Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
26.7.15 12:26
Neměla jsem nivu a cibuli jsem nedávala do špekáčku, ale použila zbytek karamelizované cibule z grilovačky. Takže jsem pouze nařízla, vytřela dijon hořčicí, vystlala zbytkem sušené šunky a slaninky a napěchovala uzeným oštiepkem. Zvenku jsem špekáčky párkrát jemně nařízla a dala pod gril do trouby na chvilku z obou stran. K tomu míchaný salát s pikantnější jogurtovo-dijon-česnekovou zálivkou, chleba máčený ve zbytku sosíku a pivo. Strašně nám to chutnalo. Díky za inspiraci!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům26.7.15 11:20
Výborné, podáváno ke steaku. Dá se dělat i na grilu, jak jsme vyzkoušeli se zbytkem druhý den. Snadná a efektní úprava.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům22.6.15 00:56
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům22.6.15 00:10
Přistupovala jsem k tomuto saládu s určitou dávkou nedůvěry, ale je fakt mnohem lepší, než by se mohlo zdát.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům21.6.15 20:34
Výborná klasika, která se dá různě obměňovat. Do části jsem přidala malé kopečky borůvkové marmelády, hezky to osvěžilo, i když se to „propadlo“.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům18.6.15 13:16
Jednoduché, rychlé a dobré. Dělala jsem s kakaem, ořechy a kouskem čokolády uprostřed, na který jsem po upečení přilepila lentilku.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům10.6.15 21:59
Vyzkoušela jsem přesně podle receptu. Bábovka ani neoslnila, ani neurazila. Dala se jíst, ale nemohu říct, že jsme si pochutnali…
Líbí se mi8.5.15 16:20
Poleva je výborná, ale nesvařila jsem správně cukr a lámala se mi. Použila jsem ji na perník.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům7.5.15 17:56
Použila jsem datlovou marmeládu místo medu, ale těsto pak bylo dost hutné, tak jsem ho nadlehčila zbylými našlehanými bílky. Pak se mi vytvořily „muldy“, které jsem sřezala, posekala a smíchala s pikantní marméládou, tím to zarovnala a dala polevu. Příště vyzkouším originální recept bez experimentů.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům7.5.15 17:49
Makovec jsem polila citrónovou polevou a ozdobila. Byl méně vláčný než
jsem čekala, ale dobrou náladu nám to nepokazilo Na fotce ještě Litý perník na plech http://www.labuznik.cz/…ik-na-plech/.
Foto kamarádka Dana.
7.5.15 17:41
Roládu jsme použili na studenou mísu s plněnými vajíčky - část s avokádovou pomazánkou http://www.labuznik.cz/…pomazanka-2/ a část s kuřecí pěnou a také na další mísu s roastbeefem a grilovaným lilkem. Fotky dělala kamarádka Dana.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům7.5.15 17:35
Salát jsme použili na studenou mísu s řízečky, kuřecí roládou a smaženým květákem. Recept zcela respektován a výsledek byl výborný. Kuřecí roládu, smažený květák a fotku dělala kamarádka Dana, děkuji za povolení použít.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkům7.5.15 17:13
Udělala jsem „Minikačenky“, jednom 3 kolečka. Ale byly fakt výborné.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkům2.5.15 23:27
Dvojctihodné koláčky třetí den, a stále vynikající, měkké! Nejlepší recept, co jsem na koláčky zkoušela.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 7 labužníkům23.2.15 14:21
Zase jsme si pochutnali. Z jedné třetiny tam byly fazolky fava, tak to trochu změnilo barvu. Klidně víc posypat lístečkami máty.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkům15.2.15 22:56
Vyzkoušela jsem s tímto těstem kynutou růži plněnou mákem a povidly, výsledek výborný. Vzhled i chuť. S těstem se pracovalo tentokrát výborně, bez gramu přidané mouky, ani při válení. Inspirace zde http://varecha.pravda.sk/…-recept.html , jenom dělám z 5 vrstev.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkům1.2.15 16:03
Malinko jsem musela podsypávat - záleží od mouky, ale jinak se
s těstěm pracovalo výborně. Přidala jsem jenom citr. kůru. Zkoušela jsem
cosi na způsob domažlických (4ks) + tlačené (30ks). Foto před
pocukrováním, což bude asi potřeba. Potřela jsem je šlehačkou s máslem
a rumem, ale nechalo to nevzhledný povlak Musím to vychytat.