Krémová bramborová polévka pro slavnostní příležitosti

Krémová bramborová polévka pro slavnostní příležitosti

Leny5 05.09.18 13:30 | mě nikdy nenapadlo strouhat a smažit na bramboračku bramboru, nikdy jsem nechápala co to na luxusní bramboračky dávají, to je parádní :) určitě udělám, teď o víkendu :)

Ruský recept na hříbky zapečené ve smetaně

Ruský recept na hříbky zapečené ve smetaně

Leny5 05.09.18 12:45 | výborné, díky za recept. také jsem to jedla v polsku jako ryze polský recept. no řekněme že je to zřejmě slovanská specialitka :)

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Leny5 05.09.18 12:39 | perfektní koláč na kupované hrušky, které jsou tak trochu bez chuti :) v koláči byly výrazné a opečená krustička je prostě nebe

Bramborovo-žitné placky s houbami

Bramborovo-žitné placky s houbami

Leny5 05.09.18 12:34 | Zdravíčko, takové placky s podobnou náplní děláváme docela často doma, když máme chuť na bramboráky ale i na pořádné jídlo :D na stůl dáme máslo, zakysanku, tatarku, cokoliv co kdo chce a někteří jí zamotané anebo přeložené do "tortily". dodávám do těsta tymián jako píšete, babička minule dala omylem šalvěj a taky to nebylo špatné :D

Reveňový koláč

Reveňový koláč

Leny5 05.09.18 11:20 | výborný koláč, jeden z nejlepších jaké jsem kdy jedla. pekla kamarádka podle tohoto receptu, dnes večer zkusím upéct taky :)

Livance s kukurici

Livance s kukurici

Zuzka1973 02.09.18 13:36 | mouka hladká - ovesná, kukuřice čerstvá, ze zahrady… Pečeno v toustovači - pochutnali jsme si, je to příjemná svačinka teď, když se ochladilo :) Bez cukru - na slano ;)

Pravý tatarák - Steak Tartare

Pravý tatarák - Steak Tartare

Putin 02.09.18 08:16 | U nás v České Třebové včera měli. Hromadu. Fakt, na mou duši. :think:

Pravý tatarák - Steak Tartare

Pravý tatarák - Steak Tartare

Eja 01.09.18 16:59 | "@Putin":https://www.labuznik.cz/profil/putin/ ráno klušu do Lidlu. Jestli to tam nebude tak si mě nepřej :cert: :kytka:

Pravý tatarák - Steak Tartare

Pravý tatarák - Steak Tartare

Putin 01.09.18 11:35 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ Naprosto souhlasím, chuť masa nepřebíjet. Vždyť to pro tu chuť jíme. Jo a mimochodem, po téhle diskusi jsme na tatara dostali chuť a byl včera k večeři. Z Lídlu, samozřejmě. 200G za 49 Kč. No nekup to! :P

Pravý tatarák - Steak Tartare

Pravý tatarák - Steak Tartare

Eja 01.09.18 10:49 | "@Putin":https://www.labuznik.cz/profil/putin/ do Lidlu chodím hodně málo, ale pokud - tak že tak 3x do roka dostanu chuť na kus masa z bejka, tedy steak ( ještě nikdy jsem nebyla zklamaná)...a asi jak čumím na flákotu tak nevidím okolo, dík za tip :mavam: S tatarákem je to jako se svíčkovou aj., sto lidí sto chutí...já nerada přebíjím chuť masa, pro mne stačí sůl, pepř, dost najemno petrželky a nejlépe červené cibule a trocha dijonské hořčice. Ani žloutek být nemusí. Dle chuti navrch kaprlata nebo konzervované jalapeňos ;)

Ruský recept na hříbky zapečené ve smetaně

Ruský recept na hříbky zapečené ve smetaně

Eja 31.08.18 20:50 | Já jsem prakticky identické jídlo ( v malých jednoporcovkách) jedla před mnoha lety - v Polsku, kde to vydávali za polský recept. Byly tam malé hříbky. Bylo to ÚŽASNÉ. Nikdy se mi to tak dobré nepodařilo.

Pravý tatarák - Steak Tartare

Pravý tatarák - Steak Tartare

Putin 31.08.18 08:52 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ Ne, asi sis nevšimla nebo tam nenakupuješ. Mají v chlaďáku steaků a podobně namletý tatar, 200 g porce. Ovšem namíchat si ho musí každý sám. Pokud jde o surovinu, tedy maso, tak o to tu běží. Výborné, evidentně stařené a bez bílých nežádoucích kousků tuku, blanek a podobně. :potlesk:

Pravý tatarák - Steak Tartare

Pravý tatarák - Steak Tartare

Eja 30.08.18 20:07 | "@Putin":https://www.labuznik.cz/profil/putin/ já myslím, žes asi Casino špatně pochopil - myslím, že měl na mysli, že v Lidlu mají kvalitní hovězí na tatarák, ne že si tam koupil už hotový :think: Ale mne jsi navnadil - věřím Ti a asi vyzkouším.... :mavam:

Pravý tatarák - Steak Tartare

Pravý tatarák - Steak Tartare

Putin 30.08.18 08:36 | Souhlasím s casinem, ten tatarák z Lídlu jsme ze zvědavosti zkusili a je znamenitý. Konzistence správně pastovité tak jak to máme rádi, chuti znamenité, prostě doporučuji. :potlesk: :P

Pravý tatarák - Steak Tartare

Pravý tatarák - Steak Tartare

casino 28.08.18 15:12 | Máloco je nepříjemnějšího, než baba za kasou trpící samomluvou :cert: Až po chvilce mi doplo, že pomocí kusu bakelitu v uchu se vybavuje s třetí osobou :roll: A kde že to trpí takové trotloviny? V Lidlu! Ale maso tam mají OK :palec: Sice se občas dopustím sebevraždy https://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/ ale přesto že se jedná o polský produkt, tak doufám, že byl z hovádka (na obalu to psali) 8) Dóóóbře jsem si to umíchal, i kapary jsem vyštrachal a chuť oliváčem nekazil :) No, měl jsem se co držet, že abych dvacet deka masa neslupl jen tak samotného, ještě před tím než se rozmrazil zkušební vzorek toustového chleba z vlastní produkce (totok znáte? http://www.monacoint.com/eshop/produkt/41748-35 :palec: :palec: :palec:

Konfitovaný králík

Konfitovaný králík

reladis 28.08.18 09:34 | Ahoj, ja se domnivam, ze vzhladem k tomu, ze je kralik uzavren, sul se ponekud rozpusti, je to morska sul, tak pouzite koreni uvolni svoji vuni a pomoci soli ji maso castecne vstreba.Druhy den se potom proces opakuje. Verte, ze to funguje a je lepsi to vyzkouset. Nepremyslela bych o funkci, ale o vysledne chuti :D a za tu rucim.

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

jezinka49 26.08.18 18:08 | Mě se osvědčil tenhle receptík https://youtu.be/wDM26ft_yv8. Je to velmi chutná kombinace hlavně v létě.

Dýňové taštičky - Tortelli di zucca

Dýňové taštičky - Tortelli di zucca

casino 26.08.18 13:36 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ No, ona ta mostarda je jako třešnička na dortu, ale co se stane, když na dortik dáte třešničku bez pecičky, he? Nic! Či takřka nic :) Grund, především po chuťové stránce, jsou amaretti - ty patrně přerazí zbytek. Myslím, kdo neví že v jídle je jakási mostarda, tak tam možná jazykem narazí na ovocnou složku a tu by hravě zastala nerozvařená hruška, či ve vodě cukru zbavený ov. chlebíček HAMI. Teď mi napadlo wasabi... Nezkoušel jsem to, ale je v něm palčivost i křenová chuť... :think: Jídlo je jako celek velmi vyvážené lahodné chuti a já, který spíše šalvěji neholduji, tak zde jsem byl unešen tím, jak převelejemně jí bylo máslo ovoněno :potlesk:

Poutine

Poutine

jolana 25.08.18 12:42 | Dali sme si to. Hranolky z cerstvych zemiakov, uho macka pripravena, syr .... bolo to skvele...viac ako skvele. Bajecne! K tomu bol hamburger.Z cerstveho domaciho masa, pred vami ugrilovany. Nemohla som sa toho odjest. A vypada to presne ako na fotke.My sme len chceli trochu menej omacky. Maju to napriec Kanadou na kazdom rohu..restiky, kiosky, poulicne voziky. Skuste, neobanujete.

Dýňové taštičky - Tortelli di zucca

Dýňové taštičky - Tortelli di zucca

Eja 22.08.18 09:53 | To bude více než dobré... Asi i bez mostardy, ale nebude to ono. Mostardu neseženu a na výrobu nemám nervy...Přemýšlím :think: o náhradě...Když nadrobno nakrájím zralou hrušku a na cca dva dny ji naložím do nálevu z konzervovaných jalapeňos? Přijde mi, že jde o to "nakopnout" tu dýni něčím pikantním ( a chili ani křen podle mne nebude fungovat). Ctěné Casino - úplná pitomost??? :mavam:

Cuketová povidla

Cuketová povidla

Zuzka1973 22.08.18 09:24 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ - vyzkoušela jsem ze stejného důvodu: zvědavost (no, a pak letošní doslova "mega-úroda" cuket... Já tedy dala i ten rum (ale deci a něco málo nad, né jen ty dvě lžíce...) a vonělo to ještě lepčejš než předtím :palec: No... rozhodně bych to u nás doma nazvala největším překvapení měsíce... nečekala jsem, že to bude tak dobré, ale název jsem neměnila... jak jsem "koupila", tak jsem "prodala"... Babička všechny tyhke věci nazývala rozvar - to by možná sedělo více... :think: Každopádně díky za odvahu a vyzkoušení :mavam:

Cuketová povidla

Cuketová povidla

casino 21.08.18 22:23 | No, říká se, že s věkem člověk zmoudří :) Jsem živoucí příklad toho, že to není pravda, protože jinak bych se realizace tohoto rcp nedopustil ani omylem :mrgreen: Vždy mi bylo záhadou, proč lidi dělaj tatara ze zemáků, uzeného lososa z pečené mrqe a vařej džemy z řepy nebo ze zelených rajčat a nyní i z cukety (byť to zovou povidly)... Jediné, co mě překvapilo (sice nevím co je na tom překvapujícího, když cuketa je jen vycpávka bez chuti) je to, jak ta hmota voněla po tom, relativně malém množství, medu (rum nebyl použit) Mám "toho" 3 masovky (paní casinová požívá maso a já používám sklo z LÍDLU) a určitě je nevyhodím: až nastane čas komerčního využití, tak "tím" říznu meruňkovou "marmeládu" a napaplu do Sachera. Asi to nebude úplně košér, ale kdo to pozná, že :) :D :lol: *Příspěvek upraven 21.08.18 v 22:32*

Girasoli gorgonzola e noci

Girasoli gorgonzola e noci

casino 21.08.18 21:05 | ...toto nám nějak uniklo :D A ve mně vzbudilo vzpomínku na Valeggio sul Mincio a právě jsem přidal rcp odtamtud :) https://www.labuznik.cz/recept/dynove-tasticky-tortelli-di-zucca/

Cuketová povidla

Cuketová povidla

Zuzka1973 20.08.18 18:18 | "@Ala_V":https://www.labuznik.cz/profil/alav/ - byla jsem překvapená... dodržela jsem vše, krom oloupání... to oloupání doporučuji z optického hlediska asi dodržet a u přerostlé cukety bych oloupala každopádně... já měla cuketky malé a střední. Je to chuťově zvláštně jemné, už jsem dělala i druhou várku - měli jsme na koláči s drobenkou - super a super jsou na domácí vafle...

Cuketová povidla

Cuketová povidla

Ala_V 20.08.18 12:50 | Tohle si fakt nedokážu představit, asi to vyzkouším, jsem zvědavá...

Klasické mexické Guacamole

Klasické mexické Guacamole

Putin 19.08.18 17:26 | "@Manana":https://www.labuznik.cz/profil/manana/ - naprosto souhlasím. Limetka tam patří, citron má jinou chuť i když je kyselý. Olej rozhodně ne, avokado je mastné dost, má tolik tuku že je to až k nevíře. Někdy se vynechávají rajčata, a s jalapeňo či jinými pálivkami opatrně, aby to bylo jen lehounce pikantní a také tam vůbec nemusí být. Jsou tací kdo nemají pálivé rádi.

Klasické mexické Guacamole

Klasické mexické Guacamole

Lyduska 19.08.18 09:36 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/, podľa tohto receptu som robila prvýkrát a urcite budem opakovat. Na internete sa dá nájsť všetko možné, ale veľmi dobré recepty sú aj v "tejto knihe":https://books.google.no/books?id=a22tvoL8FXQC&printsec=frontcover&hl=no&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false a ako vidím, na zopár strán je možné nahliadnuť elektronicky. *Příspěvek upraven 19.08.18 v 09:39*

Klasické mexické Guacamole

Klasické mexické Guacamole

Zuzka1973 19.08.18 08:09 | Moje oblíbené jídlo… Jen cibule použita mladá, bílá - ze záhonku a koriandru se letos moc nedaří, tak ho nechávám jen na semínka a na kořen… Avokádo i s rajčaty rozetřeno vidličkou + zbytek, nedávám tedy olej, nechybí mi tam… Dělám dost často.

Naložené cukety - cuketový relish

Naložené cukety - cuketový relish

Zuzka1973 18.08.18 18:21 | Koukám, že jsem ostuda a dlužník... Už po sedmé a ještě jsem nebyla štonc poslat hvězdičky - plný počet! Je to super, dělám z cuket menších, pevných...

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

Lyduska 17.08.18 21:35 | "@leena66":https://www.labuznik.cz/profil/leena66/, u nás sa knedlíky vždy robili nad parou a ja robím len nad parou. Vždy 20 minút nad parou. *Příspěvek upraven 18.08.18 v 10:33*

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

leena66 17.08.18 10:52 | pro Luena: S vařením v páře nemám zkušenost, ale asi bych je dělala trochu déle než ve vodě ... možná má někdo zkušenost a podělí se s námi o ni :-)

Pomazánka z čočky

Pomazánka z čočky

Zuzka1973 15.08.18 19:13 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - vždyť píši níže, že není problém přidat ;) Ani ten oliváč se nevylučuje - ale pro mě to bylo mastné až až :D Proto i já si ten originál upravila podle sebe - pro mě by s oliváčem byl nejedlý, neb na oliváč mám alergii a pro moji chuť to stačilo tak, jak jsem psala v mé úprvaě - takže není problém, aby si to každý doladil podle svého :kytka: :mavam:

Pomazánka z čočky

Pomazánka z čočky

Eja 15.08.18 08:42 | "@tlustá bába":https://www.labuznik.cz/profil/tlusta-baba/ + Zuzka V originál receptu to vychází v přepočtu na půl lžíce oliváče na 50 g suché čočky, tuku fakt minimum, tedy i másla množství menší než malé... ALE - na talířku pomazánku a la humus - oliváčem zakápnout??? He? :mavam:

Rajčatový salát úplně jinak

Rajčatový salát úplně jinak

tlustá bába 14.08.18 21:15 | Nádhera!

Pomazánka z čočky

Pomazánka z čočky

Zuzka1973 14.08.18 18:27 | "@tlustá bába":https://www.labuznik.cz/profil/tlusta-baba/ - v originále mají lžíci oliváče, ale ten já nesmím kvůli alergii... Mně se toho másla zdálo dost, ale podle mě není problém přidat :kytka: Přidávám foto s originálem... *Příspěvek upraven 14.08.18 v 19:24*

Pomazánka z čočky

Pomazánka z čočky

tlustá bába 14.08.18 17:47 | Zuzko, toho másla je strašně málo ... 3 - 5 gramů... je to správně?

Broskve ve víně II

Broskve ve víně II

Zuzka1973 14.08.18 16:42 | Letos broskví až nějak moc :D Tak jsem krom džemu a klasiky zkusila i toto a spokojenost veliká... :kytka: :palec:

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

tetacasandra 12.08.18 18:56 | Mám pocit, že se do polevy může přidat skořice. Společně se zkaramelizovaným cukrem pak ztmavne.

Pečená kuřecí stehna

Pečená kuřecí stehna

georgehradec 11.08.18 21:51 | Hledám a vlastně už má odzkoušené a jak koukám všichni si libují. Mám sadu stehen (horní, dolní) z Lidlu, tak dnes naložím a zítra bude bene. :mavam:

Kimchi

Kimchi

Kunis 10.08.18 19:43 | Dělal jsem kimči už několikrát podle různých receptů,ale osvěčilo se mi rozmýchat do každé nové várky trochu rozmixovaného kimči z předešlé várky - vždy dojde k rychlému a spolehlivému nastartování nového kvašení. Kimči zdar :)

Špenátová placka s mozzarellou

Špenátová placka s mozzarellou

Zuzka1973 10.08.18 09:07 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - zní to také super :palec: Já zatím víc variant nezkoumala - zatím jen tento prototyp: potřebovala jsem vyzkoušet, jak to bude držet pohromadě :D Při prvním pohledu na těsto jsem se zhrozila: "to přece nemůže držet pospolu..." Naštěstí drželo a snědeno bylo takovým fofrem, že jsem valila oči: normálně ten můj na tento typ jídel není, ale je špenátožravec... A to mu pak nevadila ani ta mozzarella, kterou normálně nedá do pusy :D Špenátu mám dost - namrazeného i dorůstajícího (v době zkoušky bohužel byl čerstvý okudlán, tak jsem musela sáhnout do mrazáku... Mrazím ho po vzoru některých prodejců do "peletek" pomocí potravinové folie a trubky od papírových utěrek (s tím menším průměrem z pevnějšího papíru, než jsou ty obyčejné). :mavam: *Příspěvek upraven 10.08.18 v 09:07*

Špenátová placka s mozzarellou

Špenátová placka s mozzarellou

Eja 10.08.18 08:03 | Recept pro mne - základ, na kterém se dá stavět :mavam: Různé špenátové palačinky jsou fajn, ale tohle mi přijde zajímavější.... Sice jsem troubu už dva týdny nezapla a asi ji taky hned tak nezapnu, v paneláku mi to teď přijde jako zbraň hromadného (sebe)zničení, ale... Spařím a nasekám špenát, přidám vejce a vločky ( část vcelku), osolím, trocha česneku, nechám chvíli rozležet. Rozprostřu na olejem vytřenou nepřilnavou pánev, nechám pomalu dělat. Mezitím na druhé pánvičce se špetkou cukru zkaramelizuji tenké plátky rajčat, přeložím na placku, přidám tenoučké plátky mozarelly, přiklopím poklicí a vypnu. Ve finále špetka růžové himalájské soli a pár protočení mlýnku s pepřem.... :think: Nemám špenát :mrgreen: :,(

Nudle s avokádem.

Nudle s avokádem.

Zuzka1973 09.08.18 22:46 | Místo nudlí celozrnné špagety, přidala jsem trošku vlašských ořechů...

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Zuzka1973 09.08.18 20:29 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ - díky za odkaz, to vypadá dobře :kytka: uloženo... :mavam:

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

casino 09.08.18 13:59 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ Nebo i bez šunky, že :) https://www.labuznik.cz/recept/pozdni-snidanecasny-obed-avokadovy-brunch/

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Zuzka1973 09.08.18 11:54 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ - pobliona nepoužívám - na webu u jídla se mi ekluje... Navíc to, že já nesnáším olej neznamená, že ho budu zošklivovat druhým :D Náhodou dělám pokroky... naložila jsem cuketové matesy a dokonce jsem si nabídla i sobě... ač v nich ten olej je a zvládla jsem to :mrgreen: :mavam: Mně avokádo chutná i jen tak krátce v troubě pod grilem s vajíčkem a kouskem sušené šunky, nějaká ta bylinka k tomu... :srdce:

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

casino 09.08.18 11:01 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ No, Mahlzeit :) Ještě že jste nepoužila i smilníka pobliona... 8) :roll: :mrgreen: "@Putin":https://www.labuznik.cz/profil/putin/ Ono takové rozpůlené avokádo, osolené, opepřené a třeba i lahůdkověohořčicované a zalité dovrchovata EVOO, tak i se suchým chlebem je to "maso" :palec:

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Zuzka1973 09.08.18 10:22 | "@Putin":https://www.labuznik.cz/profil/putin/ - já zatím avokádo zkoušela jen a těstovinami nebo součást salátů - spíš v teplé kuchyni, té pomazánce jsem dlouho odolávala, byla to jeden čas módní vlna - kdo nedělal guacamole - nebyl in :) No, tak jsem in opožděně ;) Je fakt, že když jsem zadala avokádo do mé aplikace, kde si hlídám rovnováhu jídelníčku, tak mi spadla čelist :D Sto gramů pokrylo přes půl mého denního příjmu tuků na celý den :D Lidi mají tendenci cpát olej do všeho - když juknu na net, už i do polévek... :? Já mám od mala tak trochu blok - stačí to slovo vyslovit, nedělá se mi dobře od žaludku... Může za to maminka - vozil se tenkrát olej z Německa v pro nás tehdy "nevídaných") plastových lahvích... Jasně, že naše šetřivá mamka ty lahve vymývala a schovávala... jednou mi do jedné z nich udělala šťávu na výlet s sebou... No, pachuť oleje byla cítit - pozvracela jsem autobus a od té doby musela mamka olej z mého jídla vynechat - nesnědla jsem ani řízek na něm udělaný, aby následně nevyletěl řízek v podobě "šavle" zpět na talíř... V podstatě od té doby nejím ani brambůrky a jiné věci, kde je olej cítit. A zůstalo mi to dodnes, i když třeba už dokážu na návštěvě pozřít bábovku s olejem, nebo občas kapku do marinády... ale jinak je to nemyslitelné... Pak se začal dobážet olivový olej... našla jsem tehdy odvahu a ochutnala ten zázrak... a on mi chutnal... myslela jsem, že tedy aspoň ten... Pak se ale zjistilo, že to časté brnění jazyka, pálení v puse a krku a zhoršený dech s občasnou vyrážkou je právě z něj :( Takže mám i smůlu na výletech a dovolené - jídla v restauracích pro mě nejsou většinou dobrá kvůli oliváči, nechci riskovat, že si pokazím výlet... Malé vítězství je ale to, že mohu nakládaný hermelín - ale před jídlem ho osuším papírovou utěrkou téměř do sucha :D No, pár věcí s přídavkem oleje zvládnu, ale musím vyloženě na ně dostat chuť - pořídila jsem si dávkovací pumpičku s rozprašovačem - ideální na saláty, hranolky - je to množství, které snesu :D Takže takhle já mám veselo s oleji :mrgreen: :mavam:

Moka tvaroh s broskvemi

Moka tvaroh s broskvemi

Zuzka1973 09.08.18 10:01 | Sice v odlehčené verzi - místo smetany podmáslí a o to víc pak přidat na šlehání, aby vznikl krém... Broskve domácí... Zdobila jsem jen broskvemi, snažím se zbytečně nenavyšovat kalorickou hodnotu jídel, ale kdyby to bylo pro návštěvu - přidala bych strouhanou hořkou čokoládu a kousky vaflí... V tomto parném létu po vychlazení v lednici: výborná věc :) :kytka:

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Putin 09.08.18 06:34 | Rozhodně ne olej, avokádo je mastné dost. A někdy se do guacamole (nic jiného to totiž není)přidávají jemně sekaná rajčata, ovšem bez dužiny.

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 2380 Další »

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz