Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Zuzka1973 dnes v 20:02 | "@Lyduska":https://www.labuznik.cz/profil/lyduska/ - díky moc :kytka:

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Lyduska dnes v 19:49 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/, "tu":http://www.smoothierecepty.eu/ nájdeš rôzne smoothie.

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Lyduska včera v 22:41 | "@hippolyta":https://www.labuznik.cz/profil/hippolyta/, https://www.receptyonline.cz/dieta-pri-chronickem-zanetu-slinivky-brisni/ :-)

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

hippolyta včera v 22:06 | Dámy, myslete na svou slinivku! Taková nálož ji asi moc šťastnou nedělá.

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Lyduska 17.04.18 22:43 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/,ja tiež niekedy pridávam papriku do smoothie. Moje dnešné večerné smoothie: 1 banán, 1 kiwi, 1 mrkva, 1 avokádo, šťava z 1 citróna, asi 2 cm čerstvého zázvoru (nastrúham vopred), pomarančový džús.

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Zuzka1973 17.04.18 10:10 | Moje dnešní verze: jeden banán 50 g kapie 50 g cherry rajčátka jeden pomeranč 2 g kořene zázvoru 100 g bílého jogurtu Hollandia :mavam:

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Zuzka1973 16.04.18 21:55 | Dostala jsem před pár dny k narozeninám od mladých :srdce: Takže díky za každý recept, něco málo receptů se mi povedlo také už sehnat, vyzkoušela jsem dnes poprvé :potlesk:

Palačinky z tvarohového těsta

Palačinky z tvarohového těsta

Marie252 15.04.18 21:29 | Ahoj, dnes jsem zkusila změnu, nikdy jsme je nedělali :) Zapečené palačinky s tvarohem. Přiznám se, moc jsem si to nedovedla představit, ale dopadlo to naprosto na výbornou. Celá rodina si moc pochutnala. Dělala jsem podle tohoto skvělého videoreceptu http://receptyprokazdeho.cz/videorecepty/zapecene-palacinky-tvarohem/ :potlesk:

Rukola ako pomazanka- Kapse

Rukola ako pomazanka- Kapse

Lyduska 15.04.18 19:22 | Rukolu mám v chladničke, vyťahujem na svetlo labužníkovo... Ukladám si "sem":https://www.today.com/recipes/arugula-artichoke-hummus-t30656 pre seba. *Příspěvek upraven 15.04.18 v 20:58*

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Lyduska 15.04.18 19:07 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/, smoothie-maker je výborný pomocník na výrobu lahodných nápojov, do ktorých si dáš to, čo Ty sama chceš. Namiešavam rôzne kombinácie ovocia a zeleniny. Môj má na kuchynskej linke svoje stále miesto a je vždy poruke.

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Smoothie s kučeravým kelom a kiwi

Eja 15.04.18 16:41 | Ještě několik takových receptů a já si snad ten smoothie-maker koupím... :think:

Halušky s ananasem a kysaným zelím

Halušky s ananasem a kysaným zelím

Lyduska 15.04.18 12:13 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/, Zuzka, chutilo to zaujímavo. Muškátového orieška treba dať skutočne len veľmi málo. Robila som zo slovenskej kyslej kapusty, ktorá je kyslejšia ako tunajšia kyslá kapusta. Možno, že ananás by "šiel" ešte lepšie s tou lokálnou kyslou kapustou. Niekeby skúsim. *Příspěvek upraven 15.04.18 v 12:13*

Velikonoční cukroví

Velikonoční cukroví

Zuzka1973 12.04.18 19:44 | Nejen velikonoční ;) Tentokrát narozeninové :D Jsou vynikající... :kytka: :mavam:

Bábovka z vaječného likéru 2

Bábovka z vaječného likéru 2

Zuzka1973 12.04.18 19:42 | Bez polevy - ale do těsta jsem vmíchala trochu drcené hořké čokolády - velmi dobrá :kytka:

Halušky s ananasem a kysaným zelím

Halušky s ananasem a kysaným zelím

Zuzka1973 10.04.18 10:42 | Eja mě předběhla :) Také jsem se chtěla zeptat, jaké to bylo, já už na ten recept párkrát koukala, ale vždy jsem to vzdala... :mavam: :kytka:

Halušky s ananasem a kysaným zelím

Halušky s ananasem a kysaným zelím

Eja 10.04.18 10:38 | Lydusko, jsi odvážná - jaké to bylo??? To je hodně nestandartní kombinace chutí, ale asi si to dovedu představit...ale asi to nebude špatné...

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Zuzka1973 07.04.18 11:24 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - já jsem tam už dávno, pod stejným nickem, ani nevím, zda tehdy fungovalo nějaké automatické propojení nebo jsem musela sem i tam provést registaci zvlášť, je to už dlouho... Ale od té doby mi chodí sz do jednoho boxu, jak z Labu, tak odtamtud (pár kamarádek mi tam zůstalo). Ale i tam to šlo do kopru jako tady... :? :mavam:

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Eja 07.04.18 11:01 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ jo, to jsem si taky tak přebrala, ale pobavilo mne, že se mi tam nepodařilo zaregistrovat :roll: zřejmě stupeň utajení "přísně tajné" :mrgreen:

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Zuzka1973 07.04.18 10:43 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - myslím, že bys tam asi našla více, daleko více... emimino patří do stejného bloku s Labužníkem, jsou propojené, sz odtamtud mi chodí i na Lab a opačně... prostě mají stejné adminy a jelikož naše fotky i recepty se vložením stávají majetkem webu, tak s nimi šoupají i na ostatní co k Labužníku mají: tj emimino, pak ještě tuším asi ještě jeden či dva, ale názvy nevím... edit: už jsem to našla, je to přímo na Labu dole na stránce: emimino patří k Labu... nedělají nic v rozporu s pravidly, takže nemá cenu to nijak řešit... *Příspěvek upraven 07.04.18 v 10:47*

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Eja 07.04.18 09:59 | Jsem náhodou narazila na "toto":https://www.emimino.cz/recept/jahodovy-pohar-2/ a fotka mne praštila do očí...hledala a našla...tento recept...na miminu je jako autor admin... Jen tak z legrace jsem zkusila se na miminu zaregistrovat - že budu lehce prudit... :mrgreen:, můj nick zde mi neprošel, to mi ještě nepřišlo moc divný, ale zkusila jsem ŠEST jiných, ve finále už i sprostých slov...nick je obsazen, zvolte jiný... :mrgreen: :pocitac:

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Pedrochal 31.03.18 22:36 | Ahoj Honzo, nechápu jaké chceš do této lahůdky nasekat jarní bylinky? KOPŘIVA prach sprostá kopřiva a ne ne POPENEC.Tato kytka do pravé velikonoční nádivky vůbec nepatří. Ahoj a nech si nádivku s Popencem chutnat. A ty rohlíky z hypru se také dají použít, jenom to musíš umět. Ahoj a dobrou chuť. Pedrochal :mavam:

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Pedrochal 31.03.18 22:21 | Honza58 2 příspěvky 14.03.09 13:07 Re: Velikonoční nádivka ano, tenhle recept vypadá dobře. Další nasekané jarní bylinky: Popenec, bez něj se kvalitní nádivka uvařit nedá. Je lépe použít tři druhy masa. A všechny suroviny kvalitní. Je správně, že je zde použita chlebíčková veka. Rohlíky z hypermaketu můžete namáčet jak chcete, pořád budou hnusný. Jen pozor na konzistenci. Správná nádivka musí být mankavá!!!

Kuřecí steak

Kuřecí steak

daduuja 31.03.18 19:40 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ Vykostila jsem celá stehna, když se nechce trávit půl dne v kuchyni (to si užiju zítra), vypadá to docela honosně :-), je toho docela hodně a chutná to dobře :-)

Křehké těsto v sekacím robotu pro Mrtvolu

Křehké těsto v sekacím robotu pro Mrtvolu

daduuja 31.03.18 19:08 | Taky mi pomohl sekací robot :-)

Krabí překvapení

Krabí překvapení

Marťa Kř 31.03.18 16:46 | Je to vynikající delikatesa! Přidala jsem šťávu z limetky a neměla jsem tzatziky koření, tak jsem dala koření na ryby a :potlesk: :dance:

Kuřecí steak

Kuřecí steak

casino 31.03.18 15:22 | "@daduuja":https://www.labuznik.cz/profil/daduuja/ Dělávám něco podobného z horních vykostěných stehen :palec: a podle vaší fotečky usuzuji, že vy taky, že :)

Velikonoční cukroví

Velikonoční cukroví

Zuzka1973 30.03.18 19:59 | Dala jsem jen nadrcenou hořkou čokoládu a cukr třtinový. Jen místo hery jsem dala raději máslo, hera už není co bývala... Dělala jsem z poloviční dávky - výsledek je na fotkách. Tmavší barva je díky třtinovému cukru a dodržení přidání prášku do perníku - ten si dělám domácí: mám ve skleničce namleté perníkové koření a jen smíchám s jedlou sodou dle potřeby...

Domácí sýr pana Bambucha

Domácí sýr pana Bambucha

jezinka49 28.03.18 11:30 | Vypadá velice dobře. Nemáte někdo fermentor např. Kuvings? Dost o něm uvažuju, že by mi ulehčil práci při výrobě sýra.

Krkovička s černým pivem dle Hany Hegerové

Krkovička s černým pivem dle Hany Hegerové

georgehradec 28.03.18 10:53 | Dnes realizuju s mraženými hříbky a troubu nastavuju na 220° C. :D

Kure na olivach / tajine zitoune /

Kure na olivach / tajine zitoune /

jolana 22.03.18 15:57 | Jednoduche v tomto case, kde nicoho nic! A vynikajuce! dnes som dala aj mrkev na velke kusky/spaliky...maavam

Pektin - domácí výroba (doplněno)

Pektin - domácí výroba (doplněno)

ivan14 21.03.18 08:33 | Sofie, já si zase vzpomínám (už jsem to, tuším, někam napsal, ale kam, Alzheimere?), že moje bába nalila na marmeládu ve sklenici roztavený ČISTÝ parafín, ne ze svíčky, proboha! Při použití se vyjmul, omyl a schoval pro další sezónu. Tu cihličku parafínu mám ještě schovanou, ale nepoužívám ji. Moje ekologií políbené potomstvo by na mě asi zavolalo magorku. Jo, a celofán se taky občas používal.

Dýňový koláč s mákem a vaječným likérem

Dýňový koláč s mákem a vaječným likérem

lydia 19.03.18 14:33 | Milé dámy, zdravím a děkuji za vyzkoušení :kytka:. Já používám mletý mák, prý éterické oleje rozvinou mletím plnou vůni :roll:. Já si myslím, že v tom kupovaném mletém máku už asi těch éterických olejů moc není. Mám sice někde starý mlýnek na mák, s tím by to možná šlo lépe... Nám chutná víc ten mletý, zdá se mi že je koláč jemnější. Když nespotřebuji celé balení, obyčejně je balení 250 g, dám zbytek do mrazáku jako ořechy a mák nezžlukne. Ta pomerančová marmeláda je určitě dobrá, ale tu nedělám a koupená mi moc nechutná. Asi jsem ještě nenašla tu pravou pomerančovou :D. Mějte se moc krásně :mavam:

Pektin - domácí výroba (doplněno)

Pektin - domácí výroba (doplněno)

Sofie07 17.03.18 21:02 | Já dávám obvykle do marmelád resp. džemů (nechávám kousky ovoce, nepasíruju, maximálně trochu rozmixuju) na 1kg ovoce asi 80 dkg cukru a jediné, co mi špatně želíruje jsou třešně. DO těch přidávám rybíz nebo pomeranč. Nicméně marmelády vařím několik dní, vždycky to přivedu k varu, chvíli povařím a vypnu. A tak to vařím klidně dva nebo tři dny, podle toho, kolik mám času. Poslední vaření už odhadnu, podle toho, jak je hmota hustá a ještě horké nalívám do sklenic a zavíčkuju. Už dál nijak nesterilizuju. ALe pamatuji si, že moje máti dávala na sklenice s marmeládou jen navlhčený celofán s gumičkou nebo jen provázkem. Celofán se při schnutí vypne a utěsní sklenici, ale marmelády pod ním trochu vysychaly, což v případě, že je řídká, je docela žádoucí. Jinak v poslední době jsem zkoušela různé experimenty právě s citrusy, zkouším přidávat pomeranč nebo citron, případně mátu, ale spíš kvůli chuti, ne kvůli želírování. a ještě jedna malí rada. Marmeládu z meruněk je lepší vařit v malém množství (třeba jen na jednu nebo dvě skleničky) kratší dobu, zůstane hezky oranžová. Nejdřív dám celé množství meruněk, zasypu cukrem a povařím, aby se rozpustil. Pak si oddělám část do malého kastrůlku a vařím do zhoustnutí a naplním skleničky.

Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně

Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně

casino 17.03.18 12:54 | No, mám tu cosi podobného, ale jenže asi 10x složitěji napsaného :oops: https://www.google.com/url?q=https://www.labuznik.cz/recept/velikonocni-pajs-neboli-korinek-s-kyselou-smetanou/&sa=U&ved=0ahUKEwjgxKHxo_PZAhUHCuwKHWP9CzsQFggHMAE&client=internal-uds-cse&cx=001981364544604185879:xzyqjlmuhcu&usg=AOvVaw3b8CligMgnOJ_xO7NuMTSU Za zmínku snad stojí pouze to, že plíce melu na mlýnku na maso, že aby to baštila i casíňata :) *Příspěvek upraven 17.03.18 v 13:32*

Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně

Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně

amylon 17.03.18 08:56 | Krásné jídlo, považovala bych si, kdyby mě někdo pozval...Pro mě je domácí kořínek nedostupný, ale musím to zkusit z vepřového, ten snad někde koupím. V některých receptech je i kyselá okurka nebo kapary, že?

Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně

Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně

Zuzka1973 16.03.18 15:04 | Použit skopový "kořínek" (plíce, část jater a srdce) z mrazáku z podzimní porážky (náš rodinný chov) - s houskovým knedlíkem... Zbylo ještě na zítra, na druhý den bývá nejlepší ;) Dělám již spoustu let, patří to k našim nejoblíbenějším jídlům... Krájím na hodně drobné kousky, máme to tak raději.

Rychlé hrníčkové perníkové řezy

Rychlé hrníčkové perníkové řezy

Zuzka1973 13.03.18 16:34 | Opět super - tentokrát z hladké celozrnné mouky a v kulaté koláčové formě. Peču vždy s předstihem, neboť rozleželý je opravdu výborný a má vždy úspěch i u návštěv. Pro návštěvy jej vždy trochu nazdobím, pro nás jen tak - "naholo", je výborný i bez zbytečných kalorií navíc v podobě zdobení.

Kančí hřbet v pomerančovo-zázvorové marinádě

Kančí hřbet v pomerančovo-zázvorové marinádě

daduuja 13.03.18 16:01 | "@svato":https://www.labuznik.cz/profil/svato/ :hug: V Coopu jsem koupila lepší pomerančovou a do marinády přistrouhala čerstvý zázvor :-) Měj se!

Kančí hřbet v pomerančovo-zázvorové marinádě

Kančí hřbet v pomerančovo-zázvorové marinádě

svato 12.03.18 21:30 | Je to lákavé, ale na takúto marmeládu som ešte nenatrafila, kúpila si ju v obyčajnom obchode alebo v nejakom špeciálnom :think:

Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč

Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč

Lyduska 09.03.18 15:48 | Prečo sa mi nedá upraviť poradie fotografií? Vám ostatným táto funkcia funguje? *Příspěvek upraven 09.03.18 v 15:50*

Vegan bezlep housky co zachutnají

Vegan bezlep housky co zachutnají

kaketka 05.03.18 20:48 | Dneska s čerstvým droždím jsou mnohem lepší :lol:

Vídeňské žemlové knedlíky

Vídeňské žemlové knedlíky

casino 01.03.18 09:30 | No, já nakostkované rohlíky opeču s máslem v remosce nebo na pánvi (větší množství dělám na plechu v troubě). Posléze je zaliji řídkým těstíčkem ze zbylých surovin umíchaným. Po krátké relaxaci vařím v mikrotenu :palec: Kdo ví, jaký že je rozdíl v savosti suchých a nesuchých žemlí, tak ví proč, že :mavam:

Vídeňské žemlové knedlíky

Vídeňské žemlové knedlíky

ufo65 01.03.18 03:49 | Jaj ty vypadají fakt dobře. Musím vyzkoušet. :mavam:

Rajská omáčka s hovězím masem

Rajská omáčka s hovězím masem

ufo65 01.03.18 03:46 | No já dávám do základu skořici a zahušťuji strouhaným perníkem. Myslím že rajská by neměla být až tak červená ale spíše do hněda.

Bezlep sýrová pizza a víc v komentářích ...

Bezlep sýrová pizza a víc v komentářích ...

kaketka 26.02.18 17:27 | BEZPEPKOVÁ IMITACE GNOCCHI: Z těsta udělat váleček asi 1.5 cm a nasekat na kousky a vařit do měkka, zcedit a propláchnout studenou vodou. Na pánvi osmahnout pórek, česnek, špenát, shiitake houby, sůl a provensálské bylinky... přidat noky a zasmahnout... přidat omáčku na špagety dle libosti a podusit. Podávat sypané sýrem ;)

Bezlep sýrová pizza a víc v komentářích ...

Bezlep sýrová pizza a víc v komentářích ...

kaketka 26.02.18 16:50 | Když se uležené těsto omaštěným válečkem uválí na hodně tenkou placku a nechá oschnout, dají se z toho nařezat a uvařit dobré bezlepkové domácí nudličky do polívky (vařit několik minut v osolené vodě a po zcezení propláchnout studenou vodou a zakápnout olejem, aby se neslepily).

Hrnkový makovec

Hrnkový makovec

Zuzka1973 25.02.18 10:37 | Bez problému - těsto je sice řídké, ale po upečení v naprostém pořádku. S naprosto stejnými poměry dělávám i ořechový moučník, jen místo hrnku máku dám mleté ořechy a mouku používám hladkou nebo špaldovou, jediný rozdíl je, že v tom mém ořechovém je mléka půl hrnku a půl hrnku oleje nebo tekutého másla... - pečeno dle receptu zde, tedy bez tuku - s hrnkem mléka... Ničím nezdobeno - nepřidáváme zbytečné kalorie navíc, když to není potřeba, makovec je vynikající sám o sobě... Pečeno v dortové formě. Není to první lité těsto bez tuku, které jsem zkoušela, navíc poměry shodné s tím mým receptem na "ořechovec"... takže nebyl důvod k obavám, že by to nemělo vyjít. A opravdu to dopadlo k naprosté spokojenosti :kytka:

Šunkové flíčky zapečené

Šunkové flíčky zapečené

Zuzka1973 25.02.18 10:25 | Takto je dělávám nejčastěji… Zbyl mi kus uzeného bůčku a kousek uzené krkovice, tak bylo jasné hned, co s tím…

Bezlep sýrová pizza a víc v komentářích ...

Bezlep sýrová pizza a víc v komentářích ...

kaketka 25.02.18 03:10 | Mini pizzy - zjistila jsem, že to těsto je mnohem lepší, když se den, dva uleží v sáčku v lednici ;)

Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 2369 Další »

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz