Segedinský guláš

Segedinský guláš

ufo65 27.10.18 07:17 | A kde je v receptu bobkový list,nové koření,pepř? a zelí je dobré před tím než ho dáme do hrnce propláchnout horkou vodou aby se ztratila ta největší kyselost.bez toho to není segedín. :zed:

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

birkana 25.10.18 18:05 | Edit: můj příspěvek nebyl vhodný :oops: *Příspěvek upraven 26.10.18 v 09:36*

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

Eja 25.10.18 16:55 | To je tady nějaká infekce nebo co co se sem přenesla z TOPek :roll: Klííííd :srdce:

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

Zuzka1973 25.10.18 14:43 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ - na vině jsem já... jsem v období dost nepublikovatelném a docela mě zamrzelo, že autorčin kiks je řešen přes zmínky na mou osobu... a nenapadlo mě opravdu ani náhodou číst postup k receptu, kde je jasné vše už ze seznamu ingrediencí... Omluva přijata - ale nebyl k ní důvod - chyby je u mě, že neumím držet hubu a vždy se nechám vyhecovat momentálním silně depresivním stavem mysli :( Polepším se - slibuju... :kytka:

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

casino 25.10.18 14:23 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ No já su sice splachovací :mrgreen: ale z vašeho psaní TADY mě napřed jebne a pak picne :roll: Buď si sedím na vedení :oops: nebo senilním a už fakt hůře chápu :) nebo jsem nemístně vztahovačný... Nevím 8o Vypadá to, že jsem cosi napsal blbě a něčím se dotkl vašeho JÁ. Nevím 8o Pokud jsem se dotkl vašeho vykotlaného zubu o němž nemám ani tucha, tak se omlouvám :kytka:

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

Zuzka1973 25.10.18 12:53 | "@birkana":https://www.labuznik.cz/profil/birkana/ - :srdce: Snažím se... ale nějak mě to víc a víc vysiluje :( Vaření mám jako jeden ze způsobů, jak z jistých problémů uniknout, měla jsem radost, že se palačinky povedly, ale veškerá pracně nabitá energie je opět fuč a palačinky dodatečně v žaludku zhořkly... Nenapadlo mě, že na tak jednoduché a logické jídlo je zde povinnost číst postup... vsázela jsem na logické uvažování a zkušenosti... Jsem zvyklá na ledacos, ale proč za chybu v postupu zmínky na mou osobu, když opravdu, ale opravdu nemám s autorstvím nic společného? Napsala jsi to přesně: ptákovin a chyb v postupech (leckde i v gramáži, neb byla jeden čas móda dávat sem i nevyzkoušené recepty) je tu plno, ale člověk má snad svůj rozum a v drtivé většině hodně napoví jen seznam ingrediencí, název či někdy i fotka, je-li dána po opravdovém vyzkoušení a ne jen stažená z netu - raději vidím foto nevydařené, ale odpovídající receptu, než foto načančané a v uvaření se dozvím, že autor fota změnil polovinu věcí v receptu, takže pak je foto silně nepoužitelné :) Ale nechme to být... beru to jako poučení, že nejlépe to dělá Jari: vloží fotku, uloží recept do uvařených - nenapíše nic a nereaguje :) Také vidím jako nejlepší řešení Labužníka pojmout čistě jen receptář a ukládat si pro sebe, abych v tom měla přehled a nic víc :) Hezký den a přeji krásné podzimní dny :kytka:

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

birkana 25.10.18 10:45 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ , neklesej na mysli ;-) . Těch "ptákovin" v receptech bychom zde našli/y nepočítaně. Hlavně od zakladatele (kdy chybí i části postupu) a jedné přispěvatelky - kopírovatelky z počátků Labužníka. A ještě jim pochlebovači tleskali. Kritiku si dovolil málokdo. Již jsme to tady nejednou probírali/y; jistě vzpomínáš :mavam:

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

Zuzka1973 25.10.18 10:12 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ - opravdu nejsem autorka receptu, tudíž věty typu "rcp by měl být napsán bez „kopanců“ podobného typu, že" jdou opravdu kolem mě hodně onloukem... Právě na Labu jsem se naučila číst raději jen ingredience (postup jen u věcí, které neznám) - neb to velmi usnadnilo mé vaření... Neb kolikrát je postup zde sepsán tak zbytečně krkolomně a zdlouhavě, že by to člověka spíš odradilo - přitom ve finále kolikrát jde o rychlovku s notoricky známým postupem... Jinak: pekla jsem z cca dvojnásobné dávky bez toho másla, na úplně!!! suché nepřilnavé pánvi koupené za 150,- v akci v penny a spokojenost byla nejen ze strany mé (coby pečící), ale i ze strany strávnictva... To máslo mohu zkusit někdy přidat - když je to dobré ve vaflích v podstatě skoro ze stejného těsta, proč ne v palačinkách... Jen nebyl časový prostor pro pokus zrovna nyní... víc se zde opravdu již nemá cenu vyjadřovat: když jsem začala dávat fotky do komentáře, aby byl klid, myslela jsem, že klid bude... Ale nejlépe bude i mlčet úplně... Nemám dost sil na to, abych se musela bránit ještě kvůli tomu, co napsal někdo jiný... Opravdu nemám síly na další sérii slovíčkaření a žabomyších sporů...to si řešte s autorkou receptu... Díky a hezký den všem :kytka:

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

casino 25.10.18 07:56 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ No, rcp by měl být napsán bez "kopanců" podobného typu, že :) Jj, taky jsem dříve rcp moc nečetl, leč po četných "kopancích" a uvědomění si vlastní nedostatečnosti a ADHD se snažím i textem se proslabikovat :mrgreen: *** Tuk v těstě na palacinky To máslo v rcp spíše z emulgovaného přejde do suspenze :mrgreen: ale asi to není na závadu. Na cca 220g mouky, 500ml ml., 1ks vejcete dávám do těsta frťana oleje a smažím pak na skoro suchém letitém hliníku. Momentálně čekám, až do skladu navezou litinu s DŘEVĚNOU rukojetí (cca 1000,-/ks) protože nechci jinde vyhazovat 6000,-/2ks, :roll: a pak by to mělo jít i nasucho :) Ke komerčnímu využití hledám rcp na palačinky k bleskové přípravě a i tento rcp by se (po dořešení skladování hotového ratatouille) mohl hodit...

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

Zuzka1973 24.10.18 17:14 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - je snad logické, že si dobu uzpůsobím ;) Nečtu detaily... Stačí mi ingredience a jak to má vypadat... Dobu si odjakživa určuju sama podle svého. Jde mi o skladbu tézeleniny, ta mě láká... jak dlouho ji mořila autorka - je mi fuk... Jako je mi fuk doba či teplota u jiných receptů: přizpůsobuji svému sporáku, svým zkušenostem, opravdu tyhle detaily neřeším, ČTU POUZE INGREDIENCE, zvlášť když zde je už v ingrediencích napsáno vše potřebné ;) Takže zmínila bych spíš autorku ;) :kytka:

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

Eja 24.10.18 15:36 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ dle originálního receptu VAŘIT zeleninu na ratatouille HODINU A PŮL :roll: Já ti nevím :think: 8o

Celozrnné palačinky s dýní

Celozrnné palačinky s dýní

Zuzka1973 24.10.18 10:01 | Proti máslu nic nemám, ale nemám zkušenost přidáváním tuku do palačinkových těst (dělám to jen u vaflových), tak mi to přišlo zbytečné... A opravdu to vůbec nevadilo - palačinky byly krásné, skvěke se pekly - (bez vymazávání tukem, jen na nepřilnavé pánvi). Uzpůsobila jem poměry všeho tak, aby bylo více těsta - část zmizela jen tak... s jablečnou marmeládou už včera... Zbytek dnes k snídani s termizovaným sýrem a olivami. Nechávám ještě v seznamu "chci uvařit", neb se těším, až si uděláme originální verzi dle receptu: s tou zeleninou :) Včera jsem neměla doma lilkek ani rajčata: obojí si sice pěstuji doma, ale zásoby došly letos moc brzo... Musím tedy dokoupit :)

Pečené koblihy z bramborové kaše

Pečené koblihy z bramborové kaše

birkana 23.10.18 15:51 | Koblihy připravené přesně dle receptu od "@babi":https://www.labuznik.cz/profil/babi/ . Koment k uvaření viz výše.

Hrnečkový perník

Hrnečkový perník

Zuzka1973 20.10.18 18:31 | Výborný, doplněn máslovo-pudinkovým krémem a strouhanou hořkou čokoládou. Ubrala jsem jen cukr a místo skořicového cukru jsem dala už jen lžíci skořice.

Chalupářské kapusťáky paní Jindřišky

Chalupářské kapusťáky paní Jindřišky

birkana 19.10.18 13:32 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ , dobré to skutečně bylo, ale provázek mne nenapadl :think: . Teď jsem se zase zasmála já :lol: . Představila jsem si svého muže překypujícího italským temperamentem, kterak cloumá provázkem uvízlým ve zlatavě vypečeném trojbalu. Kde by závitky skončily si nechci ani představit! :jazyk: :cert:

Chalupářské kapusťáky paní Jindřišky

Chalupářské kapusťáky paní Jindřišky

Eja 19.10.18 13:20 | jsem se s chutí zasmála :mrgreen: Tě vidím...a možná slyším :mrgreen: Omotání kuchyňským provázkem by jistě zpestřilo konzumaci :mrgreen: :mrgreen: a nic jiného mne nenapadá :mavam: Ale dobré to určitě bylo :potlesk:

Jablečné knedlíčky

Jablečné knedlíčky

Lyduska 14.10.18 14:20 | To musí byť dobrota. Určite vyskúšam.

Piškotová roláda s jemným krémem

Piškotová roláda s jemným krémem

Zuzka1973 11.10.18 17:58 | Podle tohoto receptu dělám roládu nejraději, krému tentokrát více, aby byl i na pomazání povrchu, dávka tentokrát navýšená na 6 vajec (dvakrát). Foto z mobilu, v reálu je roláda tmavší... *Příspěvek upraven 11.10.18 v 18:07*

Jednoduchá a výborná piškotová roláda

Jednoduchá a výborná piškotová roláda

Zuzka1973 11.10.18 17:50 | Místo hladké jsem dala mouku polohrubou, marmeládu broskvovou (domácí). Přidala jsem krém z másla, pudinku a obalila v kokosu - těsto super, nepraskalo, papír jsem nejen vymastila sádlem, ale i posypala hrubou moukou - papír šel dolů perfektně... Foto je z mobilu - dost zkresluje barvy- rolády byly čistě bílé... *Příspěvek upraven 11.10.18 v 18:06*

Keftés - santorinské rajčatové placičky

Keftés - santorinské rajčatové placičky

MichaelaKrat 11.10.18 10:21 | Skvělá inspirace, jelikož se nám rajčat opravdu letos urodilo :) Doman vaříme placičky ještě z květáku, jsou také moc chutné. Dělám podle tohoto receptu https://erecepty.eu/kvetakove-placky-cesnekovym-dipem/ :)

Houbová omáčka se smetanou

Houbová omáčka se smetanou

MichaelaKrat 11.10.18 10:19 | Hezké, děkuji za tip :)

Houbová omáčka se smetanou

Houbová omáčka se smetanou

birkana 10.10.18 17:57 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ , ten pravý Masox ne, ale zdravější alternativu. Od CountryLife (nedělám reklamu ;-) ). Domácí vývar zrovna nebyl, tak jsem sáhla po hotovém "preparátu" :lol: .

Houbová omáčka se smetanou

Houbová omáčka se smetanou

Eja 10.10.18 17:31 | Neříkej mi, že jsi tam vrazila Masox :roll: :mrgreen: Hezký klasický recept na houbovou omáčku, kdysi u babičky jsem jedla stylem - na stole mísa knedlíků a kotel omáčky a já s tátou jsme si střídavě přidávali knedle, omáčku, knedle, omáčku...až jsme to prostě...no sežrali.... :mavam:

Livance s kukurici

Livance s kukurici

MichaelaKrat 10.10.18 14:13 | Ahoj, také děláme :) Moc nám doma chutnají. Pro děti jsem začala vařit zdravé dětské lívance Postup zde: https://erecepty.eu/hrave-zdrave-livanecky/ :)

Krupicová kaše s čokoládou

Krupicová kaše s čokoládou

Eja 10.10.18 13:25 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ dík za připomenutí, už jsem ji asi půl roku nedělala( foto)a brzo to napravím. Za mne nastrouhaná vysokoprocentní čokoláda a máslo... Technologicky to moc neřeším, asi jako Zébulon - já tedy ještě bez másla a cukru - mlíko, krupička, plotna...

Skotská polévka z červené řepy (pro Lass)

Skotská polévka z červené řepy (pro Lass)

Zuzka1973 07.10.18 17:39 | Velmi dobrá polévka a díky samozásobování v podstatě zadarmo :) Jen jsem nezdobila jogurtem, ale při mixování přikápla trochu mléka... Dozdobená tím, co zrovna na dvorku lze ještě oškubat ;)

Krupicová kaše s čokoládou

Krupicová kaše s čokoládou

Zuzka1973 07.10.18 15:23 | "Pohádka mládí" - ale miluju ji celý život... Pro muže klasiku (měli jsme k dopolední svačině, abychom vydrželi do pozdnějšího oběda...) a pro sebe upravenou tak, aby splňovala určité nutriční parametry - byla výborná i tak a chuťově stejná, jako s mlékem... tu svoji jsem totiž dělala jen z vody a stačilo mi jen trošku kokosového cukru a skořice a máslo... Dali jsme si ji s přemrazenými aroniemi (dozrálé a přemražené jsou velmi dobré, ani trpké, ani zbytečně přeslazené... )

Kuřecí čtvrtky

Kuřecí čtvrtky

Zuzka1973 07.10.18 15:17 | Jednoduché a velmi dobré... Já přidala jen trochu brambor, abych to měla pěkně vše v jednom, mám kuře v kombinaci se zelím moc ráda :)

Ústřice sv. Mikuláše

Ústřice sv. Mikuláše

casino 07.10.18 09:39 | Hodlám dokoupit "talířečky" k podávání této delikatesy. Po řadě marných pokusů jsem konečně tuná naďabil na: "HŘEBENATKY":http://www.morskahouba.cz/cz/eshop/lastury/male/?irish-flat-scallop-hrebenatka-c214

Pelmeně z červené řepy

Pelmeně z červené řepy

tlustá bába 06.10.18 17:19 | Ejo, řepa se neprosadí nijak radikálně, jen je to taková kulantnější chuť, než jen z moučného těsta. S ricottou to bude skvělé, dala bych do ní to, co lahodí s tím, co dáš navrch, ale snese to cokoliv, podle mě. Někde jsem četla, že Rusové si na pelmeně ocet i kapou, ne-li přímo lijí (např. na čínské taštičky je oblíbené máčadlo sojová omáčka, OCET, voda - pravda, aby to nebyla žíravina, no a utřený česnek, taky dost razantní chuť), ... ale pro mě je prostá kysaná smetana přesně akorát. Rozumí se, že ta prostá kysaná smetana je tučná smetana :lol: Zkus to, část těsta počká v lednici a nebo se pelmeně (před uvařením) dají krásně mrazit a uvařit, až když máš zase chuť, pak je to náramná rychlovka. :mavam:

Pelmeně z červené řepy

Pelmeně z červené řepy

Eja 06.10.18 10:17 | Mám tady tašku jablek a jdu dělat jablkové chutney - a fakt nemám čas dělat pelmeně :mrgreen: Za mne č. 2, jednoznačně. Ale dotaz - jak se chuťově v těstě prosadí ta řepa? Co bezmasá náplň - asi ricotta, česnek a něco zeleného...kysaná smetana možná s kapičkou umeocta navrch :roll: Babo hrozná :hug: zítra asi neodolám, tomu se totiž nedá odolat :dance:

Bramborové palačinky

Bramborové palačinky

Zuzka1973 04.10.18 12:48 | Vejce jsem dala celé a mouku celozrnnou... Pečeno na nepřilnavé pánvi - rychlé, perfektně se pekly - s jablečnou marmeládou ještě z loňské sklizně...

Celerová omeleta

Celerová omeleta

Zuzka1973 04.10.18 07:39 | Bez kečupu a bez křenu - místo křenu sýr, šunka krůtí 92 % masa. Křen nevím, jestli by se moc netloukl: dvě silné dominantní chuti moc v jednom jídle nemusím, on ten celer je silný až až (mám tedy z vlastní zahrady). Ale jinak super, takže plný počet hvězdiček právem - rychlé, dobré a pěkně drží pohromadě při otáčení (neb nepřilnavou mám jen malou pánvičku, a tak to bylo trošku vyyšší, ale na "funkci to vliv nemělo" ;) Omeletník nemám a tohle bylo rychlejší :)

Bramborová omeleta se sýrem

Bramborová omeleta se sýrem

Zuzka1973 03.10.18 19:41 | Jen uzpůsobená gramáž pro moji porci :) Je výborná... no, jako každá omeleta... ;)

Hot dog z Hané

Hot dog z Hané

Eja 02.10.18 20:46 | "@birkana":https://www.labuznik.cz/profil/birkana/ :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Zavařování ořechů v MW

Zavařování ořechů v MW

HolkaSikovna 01.10.18 22:52 | Já tomu zavařování nechtěla vůbec věřit, protože ani o zavařování nejde, ale spíš o konzervaci a když jsem nedávno zkusila také jeden "recept na zavařené ořechy v mikrovlnce":https://www.pomodo.cz/recepty/vlasske-orechy-zavarene-v-mikrovlnce , byla jsem z výsledku nadšená a i když mikrovlnku skoro nezapínám, tento recept je prostě parádní!

Hot dog z Hané

Hot dog z Hané

birkana 01.10.18 13:06 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ , na tvarůžcích žádná škoda nakonec nevznikla. :idea: :lol: Jako správná hospodyňka jsem ty hotdogové nepodařence nechala na plochém glazovaném podnose vychladnout. Sýr ztuhl a dal se téměř beze zbytku i s rohlíky oddělit od podložky. Tuto směs pečiva a sýra jsem nadrobno nasekala, jemně skropila mlékem a zamíchala do rozšlehaných vajec. Na lívanečníku jsem získanou hmotu zvolna opékala jako placičky síly lívanců. Na ještě teplé jsem navršila kopeček smetanového jogurtu (bílého) s mletým pepřem a posypala strouhanou goudou. S rajčatovým salátem dobrá večeře.

Hot dog z Hané

Hot dog z Hané

Eja 30.09.18 08:21 | :potlesk: jsi velký experimentátor...fotky jsou hezké, což o to, ale hezké není to co je na nich :roll: škoda tvarůžků...podle mne to nemůže fungovat, představa teplého nekřupavého rohlíku s polotekutou náplní... :hug:

Menemen – turecké snídaňové jídlo

Menemen – turecké snídaňové jídlo

Lyduska 24.09.18 09:55 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/, mohlo to byt toto? https://www.labuznik.cz/recept/provensalska-rajska-jablicka-s-vejci/ To je vyborne. *Příspěvek upraven 24.09.18 v 09:59*

Menemen – turecké snídaňové jídlo

Menemen – turecké snídaňové jídlo

daduuja 22.09.18 22:58 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ byloto toto? :-) - https://www.labuznik.cz/recept/saksuka-nablia/ Tak už vidím, že nebylo :-) *Příspěvek upraven 22.09.18 v 22:59*

Papriky po Jugoslávsku

Papriky po Jugoslávsku

Lyduska 22.09.18 11:32 | "@birkana":https://www.labuznik.cz/profil/birkana/, ďakujem pekne. Nikdy som kukuričný chlieb zatiaľ neskúšala, ale mám chuť vyskúšať. Zatiaľ som len raz robila dalamánky s kukuričnou múkou (recept z Labužníka) a boli chuťovo dobré.

Papriky po Jugoslávsku

Papriky po Jugoslávsku

birkana 22.09.18 10:22 | "@Lyduska":https://www.labuznik.cz/profil/lyduska/ , on to není na 100% chléb jen z kukuřice. Upravila jsem si recept na Ohňový mexický chléb z kuchařky "Domácí pekárna malý zázrak v kuchyni" (autorka Dája Mrázová). V rychlosti moje složení: 180 ml podmáslí, 1 PL měkkého másla, 1 zarovnaná PL třtinového cukru, 1/2 KL soli, 1 a 1/2 hrnku (čtvrtlitrového) hladké pšeničné mouky, 1/2 hrnku jemné kukuřičné mouky, droždí dávám čerstvé v množství cca na 400 - 500 g mouky. Množství tekutiny je orientační, třeba vyzkoušet. Také jsem zkoušela v receptu na obyčejný bílý chléb nahradit 1/4 množství mouky kukuřičnou jemnější krupicí. Ten chléb byl také dobrý. Momentálně peču žitný kmínový chléb. Kdybys kukuřičný zkoušela a on se povedl, určitě sem vlož tvůj recept i s fotkami. Možná ještě něco upravíš a chléb bude lepší, než ten můj. :mavam:

Papriky po Jugoslávsku

Papriky po Jugoslávsku

Lyduska 22.09.18 08:12 | Birkana, máš dobrý recept na kukuričný chlieb? Bolo by ho prípadne možné zverejniť?

Kuťa

Kuťa

Zuzka1973 20.09.18 18:54 | Velmi dobré :kytka:

Kuřecí prsa naložená v oleji a rumu

Kuřecí prsa naložená v oleji a rumu

georgehradec 20.09.18 12:04 | Doporučující rychlý a jednoduchý receptík. Kdo má rád rum má vyhráno. :mavam:

Syrečková omeleta

Syrečková omeleta

Zuzka1973 18.09.18 09:21 | Skvělá snídaně, jen místo oleje máslo...

Koláč z kynutého (kvasnicového) těsta s aronií

Koláč z kynutého (kvasnicového) těsta s aronií

Zuzka1973 16.09.18 18:30 | Konečně jsem nezapomněla vyzkoušet receptík :) Pro všechny pochybovače: Dokonce jsem ani aronie neobalovala v cukru a nedávala jsem drobenku, ale jen strouhaný perník... Těsto tedy podle svého, neb bílou mouku nepoužívám, ale vliv to nemělo, naopak: moje těsto je méně sladké... a přesto byl koláč výborný, nesvíravý... Chce to trhat aronie zralé, již začínající scvrkávat se... Dělala jsem i v minulosti už něco jako bublaninu z aronie, ale s drobenkou - i tehdy spokojenost pokaždé. Kdo by chtěl mít jistotu - prostě dodrží recept tak, jak je tu napsán od autora a pro sychr můžete dát aronie přemrazit... Ale nebylo to třeba... Správně zralé plody by měly jíst bez ušklíbnutí i syrové... Plno lidí trhá aronii nedozrálou a pak se diví ;) Já trhám opravdu rok co rok teprve až začnou plody scvrkávat, ale nesmí být suché... Dělám i sirup a marmeládu...

Sirup z Aronie za studena

Sirup z Aronie za studena

Zuzka1973 16.09.18 13:53 | Jeden malý stromek a tohle vše je jeho zásluha :) Dělám tento sirup každý rok, vlastně všechny sirupy dělám za studena - je to nejlepší a ještě se nikdy žádný nezkazil :)

Tykvové placky

Tykvové placky

Zuzka1973 11.09.18 21:16 | Dělala jsem menší placičky, cukety půl napůl s patizonem... Na fotce polovina dávky...

Žampionové klobouky s nádivkou - od Eleeen

Žampionové klobouky s nádivkou - od Eleeen

svato 10.09.18 15:10 | dávam šunku namiesto pečienky, k nej strúhanku netreba, ale vyskúšam aj tento spôsob

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 2380 Další »

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz