Krémová bramborová polévka pro slavnostní příležitosti

Krémová bramborová polévka pro slavnostní příležitosti

daduuja 19.07.18 21:37 | Jenom variace na tuto bramboračku, je ze zbytku brkaše, přesto výborná :-)

Smetanový závin

Smetanový závin

Eja 17.07.18 11:01 | "@daduuja":https://www.labuznik.cz/profil/daduuja/ tu je polohrubá, v Tvém receptu hladká...co je podle Tebe lepší?

Smetanový závin

Smetanový závin

daduuja 17.07.18 10:14 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/, ne jako, ale fakt smíchám šlehačku s moukou do vláčného těsta :-) Kdysi jsem přidala recept, protože je to rychlovka a teprve teď jsem objevila stejný z třetího roku od Aneth. Zavinula jsem ho jako štrůdl, ne jako závin :-) - https://www.labuznik.cz/recept/jablecny-strudl/ Potírám vajíčkem :mavam: *Příspěvek upraven 17.07.18 v 10:15*

Tykvová „palačinka“ s tuňákem a koriandrem (MW)

Tykvová „palačinka“ s tuňákem a koriandrem (MW)

birkana 17.07.18 08:31 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ , děkuji za pochvalu a přivítání :mavam: . Udělala jsem si přestávku, protože mne přepadlo něco jako syndrom vyhoření v kuchyni. Tedy ne, že bych nevařila, ale nápady chyběly. Opakovaně fotit a komentovat již dříve uvařené se mi nechtělo. Zatím se pozvolna rozhlížím, zda je vše při starém ;-)

Smetanový závin

Smetanový závin

Eja 17.07.18 08:22 | věřím Ti :kytka: jako opravdu smícháš mouku se šlehačkou, vypracuješ těsto a upečeš štrúdl? Logicky by to fungovat mělo, tuku dost...ničím nepotíráš, prostě upečeš? A podle fotky opravdu "zavinuto" - viz dávné debaty na téma jak vytvořit závin... :mrgreen:

Tykvová „palačinka“ s tuňákem a koriandrem (MW)

Tykvová „palačinka“ s tuňákem a koriandrem (MW)

Eja 16.07.18 19:23 | :hug: Chyběla jsi tu. Chodila jsem se dívat i na Tvoje stránky a tam taky nic nového. Recept hezký jako vždy, vyzkouším - na pánvičce. :kytka:

Rozhuda (pomazánka)

Rozhuda (pomazánka)

Zuzka1973 16.07.18 19:13 | Protlak jsem nedávala... to raději rajče jen tak navrch... Jinak klasika :) Namazáno na žitné placky...

Chlapský vepřový guláš

Chlapský vepřový guláš

Zuzka1973 16.07.18 14:51 | Uvařen včera, z časových důvodů... Ale dnes sněden do poslední lžíce :D Jen jsem teda nemusela vůbec zahušťovat chlebem - cibule to zahustila až až... Včera jsem k němu uvařila i knedlík, strouhankové... (ze strouhanky z tmavého pečiva, vesměs doma pečeného).

Knedlíky ze strouhanky

Knedlíky ze strouhanky

Zuzka1973 15.07.18 18:45 | Z poloviční dávky, k zítřejšímu guláši - zítra nebude čas vařit, tak vše připraveno už dnes :) *Příspěvek upraven 16.07.18 v 14:52*

Houbový tvaroh

Houbový tvaroh

Zuzka1973 15.07.18 18:40 | Na másle jsem podusila pýchavky nalezené na našem dvoře s malou cibulkou jemně posekanou... Přidán pepř, sůl a citronovou šťávu... Ale s tvarohem a rajčaty jsem to nesmíchala - tvaroh jsem natřela na (tentokrát koupenou, s chilli) tortillu a na to nandala směs hub s cibulí, rajčata + jako bonus - pokrájenou naťovou cibulku...

Kopr v octě - Kopr v soli

Kopr v octě - Kopr v soli

Zuzka1973 15.07.18 18:31 | Zkoušela jsem už loni, letos tedy mohu konečně hodnotit i chuť - po scezení super do polévek, omáček... Letos jen devět skleniček, zbytek se sní čerstvý a něco do mrazáku... Pro nás má smysl jen ten v octu - solený nevyužijeme. Do třech skleniček přidán cukr.

Zapekaný patizón alebo cuketa

Zapekaný patizón alebo cuketa

casino 14.07.18 20:43 | Nemám rád Šmouly a hrnkové recepty :zed: Nakonec jsem to nějak zpytlíkoval od oka a ve dvou jsme to spořádali za odpoledne. Paní casinové nejede majoránka, tak jsem použil libeček, ale s množstvím kterého jsem to prýýý přepískl... 8)

Zapekaný patizón alebo cuketa

Zapekaný patizón alebo cuketa

Eja 14.07.18 09:19 | "@Lyduska":https://www.labuznik.cz/profil/lyduska/ ani nemusíš připomínat, v plánu na zítra, už se těším :mavam:

Zapekaný patizón alebo cuketa

Zapekaný patizón alebo cuketa

Lyduska 13.07.18 09:32 | Vyťahujem na svetlo tento náš obľúbený letný recept. Plech s cuketou je práne v rúre.

Hovězí na víně 2

Hovězí na víně 2

hippolyta 12.07.18 16:55 | van.Thomasi, a jak děláte svíčkovou? Tím neobhajuji recept, poněvadž nějak nechápu postup. Nechám něco 24 hodin marinovat, abych to potom dal do rychlovarného hrnce?

Zavařená strouhaná jablka

Zavařená strouhaná jablka

jezinka49 12.07.18 09:21 | já zase jablka odšťavňuju. Nejvíc se mi na to osvědčil kuvings odšťavňovač - minimum odpadu, dobré zpracování.

Květákový salát s okurkou

Květákový salát s okurkou

parles 09.07.18 11:25 | Moc dobrý salát! Když jsem zjistil, že mám doma všechny potřebné ingredience, tak jsem šel do toho. A nelituji, naopak, tenhle salát bude u mne často! :)

Vanilkový žloutkový krém

Vanilkový žloutkový krém

casino 09.07.18 10:37 | 40 g škrobové moučky = 1 sáček pudinku (nejlépe vanilkového, že) ale lze použít i hladkou mouku :) Lze uvařit i na přímém ohni (nejlépe v nádobě se silným dnem, že) ale lze použít i litinu :)

Vanilkový žloutkový krém

Vanilkový žloutkový krém

Zuzka1973 06.07.18 19:20 | Zbyly mi žloutky, tak jsem nakonec vytáhla jeden z uložených krémů a spokojenost veliká :) Krémem jsem zalila pár bobulek angreštu a svůj první pokus o kukuřičné piškoty - pod krémem aspoň nebylo vidět, jak chudáci dopadly, ale chuťově super :D ;) Je opravdu super - jak se píše v receptu - ideální i do věnečků... :kytka:

Jak se zbavit velké cukety aneb skvostný cuketový krém

Jak se zbavit velké cukety aneb skvostný cuketový krém

ivan14 05.07.18 17:08 | ale brambor dám málo a na ozdobu přidám zvlášť uvařený (nebo sterilovaný) hrášek. Přidám česnek (neboť toho není nikdy dost), místo masoxu zeleninox, nejlépe vlastní výroby, tedy pokud je k dispozici. Nedávám kopr, ale majoránku, a opečený chlebík jest samozřejmostí. Kdo nezná recept, pokládá polévku za hrachovou.

Jak se zbavit velké cukety aneb skvostný cuketový krém

Jak se zbavit velké cukety aneb skvostný cuketový krém

casino 05.07.18 16:55 | No príííma :palec: Ale co kdyby se místo skutečně velkých brambor dala ještě jedna, či dvě velké cukety, he? :mrgreen:

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Zuzka1973 05.07.18 09:04 | Vytahuji tyto nenáročné a přitom moc dobré řezy, dnes s rybízem a do kulata ;) Želatiny jen z půlky sáčku, ochutila jsem ji sirupem z bezových květů...

Rybičková pomazánka - sokra

Rybičková pomazánka - sokra

Zuzka1973 04.07.18 21:16 | "@esk":https://www.labuznik.cz/profil/esk/ - jednou to možná zkusím, ale než se odvážím, moc rádi si ji dáme ještě mnohokrát i bez cukru, je moc dobrá i tak, ale věřím, že je dobrá i při dodržení i toho cukru :kytka:

Rybičková pomazánka - sokra

Rybičková pomazánka - sokra

esk 04.07.18 20:31 | No, je to trochu jiné, než ostatní rybičkovky. Jediná, do které přidávám cukr. Třeba se někdy odvážíš....

Jahodové knedlíky z tvarohového těsta

Jahodové knedlíky z tvarohového těsta

Zuzka1973 04.07.18 14:40 | Netuším, co Tinuška s tím těstem vyváděla, že se jí nepovedlo... Nejspíš neuposlechla a lupla tam tvaroh vaničkový, jinak si to neumím vysvětlit... Mně se naopak s těstem pracovalo skvěle, a to jsem do něj balila maliny a černý rybíz... Nepraská, je jemnější než to klasické tvarohové (asi ta strouhanka dost odlehčí), nebylo "rozblemcané", nerozvářely se... Tvaroh "stanilový" - Milkin, strouhanka ze zbytků doma pečených rohlíků a mouka celozrnná, hrubě mletá... Sypáno kokosovým cukrem a strouhaným tvarohem Olešnický - Moravia, máslo nesmělo chybět... Vařené byly za cca 8 minut od vložení do vřící vody, měla jsem z této várky osm kusů - ideální pro nás dva :) Fotky dány v pořadí od servírování po přípravu (tedy opačně ;) )

Kapr po čínsku (pro Ryby)

Kapr po čínsku (pro Ryby)

amylon 02.07.18 21:44 | Děkuji mnohokrát :)

Kapr po čínsku (pro Ryby)

Kapr po čínsku (pro Ryby)

daduuja 02.07.18 21:05 | "@amylon":https://www.labuznik.cz/profil/amylon/ Úplně obyčejné čínské víno na vaření SHAOXING, koupíš ho u Číňanů (Vietnamci u nás ho neznají) v Sapě, mají ho v Makru nebo na internetu, stojí kolem stovky a vydrží i několik let. Možná i v superhyper, ale těm jsem stále nepřišla na chuť, takže nevím :-) Můžeš ho nahradit dezertním :mavam:

Kapr po čínsku (pro Ryby)

Kapr po čínsku (pro Ryby)

amylon 02.07.18 12:00 | To je krásná varianta receptu,jsem se navnadila,musím brzy uvařit :) Můžu se zeptat,jaké používáš čínské víno a kde ho kupuješ?

Rybíz jako brusinky

Rybíz jako brusinky

Zuzka1973 01.07.18 19:36 | Dnes nejen z rybízu, ale i pokus o to samé z angreštu - rybízovou variantu už znám, ta nepřekvapila - opět se povedla, ale velmi mile překvapil ten angrešt… Docela se těším, že bude moc dobrý v této formě k vepřové pečeni nebo i jinde, kde to bude vhodné… :kytka:

Čočková polévka od kocoura, provoněná česnekem a majoránkou

Čočková polévka od kocoura, provoněná česnekem a majoránkou

Zuzka1973 01.07.18 19:20 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - já právě dělám čočkovku skoro stejně jako ty a tohle mě oslovilo, že bych mohla zkusit změnu a ono to vyšlo - opravdu je to moc dobré :palec: Zbylo i na zítra, to bude určitě ještě lepší, rozležená :srdce: Opravdu doporučuju vyzkoušet :) On náš Norbík sice rád čmuchá vůně z kuchyně, ale jinak si zatím nikdy nevzal nic nabídnutého, krom zvonařky nebo špeku :D On je kadet přes syrové maso, Felixe a granule, ale pást se chodí na zelené :) ;)

Čočková polévka od kocoura, provoněná česnekem a majoránkou

Čočková polévka od kocoura, provoněná česnekem a majoránkou

Eja 01.07.18 18:32 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ - Tvoje šelma kočkovitá se úplně netváří, že by si dala :) i když ta moje milovala zelené olivy... Recept moc pěkný, dělám čočkovku hodně podobně, teda nedávám houby a nedávám jíšku, z hotové polévky trochu odeberu, projedu tyčákem a vzniklou kaši vrátím zpět, zahustí to dokonale.... Pozdravuj šelmu :mavam:

Anglická snídaně - fazole na topinkách

Anglická snídaně - fazole na topinkách

Zuzka1973 01.07.18 17:29 | "@parles":https://www.labuznik.cz/profil/parles/ - já sice občas ráda zabrousím i do těch "nových vod", ale poctivé jídlo je poctivé jídlo, bez šizení :kytka: A to se přiznám, že "jedu" v hubnoucím programu, za dva a půl roku se mi povedlo shodit přes třicet kilo, ale rozhodně to nehrotím - zhubla jsem to i přes to, že vařím více méně normální jídla, jen pro sebe se vždy snažím trochu odlehčit, ale tak, abych nestrádala chuťově, jsem ročník, kdy už prostě těžko navyknu na ten nový styl vaření, ač ledacos z ní mi nevadí, tak hlavně snídaně musí být pořádná - aby člověk vydržel pracovat, nemít hlad až do oběda :) Mám od tebe uloženo vícero receptů a těším se na jejich realizaci :kytka: :mavam:

Anglická snídaně - fazole na topinkách

Anglická snídaně - fazole na topinkách

parles 01.07.18 15:34 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/, jsem rád, že jsi se pustila do mých receptů a chvála mě těší, protože jsem normální ješitnej chlap! Jsem stará škola a tak taky vyznávám spíše klasiku, které se člověk nají. To, co tady frčí poslední dobou - všelijaká vegan, vegetarian, smoothie, zaručeně zdravé a dietní, mňamky atd. - v tom si moc nepočtu, natož abych v tom našel nějakou inspiraci. Tak jsem rád, že tu na ta - podle mne - " normální jídla " nejsem ještě úplně sám! :mavam:

Kuře s cuketou *

Kuře s cuketou *

Zuzka1973 01.07.18 13:42 | Výborné, muž si dal s brambory, já jen tak... Neměla jsem čerstvé chilli papričky, musely posloužit drcené sušené, ale pěkně i se semínky ;) Dovolila jsem si jen přidat trošku česneku, jinak beze změn. :kytka:

Čočková polévka od kocoura, provoněná česnekem a majoránkou

Čočková polévka od kocoura, provoněná česnekem a majoránkou

Zuzka1973 01.07.18 12:05 | Zbyla mi od včera vařená čočka, tak nebylo co řešit... Je výborná a zbude ještě i na zítra k večeři :) Voní to nádherně po celém baráku a vůni nasává i náš Norbajs :) :kytka:

Dip, nebo pomazánka z bílých fazolí z Provence

Dip, nebo pomazánka z bílých fazolí z Provence

Zuzka1973 01.07.18 11:14 | Zbyly mi vařené fazole, vystačily tak akorát, abychom měli dost k snídani, předvařené předem je to fajn - člověk má pak poměrně rychlou snídani, pokud nepoužije ty sterilované... Muž si dal plnou verzi, já bez oleje... Na olivový mám alergii a celkově nesnesu pocit, že jím něco, v čem je olej... Nic proti němu, občas se přemůžu (třeba v marinádě na maso na gril ;) ), ale jinak... no, nejde to - ale aspoň tak mohu referovat, že i bez oleje to bylo velmi dobré, hlavně doporučuji dát jak tu mátu, tak i ten rozmarýn, nemrzelo mě kvůli tomu běžet v půl šesté ráno na zahradu i když šlo jen o pár lístků, stálo to za to :kytka:

Mramorová bábovka z čokoládovo-arašídového másla

Mramorová bábovka z čokoládovo-arašídového másla

Labužníkoý Tomáš 30.06.18 15:38 | Podle mě je to moc labužnický <3

Okurkový salát s kedlubnou

Okurkový salát s kedlubnou

Zuzka1973 30.06.18 15:20 | "@amylon":https://www.labuznik.cz/profil/amylon/ - Děkuji a ať chutná :kytka:

Rybičková pomazánka - sokra

Rybičková pomazánka - sokra

Zuzka1973 30.06.18 15:12 | Už je připravená v lednici na večer... Ale na ten cukr jsem si tedy netroufla :D Už jen pocit, že bych tam měla dát jen špetku cukr, mi silně houpal s žaludkem, a to snesu ledacos ;) Ale bez toho cukru perfektní... :kytka: EDIT: Dodání druhé fotografie. *Příspěvek upraven 30.06.18 v 18:10*

Čočka s kroupami - lidově Kočičí tanec

Čočka s kroupami - lidově Kočičí tanec

Zuzka1973 30.06.18 15:08 | Tento typ jídel miluju… takže: pochutnala jsem si nejen já, ale i muž si dal pěkně vrchovatě :) :kytka: :srdce:

Domácí nanuky - Domáce nanuky

Domácí nanuky - Domáce nanuky

Zuzka1973 30.06.18 15:04 | Tentokrát varianta číslo dvě... Jogurt Selský bílý od Hollandia, místo granka směs kakaa a kokosového cukru. Foto - před zmrazením a druhé během mrazení (vpravo).

Tvarohový nanuk Míša

Tvarohový nanuk Míša

Zuzka1973 30.06.18 15:01 | Opět nadešlo období zmrzlin a nanuků - tak sahám po osvědčených receptech… ;) Cukr použit tentokrát kokosový a vanilkový vynechán úplně… Když Míša - tak do medvědích formiček… Zkusila jsem nechat hmotu tuhou (tvaroh ze staniolu je pevnější). Tak uvidíme, co to udělá ;) Foto je před zmrazením a druhé během mrazení...

Okurkový salát s kedlubnou

Okurkový salát s kedlubnou

amylon 30.06.18 11:48 | Ale to je výborný nápad,!!!!Zítra bude k obědu,děkuji! :potlesk:

Anglická snídaně - fazole na topinkách

Anglická snídaně - fazole na topinkách

Zuzka1973 30.06.18 10:28 | Tak u nás jsme měli dnes k snídani, a to hned ve dvou variantách: Můj muž na klasické topince z bílého chleba na sádle, zbytek anglické slaniny padl na jeho porci - kečup odmítl (stejně ho nemáme, neb ho nekupuji a náš domácí se více podobá protlaku a na studenou kuchyni ho nepoužíváme). Snědl dvě poctivě naložené topinky :) Pro sebe jsem si vzala jen plátek žitného chleba, který jako topinka ani udělat nejde... (bílé pečivo už nějaký čas nejím a po odvyknutí mi prostě nedělá dobře, tak to nebudu pokoušet ;) ) Když už na mě nezbyla anglická slanina, improvizovala jsem pecičkou sádla a pokrájenou šunkou zvonařkou - a bylo to ve finále chuťově také super - rovněž bez kečupu, jen s rajčátky... Fazole byly vařené od večera... Měly původně být na něco jiného, ale jelikož jsem zapomněla do "toho jiného" koupit jistou věc, tak jsem jen tak lovila po Labu a hele - bude super snídaně :) Fazole jsem ráno jen trochu prohřála v tom, co zbylo na pánvi po té slanině a po šunce a rozmačkala lžící, aby to nepadalo... Fazole jsou z naší loňské sklizně, obyčejné velké bílé. Mohu říct, že i když jsem vlastně dělala dvě verze (díky improvizaci mé porce), přesto to bylo stejně rychlé, jako když dělám palačinky, kaši nebo cokoli jiného teplého k snídani... Snídali jsme kolem šesté, nyní bude půl jedenácté a ještě ani jeden z nás nemá hlad... a to máme za sebou už kus práce... Takže se to vyplatilo, člověk si pochutnal, najedl se a ušetřil čas na přípravu svačiny ;) I nutričně je to poměrně v pohodě (neb si hlídám co a kolik), takže za mě plus a k diskuzi: No, já bych se nebála dát si to i z těch fazolí v plechovce... Vždyť na rozdíl od paštik a jiných šmakulád je konzerva fazolí naprosto neškodná ;) A i já naše fazole ze zahrádky nejen suším, ale část jich také naložím do sklenic... Takže za nás: víkendová snídaně, která uspokojí nejen chuťové buňky, ale i doplní energii na slušně dlouhou dobu... Foto je ta moje porce, muž si tu svou hned odnesl a snědl a nejsem blázen, který mu poběží říkat: "Vydrž... ještě si to vyfotím..." :D

Voňavý květák s čočkou a rýží

Voňavý květák s čočkou a rýží

UKOCOURADOMA 28.06.18 13:23 | Tak to je opravdu lákavý recept!

Tenké palačinky

Tenké palačinky

Zuzka1973 27.06.18 19:35 | Mouka celozrnná hladká - ale povedlo se... těsto se dá krásně rozlít opravdu do tenka, plněno bílým jogurtem a rybízem. Cukr do těsta jen pro ochucení - lžička kokosového...

Sluneční skvrny s broskvemi

Sluneční skvrny s broskvemi

daduuja 27.06.18 14:43 | "@lydia":https://www.labuznik.cz/profil/lydia/ Moc děkuji za pochvalu, ale i já jsem je dělala poprvé a výsledek nevyšel zcela podle původní fotografie. Určitě je vyzkouším ještě jednou a budu se víc snažit :-) Ale zmizely rychle, protože nejsou suché. Ovšem na Kardinálské řezy nemají ani náhodou, na ty se chystám, ale udělám je do dortové formy. Lydio, měj se hezky, jsem ráda, že jsem tě zase po dlouhé době viděla :-) :mavam:

Odpalované těsto na ovocné knedlíky

Odpalované těsto na ovocné knedlíky

HolkaSikovna 26.06.18 15:58 | Já právě znám jen klasické "tvarohové":https://www.pomodo.cz/recepty/ovocne-tvarohove-knedliky těsto, takže rozhodně vyzkouším. Čerstvé ovoce doma je, tak se těším až se do nich pustím :*

Sluneční skvrny s broskvemi

Sluneční skvrny s broskvemi

lydia 25.06.18 17:59 | "@daduuja":https://www.labuznik.cz/profil/daduuja/, konečně jsem tyto skvělé řezy upekla. Na víkend nebylo horko a byla příležitost se něčím novým pochlubit. Tvůj recept mě zaujal tou podobou s kardinálskými řezy, které jsem už dlouho nepekla. Mé skvrny nebyly sluneční, místo broskev jsem měla maliny, ale byly taky krásné :) Trochu jsem zazmatkovala u bílkového těsta, přehlédla jsem prášek do pečiva, ten jsem vmíchala na konec. U žloutkového těsta mi v ingrediencích chyběl solamyl (Maizena), tak jsem vzala 100 g mouky a 30 g Maizeny. Jelikož jsem měla kdysi potíže upéct piškotovou roládu (dnes už ji umím :D ), míchala jsem piškotové těsto 10 minut, abych si byla jistá, že se povede. Bílkové těsto bych příště udělala až po vyšlehání piškotového těsta. Bílky jsou rychleji vyšlehané. S hromádkami jsem měla taky trochu potíže, ale v konečném uměleckém díle to nebylo poznat. Jelikož jsem přehlédla, že je v receptu želatina a já stejně nerada s želatinou pracuji, tak nemám žádnou doma. Krém jsem udělala z 1 vanilkového pudinku, 400 ml mléka a 1 ušlehané šlehačky, kterou jsem vmíchala do skoro vychlazeného pudinku. Místo hromádek jsem natřela pudink na spodní díl, posypala malinami, které jsem lehce do pudinku vmáčkla. Byla jsem připravená na to, že budu péct náhradní koláč, ale řezy byly jako malované a hlavně moc chutnaly. Po druhé už budu vědět jak na to. Takže přes všechny překážky, o kterých stejně nikdo nevěděl, jsem byla moc pochválená. Takže Ti, milá Daduujo, předávám tu větší část pochvaly :kytka: Řezy jsem nakrájela na kostky.

Kuře Marengo

Kuře Marengo

Zuzka1973 25.06.18 15:50 | Chuťově vynikající, jen jsem dělala vykostěné kuřecí stehno, takže to do ideálu lahodícímu oku estétovu má daleko :( No, ale až budu mít ptačisko v celku, bude to lepší i pro to oko… Dnes uzpůsobeno na jednu porci - pro mě… neb muž měl dnes oběd v práci, dorazí až na večeři… Takže se mi povedlo „zredukovat“ to až moc… Ale naštěstí na chuti to neutrpělo… Já mám někde na toto recepty v kuchařských knihách, ale nechtělo se mi hledat, takhle to bylo pohodlnější a postup vyhovuje :) Foto spíš pro pořádek, není k chlubení…

Stránka:  « Předchozí 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 2380 Další »

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz