Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

Eja 16.11.17 19:06 | "@irena zap":https://www.labuznik.cz/profil/irena-zap/ Já si osobně myslím, že bez toho diabetická dieta NELZE :mrgreen:

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

irena zap 16.11.17 11:27 | Ještě dodávám, že vakuovačku taky mám. U těch ostatních "vychytávek"

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

irena zap 16.11.17 11:23 | Děkuji uctivě za informace. PH vlastním, je asi někde v komoře u rýžovaru, elektrického tlakového hrnce, různých mlýnků, krouhátek a mixérů atd. Tím naznačuji, že v mé domácnosti, čítající mě a kočku, další kuchyňská vychytávka asi nebude. I když ten Concept vypadá velmi dobře :) Ejo, myslíš, že bych si koupi mohla zdůvodnit pro potřebu diabetické diety? ;) :mavam:

Čínské kuře v citonovém krustu

Čínské kuře v citonovém krustu

daduuja 14.11.17 20:56 | "@svato":https://www.labuznik.cz/profil/svato/ :srdce:, pochvala od tak zkušené výborné kuchařky, jakou jsi, pohladí dvojnásob :-) I já mám z 99% štěstí na dobré recepty od babi, i když někdy je musím číst několikrát, než si je přeložím do svého jazyku :-) Měj se hezky!

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

daduuja 14.11.17 20:35 | Před lety se na trhu objevily pomalé hrnce, měly a dodnes mají zastánce i odpůrce, já s ním byla nadmíru spokojená. Pak se rozbil termostat a já hledala, čím hrnec nahradit. Skoro před třemi lety jsem objevila Concept CK 5000, který má už víc funkcí, než původní PH. Jsem opět max spokojená a hrnec využívám 3-4 týdně, na všechno. Nic se nemusí hlídat, nic nepřeteče, nic se nepřipálí, vaří se šetrně k potravinám a myji pouze jeden hrnec :-) SOUS VIDE Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 45°C a 95°C a času od 30 min do 72 hod, což bohatě stačí pro moje vaření. Jenom přístroj na sous vide bych určitě nevyužila a stal by se z něj odložený krám :-)

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

Eja 14.11.17 19:18 | "@irena zap":https://www.labuznik.cz/profil/irena-zap/ Přehledně je to "zde":https://www.chefshop.cz/sousvide/ Jak to dělá Danda v multifunkčním sama nevím...

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

irena zap 14.11.17 16:17 | Můžete mi prozradit, ktery ten hrnec ukazuje teplotu 54 nebo 58 st.? Anebo to měříte teploměrem a regulujute ručně :D? :kytka:

Chléb s uzenými šproty a tvarůžky

Chléb s uzenými šproty a tvarůžky

parles 14.11.17 14:47 | "@Cabr":https://www.labuznik.cz/profil/cabr/, jsem rád, že chutnalo. Možná se hodí i další chléb k pivu, který mám tady: https://www.labuznik.cz/recept/chleb-pivniho-skauta/ :mavam:

Čínské kuře v citonovém krustu

Čínské kuře v citonovém krustu

svato 13.11.17 19:03 | Ja som mala recepty od babi veľmi rada, asi som natrafila na tie nazaj vydarené :kytka: no a odporúčanie od dandy určite hodne zaváži, takže tento vyskúšam v dohľadnej dobe, asi v rámci víkendu

Vegan / Vegetarián boršč

Vegan / Vegetarián boršč

kaketka 13.11.17 15:58 | No já nežiju v Čechách, nakupuju u Poláků - Znojmia tam mají strašně předražený a s přidaným octem. Já kupuju Wolski, protože to zelí je jen kysaný a bez octu. A jasně, ostatní zelenina tam může vcelku jakákoliv podle možností a dostupnosti. Základ je ta řepa a zelí, brambory, cibule, česnek a celer, mrkev, petržel... může tam i cuketa, chřest, možná houby, když tam není maso... moje mamka tam nasekala i kapie a ona dává bílé zelí (že je kyselejší) a řepu dává syrovou, ale to pak chutná jinak...

Kuře Kung Pao ze Szechuanu

Kuře Kung Pao ze Szechuanu

Eja 12.11.17 18:53 | "Pro srovnání":http://nuselskakuchta.blogspot.cz/2017/08/kure-kung-pao-gong-bao-ji-ding-jak-se.html#more

Čínské kuře v citonovém krustu

Čínské kuře v citonovém krustu

daduuja 12.11.17 14:56 | :-), no jo, babi byla svá :-), ale podle receptu připravená prsa a stehna jsou mana :-)

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

daduuja 12.11.17 14:55 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ Asi dva roky mám nový pomalý hrnec, spíš tedy multifunkční, protože navíc umí saute soté, vaření v páře, dušení, fritování, pečení, smažení, vaření rýže, značka concept a vakuovačku od stejné firmy, jsem s nimi spokojená, mně ušetří dost času.

Čínské kuře v citonovém krustu

Čínské kuře v citonovém krustu

Eja 12.11.17 14:52 | "...v citronové krustě"??? :think:

Vegan / Vegetarián boršč

Vegan / Vegetarián boršč

Eja 11.11.17 10:57 | Kaketko, recept předávám dál kamarádkám, někdy i s malou skleničkou své naložené červené řepy, a :potlesk: :potlesk: :potlesk: A docela bych se přimlouvala za ty dvě základní suroviny - naložená řepa a červené zelí - to dávám Znojmia. Ne úplně ideální chuť by se asi už nedala moc napravit. Pro mne hit podzimu - nemusí tam být úplně všechno, jednou jsem neměla kedlubnu, jednou lilek ( ale ten je tam docela důležitý),a moc dobré. :mavam:

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

Eja 11.11.17 07:44 | "@daduuja":https://www.labuznik.cz/profil/daduuja/ Dík. Vyčerpávající odpověď. Že bych oslovila Ježíška :think: Že stačí kvalitní flákota z prověřeného českého chovu a nemusím mít vyzrálého argentinského bejka - velmi lákavá představa. Objevila jsem výborného řezníka, i vepřová pečeně od něj je vynikající, ale touto metodou by to bylo asi o level výše... Co konkrétně používáš - myslím výrobce. klidně i SZ. Díky.

Veganské rýžové nudle v asijském stylu

Veganské rýžové nudle v asijském stylu

kaketka 10.11.17 23:17 | Já ho tam mám hlavně kvůli proteinům, ale sójové maso tam tedy nutné není ;)

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

daduuja 10.11.17 22:55 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ :-) asi tě zklamu, naše otupělé buňky už asi nepoznají ten VELIKÝ rozdíl, ale určitě tam je. Sou vide je metoda známá přes 200let. Mám ráda jakékoliv maso takto připravené, pokaždé mám jistotu, že bude měkké a šťavnaté. Nemusím nijak kořenit, stačí bylinky a maso je provoněné skrz naskrz, při dlouhém šetrném vaření se rozpouští kolagen, takže maso je dietnější a přitom si zachovává důležité živiny, zůstane mu struktura čerstvého masa a má minimální váhový úbytek, je to proteinová molekulární fyzika :-) a při časové vytíženosti velký pomocník. Kachní prsa na pánvi - jsou fajn, ale ne každý umí odhadnout dobu propečenosti, u sous vide to odpadá, a nejen u drůbeže, kvalitní steak se udělá i z neodleželého masa a velice dobrý, šťavnatý. Takže za mne nevítězí chuť, ale šetrná příprava. :mavam:

Sous vide kachní prsa

Sous vide kachní prsa

Eja 10.11.17 19:27 | Dando, řekni mi ( samozřejmě znám podstatu tohoto typu přípravy, u drůbeže je asi záruka spolehlivého tepelného zpracování i když výsledek vypadá jako minutka) - je opravdu VELIKÝ rozdíl mezi dobře připravenými kachními prsy na pánvi a metodou sous vide? Dělávala jsem je docela často ( chlazená kachna letěla do pekáče do trouby bez prsíček a prsíčka na pánev, doba na pánvi odhadem a prstem, pak jednoznačně aspoň 5 lépe 10 minut nechat odpočinout a pak teprve krájet, výpek odvařit nejlépe pomerančovou šťávou...mana nebeská... Tuším Tvoji odpověď - JE to velký rozdíl :mrgreen: :mavam:

Chléb s uzenými šproty a tvarůžky

Chléb s uzenými šproty a tvarůžky

Cabr 10.11.17 14:18 | Uzené šproty mám rád, tvarůžky miluju už od studentských let, když stály asi 3 koruny, ale spojit je na jeden krajíc mě nikdy nenapadlo. Včera k večeři. Úžasný.

Tvarohová pomazánka s majolkou

Tvarohová pomazánka s majolkou

Zuzka1973 10.11.17 10:11 | Dělala jsem z poloviční dávky - vystačilo to skvěle na čtyři větší krajíce chleba. Zdobeno sterilovanou dýní naloženou v okurkovém nálevu. Cibuli jsem použila červenou, majolka domácí (ubrala jsem trochu z dávky, co mám nachystanou na zadělání majolkových rohlíků). Překvapivě moc dobrá pomazánka, rychlá a nenáročná...

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

Houskové knedlíky, co se zaručeně povedou

leena66 09.11.17 15:49 | Pro NokNok: Z uvedeného množství připravím dva knedlíky a pak nechám vykynout a uvařím tak jak je uvedeno v receptu. Jsou dost velké, vařím je ve velkém kastrolu. *Příspěvek upraven 09.11.17 v 15:50*

Kvedlous

Kvedlous

Kozolup 09.11.17 12:49 | U nás se tomu říkalo Šušňák. Miluju jí

Brůčovy tvarohové knedlíky

Brůčovy tvarohové knedlíky

Zuzka1973 08.11.17 14:47 | Pochutnali jsme si - tvaroh "kostka ve staniolu" a opravdu bylo těsto akorát (reaguji na starší diskuzi pod receptem). Pokud by někdo dával vaničkový tvaroh, mělo by stačit dosypat cca 50 - 100 g mouky... to podle hustoty tvarohu, ale na knedlíky je nejlepší ten ve staniolu, jak padlo v diskuzi... Použila jsem mražené švestky z naší zahrady, posyp: mák, cukr, tvrdý tvaroh, kapka másla... Měla jsem jich 12 ks a prachsprostě jsem se přejedla, neb jsem jich spořádala sama polovinu :D Za mě plný počet hvězdiček...

Vepřové Earl Grey

Vepřové Earl Grey

Zuzka1973 07.11.17 18:45 | Kdyby šlo dát více hvězdiček - dala bych je... Je to výborné - jen jsem neměla momentálně přepuštěné máslo, tak pomohlo sádlo... Dnes bylo z vepřové plece, ale chci zkusit i ze skopového masa z našich oveček... :kytka:

Švestků koláč

Švestků koláč

hella138 06.11.17 17:41 | Proč Švestků? Protože v Jizerkách je skvělá hospůdka, která patří manželům Švestkovým. A mimo jiné pečou tento koláč jako moučník po obědě, na který jsem od p. Švestkové vyškemrala její recept. Ten se vždy povede. ŠVESTKŮ KOLÁČ ŠVESTKOVÝ Ingredience: 1 hrnek polohrubé mouky 1 hrnek hrubé mouky 0,5 prášku do pečiva 1 hrnek cukru krupice 0,5 hrnku oleje 1 hrnek kyšky - v nouzi mléko 1 rozšlehané vejce, čerstvé švestky Postup: Vše smíchat v těsto podobné krupicové kaši. Rozetřít na plech vymazaný a vysypaný strouhankou. Těsto musí být na plechu rozetřeno tence - nabude. Povrch poklást rozpůlenými švestkami a posypat hustě drobenkou. Pečení: Horkovzduch: 200 st. cca 35 minut. Pozn.: Nikdy není tvrdý, připomíná kynutý koláč. Už jsem tento recept někde zveřejnila, ale je to strašně dávno, nepamatuji kde. Mám ale dojem, že ho bluetweety použila (slušně řečeno) jako svůj. Nebo byla také na dovolené v Jizerkách a u Švestků v hospůdce??? *Příspěvek upraven 06.11.17 v 17:49*

Plnené buchty

Plnené buchty

Zuzka1973 06.11.17 14:41 | "@Lyduska":https://www.labuznik.cz/profil/lyduska/ - Lyduško, ty na fotce jsou podle receptu tvého - moc se mi totiž líbí, že je tam méně tuku, než dává mamka moje a dodnes i já... Jediná změna byla ta náhrada poloviny másla za ten lůj, jinak vše dle receptu a opravdu spokojenost veliká - sedí to tak dokonale, že podle tohoto receptu se musí buchty povést i začátečníkům :palec: :kytka: Takže mám vytištěn a uležen tento recept na buchty od tvojí maminky :kytka: Jinak dávám do těsta buď jen sádlo nebo pak právě tu kombinaci másla a loje (dokud zásoby vystačí) - to je výborná věc, hlavně v koblihách a buchtách :srdce: Zmizely všechny hned včera - s naprostým klidem jsem porušila své stravovací zvyky a klidně jsem se přecpala k prasknutí - stálo to za to, napřed jsem nevěděla, co honem upéct, když nezbývalo moc času, ale pak jsem si vzpomněla na své uložené recepty zde a došlo mi, že kynuté bude nejlepší: je rychle zadělané, pak kyne samo a pak mě napadl ten rychlejší způsob naplnění a pečené byly nastejno, jako klasicky balené :srdce: K tomu loji: plno lidí ho ořeže a vyhodí... Je pravda, že na mazání na chléb to není, neb to má spíše vlastnosti i tuhost "stoprocentního tuku", ale jako pekařský tuk a nebo když se smaží něčeho větší množství - na to je ideální, z domácího chovu dokonce velmi příjemně voní a ve když se neřekne, na čem je to smažené, to beztak nikdo zatím nikdy nepoznal :) Navíc je z něj tak skvělá jíška (hlavně do zeleninových polévek), že už jen kvůli tomu si s tím vždy tu práci dám :)

Brambory nadívané ve stylu Lorraine

Brambory nadívané ve stylu Lorraine

svato 06.11.17 10:47 | Plnené zemiaky sú na rôzne spôsoby výborné - môj zať vždy tvrdí, že ho nenávidím a chcem ho zabiť - keď fučí z prejedenia

Plnené buchty

Plnené buchty

Lyduska 06.11.17 10:35 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/, Tvoje buchty vyzerajú pekne. Ak budeš mať čas, mohla by si pridať aj recept Tvojej mamičky. Verím, že cesto s vyškvareným ovčím lojom musí byť dobré. Jedna naša príbuzná, u ktorej mi kysnuté koláče vždy veľmi chutili, povedala, že ona dáva do cesta vždy len bravčovú masť, iný tuk nie. Jej koláče boli také vláčne, ľahké, nadýchané.

Veganské rýžové nudle v asijském stylu

Veganské rýžové nudle v asijském stylu

Eja 05.11.17 18:16 | Bez fotky, v umělém světle to neumím. A bez sojového masa. Ano, jsem schopná své vegetariánské dceři vařit skvělou "slepici na paprice" ze sojových plátků, ale tady zrovna mi to přijde zbytečné. Hodně zeleniny, dobře ochucené, příloha mé oblíbené korejské nudle. Moc dobré. :mavam:

Houskové knedlíky

Houskové knedlíky

Zuzka1973 05.11.17 15:01 | Rohlíky jsem pokrájela na menší kousky (byly už hodně suché) - takže po nakrájení nebyly skoro vidět :D Ale hlavní bylo, že knedlíky byly výborné a hlavně poměrně rychlé - což jsem dnes velmi ráda uvítala... Měli jsme k nim vepřové ocásky v zelí.

Chléb žitný - vláčný uvnitř s křupavou kůrkou

Chléb žitný - vláčný uvnitř s křupavou kůrkou

Zuzka1973 05.11.17 14:48 | Nedělala jsem tu glazuru - použila jsem čistě jen recept na chléb… Je výborný, bez té glazury trochu mdlé barvy - mazala jsem jen octovou vodou, ale když dodržíte celý postup - budete mít kůrku moc pěknou. Z dávky jsou dva menší bochníky - jeden nám zbyl a jeden si ještě teplý odvezla návštěva :kytka:

Plnené buchty

Plnené buchty

Zuzka1973 05.11.17 14:38 | Tento recept na těsto je nejbližší tomu, co dělává mamka :) Do těsta dávám půl na půl máslo s vyškvařeným ovčím lojem - je to lety vyzkoušené v naší rodině (ztuhlý vyškvařený lůj je výborný do sladkých kynutých těst). Časová tíseň mi ale nedovolila balit se s jednotlivými buchtami, udělala jsem proto plát a potřela jej povidly... Pak zavinula jako roládu, nakrájela na špalíky a ty dala (pomazané sádlem, jako když se dělají buchty) do formy na dortový korpus... Výborné, po dlouhé době jsem pekla z bílé mouky - ale do buchet prostě patří... ;) Povidla domácí - z našich švestek, ale ne z těch klasických, proto jsou trochu světlejší, ale chuťově téměř shodné s tmavými... S těstem se moc dobře pracuje, nelepí se a i když už roky nedělám kvásek (droždí prostě jen rozdrolím do těsta před hnětením), povedlo se na jedničku :kytka: :palec:

Vepřové kotlety v zelí

Vepřové kotlety v zelí

Zuzka1973 05.11.17 14:27 | Místo kotlet jsem použila vepřový ocásek a masox nahradila hrnkem poctivého vývaru… Je to výborné, měli jsme k tomu jen narychlo zadělaný knedlík. Rozhodně je to zase trochu jiné, než klasické „knedlo-zelo-vepřo“.

Jemná, krémová, cuketová polévka se sýrem

Jemná, krémová, cuketová polévka se sýrem

Valimar 04.11.17 17:07 | Polévka je výborná. Protože jsem doma neměla sýr s modrou plísní, použila jsem tavený smetanový sýr a místo oregana jsem použila petrželku. Polévku jsem nepasírovala, jen rozmixovala tyčkovým mixérem. Všem moc chutnala. A na cukety nedám dopustit :)

Śkvarkové rohlíčky

Śkvarkové rohlíčky

Zuzka1973 01.11.17 20:52 | Dnes repete - opět se škvarečky ze skopového loje a velké vítězství bylo v tom, že zarytý "antiskop" (rozuměj: někdo, kdo zarytě tvrdí, že skopové pozná a zásadně nejí) spořádal pět rohlíčků bez stínu pochybností... Navíc ten člověk pravil, že by škvarkové pečivo nesnědl ani v případě použití vepřových škvarků... No... tak tato osoba po dnešku z gruntu přehodnotila svůj postoj ke škvarkům všeobecně a domů vyrazila s pěti rohlíčky v ubrousku v kapse a v ruce recept vytištěný na výslovné přání :) Je fakt, že i já dávám od vyzkoušení tohoto receptu přednost rohlíčkům před dosud privilegovaným placičkám... :kytka:

Pardubická hovězí pečeně

Pardubická hovězí pečeně

amylon 29.10.17 08:15 | Musím ji zase pochválit. Vařím dost často při příležitostech, kdy bych dříve vařila svíčkovou. Je výborná i s pasírovaným černým rybízem.

Polievka z cukrovej repy so sušenými hubami

Polievka z cukrovej repy so sušenými hubami

Lyduska 26.10.17 20:21 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/, na internete som našla len dva recepty na polievku z cukrovej repy. Jeden sa stal inšpiráciou pre moje uvarenie a "ten druhý":https://varecha.pravda.sk/recepty/repova-polievka-na-kyslo/24046-recept.html?RefSource=Agregator&RefCampaign=All&RefTeamId=19533 zatiaľ čaká na vyskúšanie. Ešte mám kúsok cukrovej repy a ten je určený presne naň :-). Len ja určite nedám kyslú smotanu, dám šľahačkovú. Uvarená repa dá vývar charakteristickej chuti, ktorú nedosiahneme ničím iným. A môžeš sa rozhodnúť, koľko vývaru zo samotnej repy použiješ - podľa toho akú sladkú polievku chceš mať. *Příspěvek upraven 26.10.17 v 20:22*

Polievka z cukrovej repy so sušenými hubami

Polievka z cukrovej repy so sušenými hubami

Eja 26.10.17 19:51 | Lydusko, tak tento recept jistě nevyzkouším z prostého důvodu - neseženu cukrovou řepu... Ale jinak bych to zkusila hned. Máš pravdu, přijde mi postup možná složitější než by bylo nutno :think:

Staročeské zelňáky

Staročeské zelňáky

bendoma 25.10.17 15:42 | Ňam, ňam,... Místo sádla jsem dala škvarky. 8)

Škvarková pomazánka 2

Škvarková pomazánka 2

Zuzka1973 24.10.17 21:43 | Dělávám i z vepřových škvarků, ale tentokrát jsme měli z lojových (skopových) škvarečků - též velmi výborná :) přidala jsem cibuli a trošku hořčice...

Śkvarkové rohlíčky

Śkvarkové rohlíčky

Zuzka1973 24.10.17 18:19 | Tak ty nemají jedinou chybu… Místo vepřových škvarků jsem použila škvarečky lojové (skopové).

Mletý kebab

Mletý kebab

Zuzka1973 24.10.17 18:15 | Výborné a jednoduché... jen té vody jsem dala méně - doporučuji hodně ledovou a raději přidat na vícekrát... Poráželi jsme pár ovcí z našeho chovu u mamky a sestry na statku, tak přednostně se zpracovávají odřezky - ale rozhodně je nepovažuji za podřadné, po namletí je to velmi plnohodnotná surovina.

Lokše s mákem

Lokše s mákem

svato 24.10.17 17:07 | Moja babička robila lokše nielen ku kačici (niečo vždy padlo aj s makom a slivkovým lekvárom), ale aj ako prílohu ku kyslým polievkam, ako zemiaková, fazuľová, šošovicová, veľmi dobre sa hodia. *Příspěvek upraven 24.10.17 v 17:08*

Jak na vyškvaření vepřového sádla

Jak na vyškvaření vepřového sádla

Ala_V 23.10.17 18:28 | Bohužel, mám přístup jenom ke kupované surovině, někdy je těžké sehnat vyšší vrstvu. Na řízky (voňavější) i na koláče (těsto je vláčnější, déle takové i vydrží). :mavam:

Lokše s mákem

Lokše s mákem

Labužník jandule02 23.10.17 12:39 | Ty měly různé vychytávky. Moje babička dělávala takové měkounké křehounké bramborové placičky (jedlo se se špenátem), já se k nim nemohla za živý svět dopracovat, až jednou jsem z lenosti vzala zbylou bramborovou kaši. A to bylo to ono. Takže když se dcera ptala, jak je to možné, že dělala placičky podle kuchařky a byly tvrdé, tak už jsem jí dokázala poradit.

Flíčky s uzeným masem

Flíčky s uzeným masem

Zuzka1973 22.10.17 20:40 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - recept je opravdu skvělý: s tím sněhem u nás premiéra a dala jsem smetanu, určitě takhle budou už asi pokaždé... Taková drobnost, a co to dokáže za zázrak... S fotkou uvidím, moc se mi do toho nechce - počkáme až někdo přidá lepší, tahle dobrota totiž za vyzkoušení stojí :kytka:

Flíčky s uzeným masem

Flíčky s uzeným masem

Eja 22.10.17 18:55 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ Zuzko, tenhle recept by si asi fotečku zasloužil...nechtěla bys výjimečně fotku přidat k receptu??? Recept i Tvoje uvaření vypadají velmi jedle :kytka:

Domácí vegeta bez soli

Domácí vegeta bez soli

Zuzka1973 22.10.17 18:31 | Krom pórku a libečku vše ostatní - libeček suším zvlášť a dávám jen když je to nutné… Akorát se dosušuje :)

Pečený ovocný čaj

Pečený ovocný čaj

Zuzka1973 22.10.17 18:27 | Litr rybízu + litr švestek (obojí z mrazáku). Moc dobrá kombinace ;)

Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 2365 Další »

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz