Křenová omáčka s brusinkami

Křenová omáčka s brusinkami

VOTAVOVA_I 25.1.09 03:43 | KAM SE PODĚL KŘEN?

Křenová omáčka s brusinkami

Křenová omáčka s brusinkami

Pepino 25.1.09 03:43 | ... ale už jsem zjednal nápravu. Dík pjs :o)

Sýrové placičky 2

Sýrové placičky 2

Pepino 25.1.09 03:43 | kopretinko děláš nám radost...

Sýrové placičky 2

Sýrové placičky 2

Kopretinka 25.1.09 03:43 | Přidejte si ještě šunku a nemá to chybu :o)

Kuřohus podle Petra Novotného

Kuřohus podle Petra Novotného

Kopretinka 25.1.09 03:43 | Doporučuji vodou podlít, né přelít.... Jinak nám kmín bude plavat ve vodě a nebude na stehnech. Mohu potvrdit, že je to opravdu eňo ňuňo... Celým bytem povane nádherná vůně pečené husičky a ne klasického kuřete. Ke knedlíku a k zelí si ještě vychlaďte dobrou dvanáctku a a nechte si chutnat :o)

Cizrna se zeleninou (Cozida de Grao)

Cizrna se zeleninou (Cozida de Grao)

pjs 25.1.09 03:43 | nešlo pochopit zda se vaří vše dohromady či jinak, takto je vše jasné

Dušené fazole v cibulové omáčce

Dušené fazole v cibulové omáčce

pjs 25.1.09 03:43 | v češtině je zaužíván termín pro fazolové lusky - fazolky, případně zelené fazolky, které jsou uváděny jako zelenina, zatím co fazole jsou plodem rostliny fazol

Cizrna se zeleninou (Cozida de Grao)

Cizrna se zeleninou (Cozida de Grao)

pepicek 25.1.09 03:43 | ... tož tady ho máte :o) Jedná se o portugalskou specialitku a je to podobné řeckým obloženým talířům. Díky pjs za bystré oko ;o)

Cizrna se zeleninou (Cozida de Grao)

Cizrna se zeleninou (Cozida de Grao)

pjs 25.1.09 03:43 | Chtělo by postup upřesnit. Výsledek si nedovedu představit!

Řízky jedna báseň

Řízky jedna báseň

Kopretinka 25.1.09 03:43 | Recept je opravdu výtečný, jen bych doporučovala malinké zlepšení. Vše kromě sýru a bílků promíchat, bílky ušlehat do sněhu, přimíchat a nakonec přidat ten tvrdý sýr nahrubo nastrouhaný. Je to opravdu lahodička, protože to masíčko je potom super křehounké a ten sýr pak zůstává i na povrchu takže to bezvadně křupe. U nás řízečky ani nestačily vychladnou a byly fuč :o) Mňam mňam mňam

Lepenice

Lepenice

Pepino 3.9.01 15:41 | pavlo diky...

Lepenice

Lepenice

Labužník Pavla02 25.1.09 03:43 | To máte sice pravdu, že guláš není jen jeden, ale vždycky je to na stejném základu. Ovšem lepenice, kterou tu prezentujete Vy, je úplně o něčem jiném. No nic, pokud to chcete nazývat lepenice, prosím .......

Vločkové karbanátky

Vločkové karbanátky

pepicek 25.1.09 03:43 | Vyzkoušel jsem to a je to výborný, jen je potřeba dát víc masa (já jsem dal půl kila) a vejce pouze tři, lžic strouhanky šest a mělo to konečně konzistenci, že z toho šla udělat hrouda co drží pohromadě. Ovšem výsledek je potom super, má to takovou plnou chuť, fakt dobrý :)

Lepenice

Lepenice

Pepino 25.1.09 03:43 | ale je , samozřejmě že jiná, guláš taky není jen jeden :))

Lepenice

Lepenice

Labužník Pavla02 31.8.01 04:05 | prava lepenice se pripravuje z varenych brambor a kysaneho (duseneho) zeli smichaneho s bramborami

Tvarohový koláč s rybízem

Tvarohový koláč s rybízem

Labužník laura02 29.8.01 18:01 | kolac som piekla skoro pred polnocou a kazdu chvilu som zistovala,ze mi nieco chyba,alebo ze to co mam nie je celkom to,co tam ma byt,ale improvizacia zvitazila a kolac vsetkym velmi chutil:o).vdaka!

Tvarohový koláč s rybízem

Tvarohový koláč s rybízem

Pepino 25.1.09 03:43 | pošmákla si budoucí tchýně? :o)

Tvarohový koláč s rybízem

Tvarohový koláč s rybízem

Labužník laura02 27.8.01 15:46 | mily pepino,tvoj recept sa mi zda byt skvely,tak sa ho pokusim upiect zajtra svojej buducej svokre :o).dufam,ze sa podari a ja neutrzim hanbu na plnej ciare.

Palačinky s tvarohovo mandlovou náplní

Palačinky s tvarohovo mandlovou náplní

1irena 25.1.09 03:43 | Javorový sirup nemají u nás na Letné:-))

Kachna po srbsku

Kachna po srbsku

thufir 25.1.09 03:43 | Jsme závislí na karí, tak ho trošku dáme do té rýže ;o)

Staročeský kuba

Staročeský kuba

pjs 25.1.09 03:43 | Doporučuji kroupy uvařit zvlášť s trochou husího (kačeního) sádla a s kmínem. Sušené houby uvařit v mléce. Čerstvé podusit na cibulce a také na sádle. Pak smíchat kroupy a houby a dát zapékat. Po 15 minutách vmíchat utřený česnek (na uvedaná množství tak 5 stroužků), majoránku a trochu pepře. V zapékání ještě tak 20 minut pokračovat, ale není naškodu déle! Nešetřit husím sádlem!

Nepečený rumový dort

Nepečený rumový dort

Teri 25.1.09 03:43 | Toho rumu je tam velké množství, lépe je dát méně - dětem to nechutná.

Krevetový špíz s trojbarevnou rýží

Krevetový špíz s trojbarevnou rýží

Pepino 25.1.09 03:43 | Občas nám tam vlítne taková speciální windowsovská mezera, která se chová jako dělítko a ta není vidět dokud se neoctne na konci řádku. Já už se dlouhou dobu chystám na to, že pojedu recept za receptem a budu je opravovat, ale času se stále nějak nedostává :-(

Maso na paprice a cuketách

Maso na paprice a cuketách

Pepino 25.1.09 03:43 | ... ale už jsem tam tu cuketu doplnil. Díky za bystré oko kouďáku :o)

Maso na paprice a cuketách

Maso na paprice a cuketách

koudy 9.8.01 16:29 | a kde je ta cuketa ????

Krevetový špíz s trojbarevnou rýží

Krevetový špíz s trojbarevnou rýží

pjs 25.1.09 03:43 | v receptech jsou často "dělená" slova, tam kde není třeba. Jde asi o tvrdé dělení v subrogramu.

Pikantní zeleninová pečeně

Pikantní zeleninová pečeně

Labužník eva 25.1.09 03:43 | Je také dobré, když se plátky masa posypou grilovacím (nebo jiným pikantním) kořením, posypou strouhankou, potom se naklepou, protáhnou v rozmíchaněm vajíčku a opečou na tuku. Pak následuje výše popsaný postup. Přidávám zeleninu i s nálevem, bez masoxu.

Nepečený rumový dort

Nepečený rumový dort

Labužník eva 25.1.09 03:43 | Je rychlý a opravdu skvělý. Doporučuji vyzkoušet.

Grilovaná vepřová žebírka

Grilovaná vepřová žebírka

Pepino 25.1.09 03:43 | ... přiměřeně pane kolego, přiměřeně :))

Grilovaná vepřová žebírka

Grilovaná vepřová žebírka

Vejvoda 25.1.09 03:43 | Docela se mi ten Váš recept líbí, proč však zatajujete množství ingrediencí ???????????

Koláč lehký jako pírko

Koláč lehký jako pírko

tresnicka 28.7.01 19:33 | Vyborny, jiz jsem jej delala alespon 5x. Rychly, vyborny a laciny

Domácí chéb po americku

Domácí chéb po americku

beberuska 26.7.01 05:17 | Diky za tento recept. Muj pritel stale touzi po domacim chlebu. Prosla jsem moc internetovych kucharek, ale zadny chleb na americky zpusob jsem nenasla. Sice nemame stroj, ale nevadi. To by v tom byl cert, abych to neukuchtila i bez toho. Jeste jednou diky.

Mrkvové karí s máslovou rýží

Mrkvové karí s máslovou rýží

pepicek 25.1.09 03:43 | Ale jo, mohlo :o), výhledově (snad během prázdnin) přibude v receptech ještě doplňková kategorie, tak se s tím potom vypořádáme ;o)

Mrkvové karí s máslovou rýží

Mrkvové karí s máslovou rýží

1irena 25.1.09 03:43 | S malou úpravou by to mohlo patřit i do dělené stravy,nemyslíte?

Domácí pečenáče z rybího filé

Domácí pečenáče z rybího filé

Drobek 25.1.09 03:43 | Strašlivé díky za recept. V téhle krásné zemi (Amerika) maj všechno, krom Pečenáčů a pořádné hořčice a knedlíků v prášku... Právě něco přestanu postrádat. Dík.

Rolky na smetaně

Rolky na smetaně

1irena 25.1.09 03:43 | To je výborné, jak se dneska šíří recepty:-) Ale v hospodě u piva jsem dostala akorát jedinkrát recept a to ten, že uzenou krkovici s kostí nevařit, ale upéct (nejlépe v remosce). Jinak jsem asi chodila do špatné hospody, protože tam pánové/včetně toho mého/ "nevařili".

Rolky na smetaně

Rolky na smetaně

pepicek 25.1.09 03:43 | recepty, které tu všude kolem jsou pocházejí z mnoha a mnoha zdrojů, některé jsme vyslechli v hospodě u piva, některé jsou z léta spisovaných sešitů naší mamči, jiné jsou z různých časopisů, knih, televizních programů, plakátů, kalendářů atd atd. Tedy se může stát, že se někde s někým některýma receptama kryjeme. Neznamená to ovšem, že by jsme se s někým navzájem vykrádali. Recept je ve své podstatě jako pohádka, šíří se povětšinou mluvenou formou a tu si někdo něco přidá, ubere ingredience, které mu nechutnají a najednou je z toho úplně jiné jídlo. Nahrazujeme tak potulného krajánka, který by chodil od paneláku k paneláku a vyprávěl na počkání recepty :o)

Rolky na smetaně

Rolky na smetaně

1irena 25.1.09 03:43 | Buď máš ještě jeden server, anebo to někdo kopíruje.

Melounova mísa

Melounova mísa

pepicek 25.1.09 03:43 | ... název jsme mu dali podle podobnosti s německou helmou, přestože náplň je ryze spojenecká :o) To vezmete meloun, překrojíte, vydlabete to červený dobrý, nalijete dovnitř šampus, zajistíte decáčkem vodky a zpátky na drobno nakrájíte to dobrý červený :o) Nejlépe pít brčkem! Po chvíli se z toho stane společenská zábava a s recyklovanýma náplněma dokonce boj o místo u melounu, který posléze putuje z ruky do ruky. Je to k nevíře, ale jeden meloun, sedm flašek šampusu a litr vodky spolehlivě porazí 8-10 trénovaných pivařů :o)). Tímto bych chtěl pozdravit Michala do vinárny Felína na Vinohradech a pro Vás všechny kdo byste to chtěli zkoušet právě tam upozornění TAM UŽ SE S MELOUNEM NESMÍ! :o)))

Burizonová roláda

Burizonová roláda

rastoba 25.1.09 03:43 | roláda se také může dát do srnčího hřbetu/formy/

Rajčata v octě s bazalkou

Rajčata v octě s bazalkou

zuzana 25.1.09 03:43 | Děkuji za ochotu, až vyzkouším, napíšu.

Ostrá omáčka

Ostrá omáčka

Pepino 25.1.09 03:43 | V jakém provedení se Sarina prodává a kde? díky Pepino

Rajčata v octě s bazalkou

Rajčata v octě s bazalkou

Pepino 25.1.09 03:43 | ... strávil sem teď půlhodinku hledáním načež jsem zjistil, že z originálu je to převzatý správně, ale podle toho, že náplň se dává do 4 sklenic po 250 ml, tak by mi toho tři a půl litru nateklo ze stolu do holínek, správná odpověď bude teda asi pravděpodobně uplně přesně 4 dcl jablečného octa. Děkujeme za všímavost a důvtip :)

Rajčata v octě s bazalkou

Rajčata v octě s bazalkou

zuzana 25.1.09 03:43 | Opravdu je třeba 4 l octa na uvedené množství rajčat? Miluji rajčata, bazalku ještě více, recept se mi moc zamlouvá, ale množstvím octa jsem zaskočena. Děkuji za odpověď, Zuzana

Pappardelle s houbami a estragonem

Pappardelle s houbami a estragonem

Pepino 25.1.09 03:43 | Nějak jsem zapomněl napsat jak ty Pappardelle vlastně vypadají. Jsou to dlouhé široké nudle, nepopleťte si je s Tagliatelle, které jsiu rovněž dlouhé, ale o cca dvě třetiny užší :o) Dokonce ani Fettuccine nebo Trenette nejsou tak široké jako Pappardelle. Máte v tom guláš? Tak ten je dobrej s jakýmakoliv těstovinama :o)))

Ostrá omáčka

Ostrá omáčka

sauge 25.1.09 03:43 | Možná by se dala okořenit buď oreganem, nebo bazalkou nebo naťovou petrželkou, přinejmenším Sarinou/celeropetržel+libečkové aroma..skělé/

Zapékané brambory 2

Zapékané brambory 2

Labužník mysacek 25.1.09 03:43 | Brambory strouhám na plátky na okurkovém struhadle. Jsem lenoch a nechce se mi s tím krájet.

Francouzská houbová polévka

Francouzská houbová polévka

Labužník Alicia 25.1.09 03:43 | Polévka je výborná, místo másla na konečnou úpravu jsem zvolila lžíci strouhaného sýra do talíře

Chlupaté knedlíky 3

Chlupaté knedlíky 3

rastoba 25.1.09 03:43 | Pokud se chlupaté knedlíky povedou a posléze zbydou, lze je druhý den upravit jednoduchým způsobem: Rozkrájíme anglickou slaninu na kostky asi 1,5 krát 1,5 cm (může být i uzený bůček, nebo uz. koleno) a opečeme na oleji nebo sádle. Přihodíme zbylé chl. knedlíky a můžeme přimíchat klasicky připravené zelí. Promícháme, prohřejeme a jíme. Zapíjíme pivem. Místo zelí v letním období můžeme přikusovat jakýkoliv salát z čerstvé zeleniny. Je to vynikající!!!!!!!!!!!

Stránka:  « Předchozí 1 2379 2380 2381 2382 2383 2384 2385 2386 2387 2388 2389 Další »

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz