Konfitovaný králík

Konfitovaný králík

reladis 28.8.18 09:34 | Ahoj, ja se domnivam, ze vzhladem k tomu, ze je kralik uzavren, sul se ponekud rozpusti, je to morska sul, tak pouzite koreni uvolni svoji vuni a pomoci soli ji maso castecne vstreba.Druhy den se potom proces opakuje. Verte, ze to funguje a je lepsi to vyzkouset. Nepremyslela bych o funkci, ale o vysledne chuti :D a za tu rucim.

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

jezinka49 26.8.18 18:08 | Mě se osvědčil tenhle receptík https://youtu.be/wDM26ft_yv8. Je to velmi chutná kombinace hlavně v létě.

Dýňové taštičky - Tortelli di zucca

Dýňové taštičky - Tortelli di zucca

casino 26.8.18 13:36 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ No, ona ta mostarda je jako třešnička na dortu, ale co se stane, když na dortik dáte třešničku bez pecičky, he? Nic! Či takřka nic :) Grund, především po chuťové stránce, jsou amaretti - ty patrně přerazí zbytek. Myslím, kdo neví že v jídle je jakási mostarda, tak tam možná jazykem narazí na ovocnou složku a tu by hravě zastala nerozvařená hruška, či ve vodě cukru zbavený ov. chlebíček HAMI. Teď mi napadlo wasabi... Nezkoušel jsem to, ale je v něm palčivost i křenová chuť... :think: Jídlo je jako celek velmi vyvážené lahodné chuti a já, který spíše šalvěji neholduji, tak zde jsem byl unešen tím, jak převelejemně jí bylo máslo ovoněno :potlesk:

Poutine

Poutine

jolana 25.8.18 12:42 | Dali sme si to. Hranolky z cerstvych zemiakov, uho macka pripravena, syr .... bolo to skvele...viac ako skvele. Bajecne! K tomu bol hamburger.Z cerstveho domaciho masa, pred vami ugrilovany. Nemohla som sa toho odjest. A vypada to presne ako na fotke.My sme len chceli trochu menej omacky. Maju to napriec Kanadou na kazdom rohu..restiky, kiosky, poulicne voziky. Skuste, neobanujete.

Dýňové taštičky - Tortelli di zucca

Dýňové taštičky - Tortelli di zucca

Eja 22.8.18 09:53 | To bude více než dobré... Asi i bez mostardy, ale nebude to ono. Mostardu neseženu a na výrobu nemám nervy...Přemýšlím :think: o náhradě...Když nadrobno nakrájím zralou hrušku a na cca dva dny ji naložím do nálevu z konzervovaných jalapeňos? Přijde mi, že jde o to "nakopnout" tu dýni něčím pikantním ( a chili ani křen podle mne nebude fungovat). Ctěné Casino - úplná pitomost??? :mavam:

Cuketová povidla

Cuketová povidla

Zuzka1973 22.8.18 09:24 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ - vyzkoušela jsem ze stejného důvodu: zvědavost (no, a pak letošní doslova "mega-úroda" cuket... Já tedy dala i ten rum (ale deci a něco málo nad, né jen ty dvě lžíce...) a vonělo to ještě lepčejš než předtím :palec: No... rozhodně bych to u nás doma nazvala největším překvapení měsíce... nečekala jsem, že to bude tak dobré, ale název jsem neměnila... jak jsem "koupila", tak jsem "prodala"... Babička všechny tyhke věci nazývala rozvar - to by možná sedělo více... :think: Každopádně díky za odvahu a vyzkoušení :mavam:

Cuketová povidla

Cuketová povidla

casino 21.8.18 22:23 | No, říká se, že s věkem člověk zmoudří :) Jsem živoucí příklad toho, že to není pravda, protože jinak bych se realizace tohoto rcp nedopustil ani omylem :mrgreen: Vždy mi bylo záhadou, proč lidi dělaj tatara ze zemáků, uzeného lososa z pečené mrqe a vařej džemy z řepy nebo ze zelených rajčat a nyní i z cukety (byť to zovou povidly)... Jediné, co mě překvapilo (sice nevím co je na tom překvapujícího, když cuketa je jen vycpávka bez chuti) je to, jak ta hmota voněla po tom, relativně malém množství, medu (rum nebyl použit) Mám "toho" 3 masovky (paní casinová požívá maso a já používám sklo z LÍDLU) a určitě je nevyhodím: až nastane čas komerčního využití, tak "tím" říznu meruňkovou "marmeládu" a napaplu do Sachera. Asi to nebude úplně košér, ale kdo to pozná, že :) :D :lol: *Příspěvek upraven 21.08.18 v 22:32*

Girasoli gorgonzola e noci

Girasoli gorgonzola e noci

casino 21.8.18 21:05 | ...toto nám nějak uniklo :D A ve mně vzbudilo vzpomínku na Valeggio sul Mincio a právě jsem přidal rcp odtamtud :) https://www.labuznik.cz/recept/dynove-tasticky-tortelli-di-zucca/

Cuketová povidla

Cuketová povidla

Zuzka1973 20.8.18 18:18 | "@Ala_V":https://www.labuznik.cz/profil/alav/ - byla jsem překvapená... dodržela jsem vše, krom oloupání... to oloupání doporučuji z optického hlediska asi dodržet a u přerostlé cukety bych oloupala každopádně... já měla cuketky malé a střední. Je to chuťově zvláštně jemné, už jsem dělala i druhou várku - měli jsme na koláči s drobenkou - super a super jsou na domácí vafle...

Cuketová povidla

Cuketová povidla

Ala_V 20.8.18 12:50 | Tohle si fakt nedokážu představit, asi to vyzkouším, jsem zvědavá...

Klasické mexické Guacamole

Klasické mexické Guacamole

Putin 19.8.18 17:26 | "@Manana":https://www.labuznik.cz/profil/manana/ - naprosto souhlasím. Limetka tam patří, citron má jinou chuť i když je kyselý. Olej rozhodně ne, avokado je mastné dost, má tolik tuku že je to až k nevíře. Někdy se vynechávají rajčata, a s jalapeňo či jinými pálivkami opatrně, aby to bylo jen lehounce pikantní a také tam vůbec nemusí být. Jsou tací kdo nemají pálivé rádi.

Klasické mexické Guacamole

Klasické mexické Guacamole

Lyduska 19.8.18 09:36 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/, podľa tohto receptu som robila prvýkrát a urcite budem opakovat. Na internete sa dá nájsť všetko možné, ale veľmi dobré recepty sú aj v "tejto knihe":https://books.google.no/books?id=a22tvoL8FXQC&printsec=frontcover&hl=no&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false a ako vidím, na zopár strán je možné nahliadnuť elektronicky. *Příspěvek upraven 19.08.18 v 09:39*

Klasické mexické Guacamole

Klasické mexické Guacamole

Zuzka1973 19.8.18 08:09 | Moje oblíbené jídlo… Jen cibule použita mladá, bílá - ze záhonku a koriandru se letos moc nedaří, tak ho nechávám jen na semínka a na kořen… Avokádo i s rajčaty rozetřeno vidličkou + zbytek, nedávám tedy olej, nechybí mi tam… Dělám dost často.

Naložené cukety - cuketový relish

Naložené cukety - cuketový relish

Zuzka1973 18.8.18 18:21 | Koukám, že jsem ostuda a dlužník... Už po sedmé a ještě jsem nebyla štonc poslat hvězdičky - plný počet! Je to super, dělám z cuket menších, pevných...

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

Lyduska 17.8.18 21:35 | "@leena66":https://www.labuznik.cz/profil/leena66/, u nás sa knedlíky vždy robili nad parou a ja robím len nad parou. Vždy 20 minút nad parou. *Příspěvek upraven 18.08.18 v 10:33*

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

leena66 17.8.18 10:52 | pro Luena: S vařením v páře nemám zkušenost, ale asi bych je dělala trochu déle než ve vodě ... možná má někdo zkušenost a podělí se s námi o ni :-)

Pomazánka z čočky

Pomazánka z čočky

Zuzka1973 15.8.18 19:13 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - vždyť píši níže, že není problém přidat ;) Ani ten oliváč se nevylučuje - ale pro mě to bylo mastné až až :D Proto i já si ten originál upravila podle sebe - pro mě by s oliváčem byl nejedlý, neb na oliváč mám alergii a pro moji chuť to stačilo tak, jak jsem psala v mé úprvaě - takže není problém, aby si to každý doladil podle svého :kytka: :mavam:

Pomazánka z čočky

Pomazánka z čočky

Eja 15.8.18 08:42 | "@tlustá bába":https://www.labuznik.cz/profil/tlusta-baba/ + Zuzka V originál receptu to vychází v přepočtu na půl lžíce oliváče na 50 g suché čočky, tuku fakt minimum, tedy i másla množství menší než malé... ALE - na talířku pomazánku a la humus - oliváčem zakápnout??? He? :mavam:

Pomazánka z čočky

Pomazánka z čočky

Zuzka1973 14.8.18 18:27 | "@tlustá bába":https://www.labuznik.cz/profil/tlusta-baba/ - v originále mají lžíci oliváče, ale ten já nesmím kvůli alergii... Mně se toho másla zdálo dost, ale podle mě není problém přidat :kytka: Přidávám foto s originálem... *Příspěvek upraven 14.08.18 v 19:24*

Pomazánka z čočky

Pomazánka z čočky

tlustá bába 14.8.18 17:47 | Zuzko, toho másla je strašně málo ... 3 - 5 gramů... je to správně?

Broskve ve víně II

Broskve ve víně II

Zuzka1973 14.8.18 16:42 | Letos broskví až nějak moc :D Tak jsem krom džemu a klasiky zkusila i toto a spokojenost veliká... :kytka: :palec:

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

tetacasandra 12.8.18 18:56 | Mám pocit, že se do polevy může přidat skořice. Společně se zkaramelizovaným cukrem pak ztmavne.

Pečená kuřecí stehna

Pečená kuřecí stehna

georgehradec 11.8.18 21:51 | Hledám a vlastně už má odzkoušené a jak koukám všichni si libují. Mám sadu stehen (horní, dolní) z Lidlu, tak dnes naložím a zítra bude bene. :mavam:

Kimchi

Kimchi

Kunis 10.8.18 19:43 | Dělal jsem kimči už několikrát podle různých receptů,ale osvěčilo se mi rozmýchat do každé nové várky trochu rozmixovaného kimči z předešlé várky - vždy dojde k rychlému a spolehlivému nastartování nového kvašení. Kimči zdar :)

Špenátová placka s mozzarellou

Špenátová placka s mozzarellou

Zuzka1973 10.8.18 09:07 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - zní to také super :palec: Já zatím víc variant nezkoumala - zatím jen tento prototyp: potřebovala jsem vyzkoušet, jak to bude držet pohromadě :D Při prvním pohledu na těsto jsem se zhrozila: "to přece nemůže držet pospolu..." Naštěstí drželo a snědeno bylo takovým fofrem, že jsem valila oči: normálně ten můj na tento typ jídel není, ale je špenátožravec... A to mu pak nevadila ani ta mozzarella, kterou normálně nedá do pusy :D Špenátu mám dost - namrazeného i dorůstajícího (v době zkoušky bohužel byl čerstvý okudlán, tak jsem musela sáhnout do mrazáku... Mrazím ho po vzoru některých prodejců do "peletek" pomocí potravinové folie a trubky od papírových utěrek (s tím menším průměrem z pevnějšího papíru, než jsou ty obyčejné). :mavam: *Příspěvek upraven 10.08.18 v 09:07*

Špenátová placka s mozzarellou

Špenátová placka s mozzarellou

Eja 10.8.18 08:03 | Recept pro mne - základ, na kterém se dá stavět :mavam: Různé špenátové palačinky jsou fajn, ale tohle mi přijde zajímavější.... Sice jsem troubu už dva týdny nezapla a asi ji taky hned tak nezapnu, v paneláku mi to teď přijde jako zbraň hromadného (sebe)zničení, ale... Spařím a nasekám špenát, přidám vejce a vločky ( část vcelku), osolím, trocha česneku, nechám chvíli rozležet. Rozprostřu na olejem vytřenou nepřilnavou pánev, nechám pomalu dělat. Mezitím na druhé pánvičce se špetkou cukru zkaramelizuji tenké plátky rajčat, přeložím na placku, přidám tenoučké plátky mozarelly, přiklopím poklicí a vypnu. Ve finále špetka růžové himalájské soli a pár protočení mlýnku s pepřem.... :think: Nemám špenát :mrgreen: :,(

Nudle s avokádem.

Nudle s avokádem.

Zuzka1973 9.8.18 22:46 | Místo nudlí celozrnné špagety, přidala jsem trošku vlašských ořechů...

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Zuzka1973 9.8.18 20:29 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ - díky za odkaz, to vypadá dobře :kytka: uloženo... :mavam:

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

casino 9.8.18 13:59 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ Nebo i bez šunky, že :) https://www.labuznik.cz/recept/pozdni-snidanecasny-obed-avokadovy-brunch/

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Zuzka1973 9.8.18 11:54 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ - pobliona nepoužívám - na webu u jídla se mi ekluje... Navíc to, že já nesnáším olej neznamená, že ho budu zošklivovat druhým :D Náhodou dělám pokroky... naložila jsem cuketové matesy a dokonce jsem si nabídla i sobě... ač v nich ten olej je a zvládla jsem to :mrgreen: :mavam: Mně avokádo chutná i jen tak krátce v troubě pod grilem s vajíčkem a kouskem sušené šunky, nějaká ta bylinka k tomu... :srdce:

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

casino 9.8.18 11:01 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ No, Mahlzeit :) Ještě že jste nepoužila i smilníka pobliona... 8) :roll: :mrgreen: "@Putin":https://www.labuznik.cz/profil/putin/ Ono takové rozpůlené avokádo, osolené, opepřené a třeba i lahůdkověohořčicované a zalité dovrchovata EVOO, tak i se suchým chlebem je to "maso" :palec:

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Zuzka1973 9.8.18 10:22 | "@Putin":https://www.labuznik.cz/profil/putin/ - já zatím avokádo zkoušela jen a těstovinami nebo součást salátů - spíš v teplé kuchyni, té pomazánce jsem dlouho odolávala, byla to jeden čas módní vlna - kdo nedělal guacamole - nebyl in :) No, tak jsem in opožděně ;) Je fakt, že když jsem zadala avokádo do mé aplikace, kde si hlídám rovnováhu jídelníčku, tak mi spadla čelist :D Sto gramů pokrylo přes půl mého denního příjmu tuků na celý den :D Lidi mají tendenci cpát olej do všeho - když juknu na net, už i do polévek... :? Já mám od mala tak trochu blok - stačí to slovo vyslovit, nedělá se mi dobře od žaludku... Může za to maminka - vozil se tenkrát olej z Německa v pro nás tehdy "nevídaných") plastových lahvích... Jasně, že naše šetřivá mamka ty lahve vymývala a schovávala... jednou mi do jedné z nich udělala šťávu na výlet s sebou... No, pachuť oleje byla cítit - pozvracela jsem autobus a od té doby musela mamka olej z mého jídla vynechat - nesnědla jsem ani řízek na něm udělaný, aby následně nevyletěl řízek v podobě "šavle" zpět na talíř... V podstatě od té doby nejím ani brambůrky a jiné věci, kde je olej cítit. A zůstalo mi to dodnes, i když třeba už dokážu na návštěvě pozřít bábovku s olejem, nebo občas kapku do marinády... ale jinak je to nemyslitelné... Pak se začal dobážet olivový olej... našla jsem tehdy odvahu a ochutnala ten zázrak... a on mi chutnal... myslela jsem, že tedy aspoň ten... Pak se ale zjistilo, že to časté brnění jazyka, pálení v puse a krku a zhoršený dech s občasnou vyrážkou je právě z něj :( Takže mám i smůlu na výletech a dovolené - jídla v restauracích pro mě nejsou většinou dobrá kvůli oliváči, nechci riskovat, že si pokazím výlet... Malé vítězství je ale to, že mohu nakládaný hermelín - ale před jídlem ho osuším papírovou utěrkou téměř do sucha :D No, pár věcí s přídavkem oleje zvládnu, ale musím vyloženě na ně dostat chuť - pořídila jsem si dávkovací pumpičku s rozprašovačem - ideální na saláty, hranolky - je to množství, které snesu :D Takže takhle já mám veselo s oleji :mrgreen: :mavam:

Moka tvaroh s broskvemi

Moka tvaroh s broskvemi

Zuzka1973 9.8.18 10:01 | Sice v odlehčené verzi - místo smetany podmáslí a o to víc pak přidat na šlehání, aby vznikl krém... Broskve domácí... Zdobila jsem jen broskvemi, snažím se zbytečně nenavyšovat kalorickou hodnotu jídel, ale kdyby to bylo pro návštěvu - přidala bych strouhanou hořkou čokoládu a kousky vaflí... V tomto parném létu po vychlazení v lednici: výborná věc :) :kytka:

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Putin 9.8.18 06:34 | Rozhodně ne olej, avokádo je mastné dost. A někdy se do guacamole (nic jiného to totiž není)přidávají jemně sekaná rajčata, ovšem bez dužiny.

Avokádová pomazánka 2

Avokádová pomazánka 2

Zuzka1973 8.8.18 18:30 | Vynechán olej (nic za tím nehledejte - kdo mě zná, ví, že k němu mám jakýsi osobní blok a na oliváč mám navíc i alergii opravdickou), nastavila jsem zbytkem tvarohu (asi lžíce) - neovlivnil to natolik, abych nemohla ocenit výbornou chuť pomazánky - muž ochutnal vlastně poprvé v životě a překvapeně prohlásil, že to chutná skoro stejně, jako česneková pomazánka z taveňáku :D No, každopádně avokádo bylo krásně vyzrálé, pomazánka měla být ještě na ráno, ale nezbyla :)

Bramborovo-žitné placky s houbami

Bramborovo-žitné placky s houbami

tlustá bába 8.8.18 15:35 | Nemastila bych ... za prvé houby už na tuku jsou a za druhé - nejsou suché, ani úplně vydušené. Však ono to půjde ... v nejhorším i zlomit! :lol:

Keftés - santorinské rajčatové placičky

Keftés - santorinské rajčatové placičky

Zuzka1973 8.8.18 15:27 | Super - úroda rajčat mi přerůstá přes hlavu, nestíháme je jíst a "protlakovat" - tohle vypadá velmi slibně :)

Bramborovo-žitné placky s houbami

Bramborovo-žitné placky s houbami

Zuzka1973 8.8.18 15:22 | "@tlustá bába":https://www.labuznik.cz/profil/tlusta-baba/ - Ráda tě vidím po dlouhé době :kytka: Myslím, že tymián je také super volba :palec: A tozhodně bych se nebála ani tvého dalšího návrhu: ač těsto je za syrova "patláma-matláma", po upečení šly krásně pčeložit a jíst jen "z ruky do huby" - nepraskaly... a ta zakysanka by k tomu šla - ty houby nahoře totž mají chuť hodně podobnou houbové omáčce, takže by to k sobě šlo na sto procent... Je to jen zatím nedovyvinutý pokus - takový "prototyp", takže fantazii se meze nekladou :) No, já ani tak nejedu - ono se to nastřádalo :D Tak abych mohla smazat uložené složky, dala jsem to sem a budu střádat nanovo... :) Většinou jde o mé hokusy pokusy inspirované původně složitějšími a nákladnějšími recepty, ale miluju rychlovky s co nejjednodušším složením ;) V dnešní době se plno lidí vymlouvá, že nestíhají vařit - tak se jim snažím dokázat, že jde vařit rychle i chutně a v rámci možností i zdravě :) Dodatek - možná by nebylo na škodu je za tepla potřít máslem... ale jak píši: teprve jsou ve stádiu "tuningu" :D *Příspěvek upraven 08.08.18 v 15:24*

Bramborovo-žitné placky s houbami

Bramborovo-žitné placky s houbami

tlustá bába 8.8.18 15:11 | Hezký, Zuzko! Ty jedeš! Tohle asi zkusím, ale myslím, že místo rozmarýnu zůstanu u tymiánu ... respektive, vzhledem k tomu tragickému suchu, předpokládám, že vytáhnu houby z mrazáku a v těch už tymián mám ... Co takhle placku smotat a konec té roury omočit v kysané smetaně a ukousnout? To by šlo, ne? :mavam:

Brambory s brynzou

Brambory s brynzou

Zuzka1973 8.8.18 13:45 | Mana nebeská... jen jarní cibulka nebyla po ruce, musela postačit pažitka... Ale čerstvě vykopnuté brambory... čerstvě utržené rajče (i ta pažitka)... opravdové máslo (žádná náhražka)... všechny ty detaily se tak krásně slily v kouzelný celek :) Byly už včera... dnes pro velký úspěch repete :srdce:

Kuřecí stehýnko s broskví

Kuřecí stehýnko s broskví

Zuzka1973 8.8.18 12:15 | Velmi dobré - broskve z naší zahrady...

Cuketová smaženice

Cuketová smaženice

Zuzka1973 8.8.18 12:15 | Moc dobré :)

Cukety s rybí sekaninkou

Cukety s rybí sekaninkou

Zuzka1973 8.8.18 12:14 | Vynechala jsem vejce a místo mozzarelly zbytky nivy a uzeného sýra - rozhodně zkusím i s mozzarellou… Použila jsem posekanou tresku a spojení ryby s cuketou mě moc mile překvapilo

Mňamka s broskví a balkánem z Jeseníku

Mňamka s broskví a balkánem z Jeseníku

Zuzka1973 8.8.18 12:13 | Broskev čerstvá - taková vzpomínka na osmdesátá léta :)

Balkánské omelety (pro Raky)

Balkánské omelety (pro Raky)

Zuzka1973 8.8.18 12:12 | Vynikající :palec:

Filé zapečené s nivou

Filé zapečené s nivou

Zuzka1973 8.8.18 12:11 | Výborný lehký letní oběd - v tom hicu se neupejpal ani můj muž, který odmítl bramborovou kaši s domácí klobásou a k té kaši si dal zbytek filetů z tresky zapečených dle tohoto receptu, co jsem měla mít já na zítra :D Já měla jen s brambory a rajčaty…

Ryba v žitě

Ryba v žitě

Zuzka1973 8.8.18 12:10 | Použila jsem tresku a místo oleje sádlo, jen se mi to tedy dost trhalo… Což ale absolutně nemělo vliv na chuť a když se to pěkně naskládalo na talíř, nakonec nikdo nepoznal, že na pár kouscích byla krusta potrhána ;) Na fotce moje porce s těmi "nejvíce potrhanými"...

Ostrý patizonový salát

Ostrý patizonový salát

Zuzka1973 8.8.18 12:08 | Nepřejí se nikdy :D Letos už poněkolikáté, sem tam i lehká obměna - pokaždé zmizí :)

cukety zapečené s nivou

cukety zapečené s nivou

Zuzka1973 8.8.18 12:07 | Místo oleje pár vloček másla, sůl netřeba - niva se o sůl postarala dostatečně ;) Moc dobrá večeře, přílohu jsem nepotřebovala, stačilo pokrájené rajče a pár feferonek…

Stránka:  « Předchozí 1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 2383 Další »

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz