Játra na rožni

Odkaz na uvaření

birkana 8.10.20 13:19

Rychlé, nenáročné, výborné!
Na porci jsem dala 220 g vepřových jater, předepsaných 100 g je pro nás dost málo :lol: . Na jehlu jsem přidala i rajčata a cibuli. V postupu jsem se nedozvěděla, kam s tím citronem. Tak jsem jej vynechala :oops: . Podávala jsem s opékanými bramborami.

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Jednoduché skopové na česneku

Odkaz na uvaření

van.Thomas 6.10.20 19:02

Snažil jsem se dělat podle receptu, ale péci jsem musel asi 4 hodiny na 170, protože ta voda nechtěla pryč. Nakonec jsem maso vyndal, abych ho úplně nevysušil a šťávu zredukoval na plotně. Výsledek je dobrý, chutný a omáčku jsem nakonec mixoval. …jo a ten pepř jsem nenašel.

Šunkové knedlíčky

Odkaz na uvaření

van.Thomas 6.10.20 18:56

Vyzkoušeno. Knedlíčky jsou hodně křehké a v polévce se částečně rozpadají. Asi jsem měl udělat hustší těsto. Ale jinak je to chutné.

Uherská pěna dle ČSN

Odkaz na uvaření

birkana 6.10.20 12:15

Je to ona, ta dobrá pomazánka, kterou pamatuji z mládí! :potlesk: :srdce: :potlesk: :srdce: :potlesk:
Umíchala jsem z 1/40 množství (cca 250 g hotového výrobku). Striktně jsem dodržela gramáž - v mém případě 88 g uheráku, 100 g másla (skutečného, žádné náhražky :think: ) a 75 g taveného sýra. Nesolila jsem.

Pracovala jsem v mixéru, máslo povolené, salám rozsekán na ultrajemno. Pomazánka byla dost tuhá i přes to, že jsem vzala poměrně měkký sýr. A tehdy byly taveňáky o hodně tužší. Možná se to přiředilo podle potřeby :nevim: .

Ta moje pěna chutnala výrazněji „salámově“, než tehdy. I těch kousků uzeniny se nyní zdálo víc, než tehdy. Inu, když byl uherák nedostatkový, možná se některým zúčastněným hodilo něco salámu „odklonit“ domů :lol: .

Pomazánka je to skutečně výborná, určitě použiju na silvestrovské chuťovky. Doporučuji všem, kdo nepočítají kalorie, neb je to energetická bomba!

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Skopové na smetaně

Odkaz na uvaření

van.Thomas 28.9.20 14:36

Strašně mě překvapilo, že v české kotlině seženete krevety na každém rohu, ale kvůli ovci lítáte půl roku po všech čertech (jehněčí nepočítám). Nakonec se ovečka povedla, jen si vyžádala trochu víc času na dušení. Vařil jsem cca 500g skopové kýty. Koriandr, kmín a rozmarýn sušený, každého zarovnaná lžička. Zdálo se to moc, koriandr při drcení voněl, až se loupal strop, ale nakonec to ani není tolik znát. Skoro bych řekl, že se dalo přidat. Inu ovce. Cibule 200g, sádla asi 50g, možná trochu víc. Smetany 100g a vody to schlamstlo 200ml a česneku jsem dal 20g, byl kupovaný a bylo to akorát. S výsledkem jsem spokojený, ovcím zdar!

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Menemen – turecké snídaňové jídlo

Odkaz na uvaření

van.Thomas 28.9.20 12:38

Musím autorovi receptu složit hlubokou poklonu za to, s jakou rafinovaností do mě dostal dvě porce leča. Vypadá to stejně, voní to stejně, chutná to stejně. Je fakt, že jsem nesehnal sumaku, takže s ním by to možná chutnalo i vonělo trochu jinak. Klobása byla masitá, bez papriky a bylo jí dvakrát tolik. Uvařit rozklepnuté vejce v omáčce v celku je vynikající nápad a mně to moc chutnalo. Jako příloha byl čerstvý chléb a nemělo to chybu. Přestože teplou zeleninu nemusím, tohle chutnalo.

Dušený patizon na smetaně s koprem a česnekem

Odkaz na uvaření

Svetlunka 84 27.9.20 13:21

Prostě boží! Chutná to i manželovi, který jinak patizon vůbec nejí ????

Bramborová polévka se špenátem

Odkaz na uvaření

van.Thomas 24.9.20 15:04

Co já vím, tak do bramboračky vždycky patřily houby. A když nemáte houby, dejte tam mandle. :-) Pokud neumíte udělat poctivý vývar, exotické ingredience nic nezmůžou, když to nakonec zalijete bryndou z pytlíku. Já dělal s kuřecím vývarem, a taky to nebyla žádná sláva. Jíst se to dá, ale chybí tomu… abych tak řekl… prostě ksicht. Je tam spousta ingrediencí, z nichž žádná se neprosadí. Bramboračka voní houbami, vývar chutná po mase, ale tohle je takové všechno a nic. Navíc jsem dnes provedl experimentální důkaz, že dávat mandle do bramboračky je hovadina.

Houby v Deku

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 23.9.20 20:08

Tak přeci jen letos jsou :)

Topinky sýrovo-rajčatové

Odkaz na uvaření

birkana 21.9.20 07:35

Není to sice žádná vysoká gastronomie, ale jako nenáročné rychlé pohoštění recept použít lze.
Sýr jsem dala se šunkou. Místo taveňáku by se mohl určitě použít strouhaný či plátkový sýr, nechat jej lehce rozpustit, pak kečup nebo sugo a rajčata (+ oregano nebo bazalka?).

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Houbová směs na topinky

Odkaz na uvaření

birkana 21.9.20 07:31

Vařila jsem k okamžité spotřebě jen z 1/10 množství.
Protože hub i zeleniny jsem moc nevařila, pozměnila jsem postup. Jako základ jsem nechala zesklovatět cibuli s paprikou, okořenila a osolila jsem, na to pak přišly houby. Společně jsem podusila a na konec přidala domácí ostrý kečup (cca 100 g). Na topinku výborná směs.

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Studentské topinky

Odkaz na uvaření

birkana 21.9.20 07:28

Před více než čtyřiceti lety chutnaly mnohem, mnohem líp!!! :cert:

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Jelení kýta na divoko

Odkaz na uvaření

Johnny15 20.9.20 20:17

Právě sem dojedl,udělal sem si k tomu šťouchaný brambory s osmahnutým kořeňeným špekem,česnekem a trochou kysanýho zelí. Všechno pěkně smahnutý na pánvi. A super pasovalo k tomu jedno pivo ????

zapečené chlebíčky se sardinkami

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 20.9.20 19:04

Formou zapečených toustů: máslo tedy opravdové, ze statku.
Sardinky jsem zapomněla dokoupit, tak posloužily ančovičky (mám skoro tříkilovou sklenici sardelek v oleji). Cibule z letošní sklizně, tousťák celozrnný.
Pochutnali jsme si - dali jsme si k tomu sklenku červeného vína :)

Kubánský banánový moučník

Odkaz na uvaření

birkana 19.9.20 14:15

Jednoduchý, chutný a rychlý moučník ze surovin, které máme doma.
Po osmažení jsem osladila tmavým třtinovým cukrem a hojně zakápla hnědým kubánským rumem. Výborná tečka po obědě; podávala jsem ke kávě se šlehačkou.

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Dušené ředkvičky s tvarůžky

Odkaz na uvaření

birkana 19.9.20 08:28

Skutečná pochoutka, doporučuji!
Bulvičky ředkviček jsem měla různě velké a tak jsem použila na 1 porci 200 g ředkviček, 100 g tvarůžků, másla asi 30 g. Solit není třeba, samotné tvarůžky osolí dostatečně. Jako přílohu jsem zvolila topinky na sádle řádně očesnekované z obou stran. K tomu pivo :lol: :dance: .

P. S. Fuchsiově růžová barva pokrmu je sice zvláštní, ale na chuti neubírá ;-) .

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Vepřové plátky po srbsku

Odkaz na uvaření

birkana 18.9.20 12:02

Navíc dávám česnek.
Postupuji také jinak. Lečo nedusím s masem, aby se úplně neztratilo delší tepelnou úpravou; dávám až ke konci. Vepřové plátky dusím v základu bez leča.

Dnes mám k dispozici čerstvé papriky a rajčata, z nich a z části cibule jsem si uvařila lečo zvlášť. Zahušťuji jen plnotučným mlékem s trochou mouky.

Jako příloha krom těch doporučených se hodí i opékané brambory. Varianta: před podáváním nechám krátce na plátcích masa zapéct kozí nebo ovčí sýr - množství dle chuti strávníků.

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Zapečené kuře s pýchavkou

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 16.9.20 21:04

Vynikající věc… snědla se i porce na zítra :D

Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 15.9.20 16:41

Včera troj-obal… dnes v těstíčku z vajec, mléka, hladké špaldové (světlé) mouky, tebi a špetky soli…
JEDNO Z NEJLEPŠÍCH JÍDEL, CO ZNÁM :)

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Škubánky jednodušeji

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 12.9.20 16:24

Nedalo mi to a ač škubánky nejsou problém dělat klasickým postupem, tohle mě vrátilo do dob, kdy jsem před mnoha lety dostala od babičky a dědy knihu Péťa vařič, který je zde zmíněn, coby autor :)
Tehdy jsem je nezkoušela, tak po letech je to tu :D
Dopadlo to dobře, brambory naše, mouka světlá špaldová (hladká) a ruční hnětač…
S mákem, máslem z farmy, trochou kokosového cukru a hrnkem kozího mléka neměly chybu :)
Jak je období dobývání brambor - mohla bych škubánky klidně ob den…
Využila jsem rady z komentářů - strach tedy byl… co ta mouka vyvede… ale nevyvedla nic…Dobře se pak vše promísilo…

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Pečené žampiony

Odkaz na uvaření

van.Thomas 9.9.20 13:34

Za mě docela nuda. Uříznout houbě nohu a vrátit ji nakrájenou na původní místo podle mě není zrovna na michelinskou hvězdu. Už jsem dělal plněné žampiony na mnoho způsobů, ale takhle odfláknuté ještě ne. Jedlé to je (zkazit houbu se slaninou snad ani nejde), ale je to smutné.

Špagety pro svobodné pány (DIA)

Odkaz na uvaření

birkana 6.9.20 08:26

Dietní to je až až, hlad to zažene, ale nenadchne. Ono to bude tím, že nejsem ta správná cílová skupina. :zed: :zed: :zed:

Už po přečtení receptu jsem měla pocit, že to nebude žádná úžasná chuťovka, kterou by si svobodní pánové rádi a s chutí vařili. Ale experiment je experiment a tak jsem se do toho pustila.

Není patrné, jak velkou cuketu a tykev má autorka na mysli. Vzala jsem mladou máslovou dýni. Po očištění měla 360 g. Navrch jsem dala na proužky nakrájený polotvrdý ovčí sýr (35 g). Množství těstovin a omáčky dodrženo.

Vařit tykev s těstovinami dohromady se mi zdálo až barbarské. Raději jsem ušpinila další kastrůlek a tu tykev jsem podusila ve vlastní šťávě na 6 g oleje. Samozřejmě potřebovala méně času, než špagety. Kdybych se řídila receptem, bylo by z ní blátíčko a proteklo skrz cedník :mrgreen: .

Zeleninová jídla mám ráda, rajčatovou omáčku (sugo) dělám domácí a často používám. Rychlá a jednoduchá těstovinová jídla vařím v létě dost často. Tento „klenot“ ale do mého jídelníčku už nikdy nezařadím.

Na závěr rada svobodným pánům: tuto specialitu raději nezkoušejte, umíchejte si vajíčka nebo si skočte do nejbližšího fastfoodu či k šikovné přítelkyni. Určitě si víc pochutnáte a zbytečně neušpiníte nádobí :lol: :dance: .

Slávky v bílém víně

Odkaz na uvaření

van.Thomas 4.9.20 11:56

Výborná věc! Vyrobil jsem z polovičního množství, jen ta petrželka nebyla. Slávky byly z Globusu a polovinu jsem vyhodil, protože nebyly úplně zavřené nebo byly rozbité. I tak mi připadalo, že nálevu bylo hodně málo, po prvním vaření jsem musel dolít vodou na dvojnásobek, jinak bych ty slávky dělal jen v páře. Co jsem nezbaštil večer teplé, dal jsem si druhý den studené a stále to bylo skvělé. Ideální příloha je čerstvé pečivo. Výsledek byl vynikající, doporučuji!

Šunkové knedlíčky do polévky

Odkaz na uvaření

van.Thomas 4.9.20 11:49

Výborné knedlíčky. Oproti receptu jsem dal jen jedno vejce. Jsou opravdu hodně křehké a mají tendenci se rozpadat, pokud se s nimi nezachází zvlášť opatrně. To je asi tím vejcem. Za mě super!

Vepřové koleno vařené, pečené, grilované

Odkaz na uvaření

Michal 123456789 2.9.20 21:18

Výborný recept. Peču už jenom podle něj. Děkuji moc za recept.

Tvarohová pomazánka s česnekem a kečupem

Odkaz na uvaření

birkana 31.8.20 07:45

Z polotučného tvarohu, kvalitního kečupu, na celozrnném chlebu se zeleninovou přílohou je to dietní a zdravá snídaně, svačina nebo večeře.

Tvaroh jsem měla polotučný měkký, tak bez mléka. Kečup ostrý domácí. Kdo by přece jen chtěl pomazánku tučnější, může přimíchat ne moc aromatický strouhaný tvrdý sýr nebo použít tučný tvaroh.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Voňavé kořeněné vepřové kotletky

Odkaz na uvaření

ciocarlia 29.8.20 15:38

Super, pekl jsem v remosce (cca 175 stupňů) skoro půldruhé hodiny, než se odpařil vývar. Kotlety krásně měkké, šťavnaté, velmi chutné. Díky za recept.

Kvasnicový bujón

Odkaz na uvaření

birkana 24.8.20 07:43

Rychlé, dobré, za pár kaček, jemná chuť.

Trochu jsem upravila, vařila jsem jednu porci. Potřebovala jsem: půl kostky droždí, rovnou lžíci másla, asi 350 ml vývaru, libeček, mletý pepř, vejce.

Vše dle postupu, jen na konec jsem do vařící polévky opatrně klepla celé vejce, nechala minutu povařit a hned podávala. Vejce jsem na talíři rozkrojila a částečně tekutý žloutek nechala vytéct do polévky. A pochutnala si.

Droždí by mohlo být více, aby byla jeho chuť důraznější (tedy pro milovníky droždí na všechny způsoby :lol: ). Místo libečku nebo petrželky by se hodila i mladá jemná cibulová nať.

Uvaření se již líbí 5 labužníkům

Škubánky s mákem

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 22.8.20 07:47

Z našich domácích zdrojů ze zahrady (mák je tedy ještě loňský, brambory letošní).
Mouku kupuju bílou špaldovou - obyčejná už mi přijde bez chuti, navykli jsme si na tuto.
Med od kamarádových včeliček, použito sádlo - máslo na škubánky moc nemusíme…
Já měla s mákem - muž s cibulkou na sádle :)

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Topinečka se sýrem

Odkaz na uvaření

birkana 20.8.20 09:56

Blesková snídaně na vidličku.

Zpočátku se zdá recept až antilabužnický, nicméně ochutnat je třeba vše a žádné špatné věci krmě neobsahuje.

Udělala jsem topinku z tři dny starého obyčejného pšenično-žitného chleba, pomázla důkladně rozetřeným česnekem, pokápla domácím ostrým kečupem a navrch bohatě navršila řádně uleželý a drobně posekaný dánský sýr Danbo. Nakonec jsem dala na minutku zapéct pod rozpáleným grilem.

Jako přílohu jsem si k tomu dopřála syrovou zeleninu - papriku, rajčata a okurku jen tak pokrájené, nesolené, nekořeněné. A bylo to tak dobré, že jsem hned k dopolední svačině zopakovala :oops: .

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

AAA Absolutně nejlepší naložené KOZÍ ROHY na světě!

Odkaz na uvaření

Jarka72 18.8.20 11:31

Absolutně luxusní,jiné už dělat nebudu děkuji za recept a ukládám si ho

Plněné vepřové závitky

Odkaz na uvaření

birkana 17.8.20 07:36

Výtečný nedělní oběd.

Místo drůbeží šunky krůtí uzená prsa, okurky a kečup domácí, sýr gouda 48%. Podávala jsem s vařenými bramborami, hodila by se i dušená rýže. Moc jsme si pochutnali a jindy chválou šetřící masožravec utrousil něco ve smyslu „to je chuťovka, to se ti vážně povedlo“! Určitě zopakuji.

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Magluba s Fríkeh

Odkaz na uvaření

daduuja 16.8.20 13:33

Vařila jsem velice podobně, jen trošku složitěji, kuře jsem pekla navrchu pšenice smíchané s pórkem, červenou cibulí, zázvorem a zbytkem koření z obalení kuřete. Výborné, výborné :-)

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Sýrový bramborák

Odkaz na uvaření

birkana 13.8.20 12:55

Ouvej, ouvej, tak nešťastně zvolený název! :roll: :roll: :roll:

Je to dobrá vaječná smaženka se sýrem na chlebu s hořčicí. S bramborákem má společný jen česnek a majoránku. Tyto chutě však díky hořčici téměř zapadnou. Doporučuji aromatičtější tvrdý sýr (i větší množství) pro výraznější chuť.

Je to rychlá a na ingredience nenáročná svačina či slané pohoštění. Jen jsem na rozpacích, jak recept ohodnotit. Chutnalo nám. Ale … zavádějící název, v postupu se smaží řízky, pak zase klademe na chléb bramborák :nevim: :nevim: :nevim: .

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Rajčata smažená v sýrovém těstíčku

Odkaz na uvaření

birkana 12.8.20 13:35

Sice energeticky vydatnější pokrm, ale velice lahodné chuti!

Připravila jsem z rajčat „Býčí srdce“; jsou vhodná v případě, kdy požadujeme méně vody a semen a více dužniny. Já si je pěstuji na konzervování (ve vlastní šťávě a do leča, protlak a kečup) a nebo do omáčky. Běžně dosahují hmotnosti 250 - 300 g, tedy dvě na tento recept bohatě stačily.

Těstíčko je poněkud hustší, poslední kousky se už obtížněji obalovaly. Sýr jsem dala eidam 30%, oregano čerstvé. Podávala jsem s vařenou zelenou čočkou ochucenou libečkem. Výborný oběd.

!!! Důležité upozornění závěrem: smažte na poslední chvíli a ihned podávejte. Usmažená rajčata rychle vlhnou a dokonalý efekt křupavého sýrového těstíčka se ztrácí. !!!

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Drožďová pomazánka 3

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 10.8.20 15:19

Opět místo oleje přepuštěné máslo - ale opět plná spokojenost :)

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Kuře se sušeným ovocem

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 10.8.20 15:17

Ovoce mám momentálně po ruce čerstvé, on to zase takový rozdíl nebude, když v postupu je ovoce stejně namočené a znovu nabude tím pádem objemu před vařením…
Použila jsem angrešt, zapomněla přidat ty ořechy, ale to beru jako detail - i tak to bylo výborné :)
Místo pepře jsem do medu a másla vmíchala chilli (drcené sušené) - olej téměř nepoužívám… proto máslo…
Docela se těším, až budou švestky - s těmi to bude podle mě top!
Ty fazolky k tomu jsou výborná věc, jedlíci si klidně mohou přihodit i pár vařených brambor ;)

Míchaná vajíčka z tofu

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 9.8.20 17:28

Nejsem vegan, tak na přepuštěném másle, z uzeného tofu (jiné nekupuju), bazalka čerstvá ze záhonku…
Tedy - překvapivě velmi dobré!
Rozhodně si dopřeji i budoucnu opakovaně :)

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Tofu plátky v droždí

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 9.8.20 12:29

Tofu bazalkové - lahůdkové droždí (tebi) kupuju v Albertu.
Jen tedy nepoužit olej - dělala jsem na sádle. Brambory naše, do jídelny přes kuchyň šly přímo z brázdy.
Jednoduché, velmi dobré!

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Drožďová pomazánka 3

Odkaz na uvaření

birkana 9.8.20 09:37

Drožďová pomazánka + celozrnný chléb + zelenina + hrnek mléka = zdravá hodnotná snídaně. :srdce:

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Pomazánka ze sýra Tofu

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 9.8.20 08:45

Tofu kupuji jen to uzené, ale i s ním to bylo výborné, sýr použit Duko.
Příjemná a osvěžující snídaně, v tomto dni, kdy slunko pálí od časného rána přišla vhod :)

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi

Banánové kakao

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 8.8.20 18:50

Upraveno pro „neveg“ - prostě: klasické mléko + čerstvý zralý banán + holandské kakao…
V tom horku to vychlazené bodne pokaždé, dělám už roky… ;)

Hrachová kaše

Odkaz na uvaření

birkana 8.8.20 17:05

Zuzko, dík za připomenutí!

Zuzka :mavam: mi svým uvařením připomněla, abych konečně ze záhonu odklidila polosuchou hrachovinu, otrhala poslední zapomenuté lusky a vyloupala zbytky hrachu. Bylo ho akorát na dvě velké porce kaše k obědu.

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Imam Bayildi - Imam omdlel

Odkaz na uvaření

Hannan 7.8.20 13:43

Tento recept není na Imam bayildi, je to recept na Karniyarik (plněný baklažán).
Imam bayildi je zeleninové jídlo se spoustou olivového oleje, z něhož imam omdlel.

Hrachová kaše

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 7.8.20 12:01

Našla jsem ještě sušený žlutý hrách (zbytek z loňské sklizně). Přidala jsem trošku čerstvé majoránky.
Jen místo másla sádlo: nějak mi tam víc sedí…

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Arabsky chleb

Odkaz na uvaření

birkana 6.8.20 13:28

Letní oběd.

Podle rady od jolany jsem začala péct namísto v troubě v hrnci na plynovém hořáku. Zpočátku v litinovém, ale pak jsem vytáhla již nepoužívaný vyřazený hliníkový kastrol s dobře těsnící poklicí. V hliníkovém kastrolu to jde také, jen toto nádobí rychleji reaguje na změnu dodávaného tepla a proto je potřeba se naučit správně regulovat hořák; ani málo ani moc :think: .

Na plotně se chleby tolik nenafouknou jako v troubě, ale potřebná dutina se vytvoří. Aby placky nebyly příliš suché a křupavé, ihned po vyndání z kastrolu je nechám schladnout v namočené a dobře vyždímané utěrce (tuším, že tuto radu zde kdysi kdesi psala babi ).

Dnes má být dost teplo a proto jsem zvolila nekomplikovanou rychlou a lehkou náplň. Smíchala jsem pokrájená rajčata, cibuli, malou chilli papričku, na hrubém struhadle postrouhaný ovčí polotvrdý sýr a nať koriandru.

Otevřené placky jsem lehce pomázla majonézou (10 g na kus), naplnila a ihned podávala, aby rajčata nestačila pustit vodu a chleby nebyly příliš mokré. Dostalo se mi pochvaly a zítra dělám chleby znovu :oops: .

Uvaření se již líbí 2 labužníkům
Stránka:  « Předchozí 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 301 Další »

Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz