové knedlíky bez mouky, vařené v páře

Odkaz na uvaření

bajoo 6.11.16 14:45

výborné, sice vzhledově nic moc, ale o co víc jsou nevzhledné, o to jsou lepší chuťově! :-)

Dýňový koláč - americká klasika

Odkaz na uvaření

bajoo 4.11.16 20:57

Moučník má dost nevýraznou chuť. Moc nás to nezaujalo.

Hříbky na smetaně

Odkaz na uvaření

bajoo 28.10.16 17:29

Asi jsem málo osmažil cibuli, ale omáčka byla výborná. Opekl jsem přírodní kotlety, k tomu knedlíček s houbovou omáčkou - no jedna báseň.

Krůta na celeru

Odkaz na uvaření

bajoo 27.10.16 13:36

Velice chutné, jen ty brambory mě k tomu moc neseděly, ale nenapadá mě nic jiného.

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další »
Napsat uživateli bajoo zprávu   Přidat uživatele bajoo do přátel

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz