Řízečky ze skopového masíčka

Řízečky ze skopového masíčka

Zuzka1973 15.02.19 15:08 | Sice byla "divočina" to pak smažit - strouhanka na tom se trhala i přes velmi opatrné zacházení, ale i tak plný počet hvězdiček, neboť to bylo chuťově úžasné... Naloženo skopové z našeho rodinného chovu, smaženo na směsi ztuženého škvařeného loje a vepřového sádla, olej mi přišel dost barbarský ;) Zázvor jsem tedy nastrouhala do marinády čerstvý a ocet doma naložený - jablečný. Naloženo jsem měla déle, cca necelé dva dny. Mělo být totiž původně včera, ale byla změna jídelníčku ;) :) Na nepřilnavé pánvi (porce pro mě) to šlo o kapku lépe smažit, viz fotky.

Krkovice s povidlovou omáčkou

Krkovice s povidlovou omáčkou

georgehradec 14.02.19 17:52 | Tak mám rád tu povidlovou omáčku, když ji dělávala maminka na vánoce jako tzv. "vodvárku" a jedla se za studena, jo to byl šmak. Ale i teplá tak jak je předložená Babi musí být prima. Tak tu zkusím. Ať nám plotna nevychladne. :mavam:

Rychlovka z lunchmeatu k večeři

Rychlovka z lunchmeatu k večeři

Eja 13.02.19 14:47 | "@Putin":https://www.labuznik.cz/profil/putin/ no, to už je hodně dávno :mrgreen: ,já také pamatuji doby, kdy opečené plátky luncheonmeatu s bramborovou kaší a okurčičkou byla poživatelná večeře... Ale mám pochopení pro Gladstone ( ten se kvůli tomu dokonce zaregistroval 8o :lol: )...dostupný lanšmít zasypat Nivou a zapéct :nevim: :mavam:

Rychlovka z lunchmeatu k večeři

Rychlovka z lunchmeatu k večeři

Putin 13.02.19 08:25 | Kdy produkt byl dobrý až poživatelný. Jedli jsme ho často, obalovaný v trojobalu, v těstíčku, bařili jsme z něj leccos. V Americe se prodává nejčastěji od firmy (jméno si to ode mne nevzalo) ale hádejte z čeho asi vzniklo označení nechtěné a vnucované pošty. K tomu podotknu, že to přišlo z armády, kde jim tuto lahůdku podávali často. :cert:

Rychlovka z lunchmeatu k večeři

Rychlovka z lunchmeatu k večeři

Gladstone 12.02.19 21:13 | Dneska jsem tento "recept" na tuto "skvělou mňamku" vyzkoušel... No řeknu vám, že větší humus jsem snad v životě nejedl, chutnalo to naprosto odporně, ingredience k sobě vůbec nepasovaly a ta chuť... no radši se ani vyjadřovat nebudu Nikdy víc. "Vařil" jsem proto, protože nic jiného jsem doma neměl po ruce a potřeboval jsem nějakou rychlou a teplou večeři po náročném dni. Ale teď si říkám, že lépe bych udělal, kdybych šel spát bez večeře.

Květáková polévka s kuřecím masem a kokosovým mlékem

Květáková polévka s kuřecím masem a kokosovým mlékem

Zuzka1973 12.02.19 18:26 | Velmi milé překvapení - potřebovala jsem zpracovat načaté kokosové mléko a zbyly mi tu odřezky z květáku (drobné části růžiček). K tomu odřezky z kuřecích prsou, tak jsem si vzpomněla, že mám uložen k vyzkoušení tento recept. Pochutnali jsme si oba. :kytka:

Bezpracný perník

Bezpracný perník

Zuzka1973 10.02.19 17:24 | Jednoduchý a rychlý moučník - mouka použita celozrnná žitná a cukr třtinový (dala jsem méně, než je uvedeno, bohatě to stačilo). Místo prášku do pečiva jsem dala jedlou sodu smíchanou s domácí směsí "perníkového" koření, protože prášek do perníku jsem neměla po ruce a ze stejného důvodu místo oleje rozpuštěné máslo (olej moc nekupuju, tak nebývá často po ruce). Bez pocukrování a bez dalších zbytečně přidaných kalorií - přesto byl velmi dobrý a mám v bloku poznámku, že to bude jeden ze dvou moučníků, který s sebou povezeme v létě na dovolenou. :kytka:

Palačinky z ovesných vloček

Palačinky z ovesných vloček

Zuzka1973 09.02.19 19:20 | Vejce jsem dala celé, dělala jsem dvě várky: jednu podle receptu, druhou s přidáním mléka... Pekla jsem na nepřilnavé pánvi a lépe se mi pracovalo s těstem podle receptu. Ty z řidšího těsta se mi trhaly a než se daly překlopit, byla už první strana moc tmavá... Vzhledově dopadly ve finále téměř shodně, jen s trochu jinak struktuovaným povrchem, chuťově mi přišly také nastejno. Foto je to mix obou variant. Plněno polotučným jemným tvarohem a strouhaným jablkem a na moji porci jsem nastrouhala malou kostičku hořké čoklády. Pro sebe jsem dělala zcela bez cukru, muž si lehce pocukroval, do těsta cukr nedávám.

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Zuzka1973 09.02.19 12:09 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ - Je to opravdu delikatesa, přitom bez větších nákladů a bez většího úsilí. To uzené se k tomu hodí skvěle, dělávám tuto omáčku poměrně často, jen s jinými poměry mléka. Postup čtu až nyní - no, je pravda, že ten česnek chce provařit, ne ho tam dát syrový a rovnou nandat, jak to vyplývá z postupu zde, ale znáš mě ;) já zdejší postupy moc nestuduji, protože ten zmatek je v dobré polovině receptů. Já dělám česnek na strouhátku: je to lepší než lisovaný a v podstatě je to asi nejvíce podobné těm jemným plátkům. Deset minut provřím bez česneku, deset minut s česnekem, hodně mírný var, pořád míchám, nejlépe metlou. Pak nechám cca pět minut rozležet pod pokličkou, u domácího česneku stačí i jen pět větších stroužků, u kupovaného bohužel padnou kolikrát i celé dvě paličky. Nyní mám česnek z loňské sklizně, kdy jeden stroužek má velikost tří kupovaných "cvrčků", tak uzpůsobeno tomu... Držím se pravidla, že pod pojmem "stroužek" počítám s pěti gramovým kouskem. Kvůli zdravotním problémům musím hlídat celodenní příjem určitých hodnot, tak jsem pošuk, který vše musí vážit :) Nejvíce se mi právě osvědčuje vytahovat ty recepty, které vařívala babička - jako třeba tato omáčka: paradoxně ta "stará" kuchyně" mi pomáhá hodně moc, ke všemu to mohu vařit nejen pro sebe, protože chuťově to bývá paráda vždy - oni ti naši předci věděli, co je dobré :) Naposledy jsme měli s domácí vařenou a následně upečenou šunkou - také to bylo super. Ale uzené (jazyk a i jiné) je na jistotu :palec: a nebo ty vejce. Mám vyzkoušnou i s bramborovými noky (jen vařené brambory a mouka, bez vajec) - také super, ale tam už to chce to maso :) Jen ne ty párky... sice vím, že jdou sehnat i kvalitní, z masa... ale ani ty si k tomu neumím vůbec představit... Prostě ta chuť měkké uzeniny k tomu nesedí v mých představách... No, možná pár koleček domácí klobásy - ale to asi jak které, děláváme jedny bez papriky, ty bych si k tomu představit uměla :) Ještě dělávám téměř shodně omáčku cibulovou, ale tam se musí cibule předpřipravit, teprve pak jíška a vývar s mlékem či smetanou. Jinak jsem jednou dělala omáčku ze zbylého pečeného česneku (vymačkala jsem ty pečené stroužky) - a to byla asi nejlepší varianta, co jsem kdy jedla, česnek byl tehdy lehce navoněný výpekem z kuřete, jenže on ten pečený česnek většinou nezbude... :kytka:

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Eja 08.02.19 19:29 | "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ no - kromě těch párků je ten recept nevydařený celý - začátečník podle něj neuvaří.. :roll: Ale dobře uvařené to bude moc dobré, taky bych volila bramborky a vejce...i když - k vařenému jazýčku... Zuzko, jak jsi naložila s tím česnekem? Prolisovat, utřít, plátky, celé stroužky...Stejně se to musí tak 20 minut provařit, tak já bych možná zvolila tenoučké plátky :think: Ale určitě dík za tip :kytka:

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Zuzka1973 08.02.19 16:26 | Bez těch párků - nechtěla jsem to jimi zkazit... Přijdou mi tam vyloženě nevhodné. Ale vajíčko na tvrdo od našich slepic a brambory na loupačku z vlastní sklizně to naopak povznesly na hodně vysokou příčkou - chuťové buňky se radují ještě nyní, kdy už je dávno po obědě... ;) :kytka: *Příspěvek upraven 08.02.19 v 16:27*

Dejmalův krém

Dejmalův krém

goralka 07.02.19 00:41 | Zásadne šľahám na pare s kryštálovým cukrom, cca 5o g na 1 vajíčko a s maslom, stužený tuk nepoužívam už roky a chýba mi tu vanilka. Nie je síce potom taký tuhý, ale nechám ho na studenom okne vychladnúť cez noc a v orieškoch sa trošku vsaje. Je výborný, robím ho od oka aspoň z 5 veľkých vajec a z najlepšieho kakaa, priebežne ochutnávame a dosypujeme cukor a kakao. :P

Dejmalův krém

Dejmalův krém

casino 05.02.19 23:07 | 250 g ztuženého tuku 1/8 másla *** No, zkoušet nebudu :nevim: Možná tak vědět, jaký [velke]ztužený[/velke] tuk :think: Pokud jde o OMEGA, pak se domnívám, že množství se s máslem prohodilo...

Dejmalův krém

Dejmalův krém

Podskalacka 05.02.19 22:14 | Proč Dejmalův krém? Podle Dejmalovy cukrárny, která prý existovala v Olomouci.

Syrové scones

Syrové scones

Zuzka1973 03.02.19 15:11 | Žádné z nových uvaření se nedalo nějaký čas najít přímo pod receptem, jen v seznamu nově uvařených na titulní straně, myslím, že žádný administrátor už ani neexistuje - je to jen nastavené na určitý režim a pokud dojde k chybě programu, už ji asi ani nikdo neodstraní, leda při nárazové kontrole, všechny dosavadní chyby zmizely vždy až po delším časovém úseku. Zde už dávno jde jen o příjem z reklam, ne o vaření či recepty... O ty už jde asi jen hrstce z nás... :nevim: :( *Příspěvek upraven 03.02.19 v 15:13*

Syrové scones

Syrové scones

Lyduska 03.02.19 08:20 | Neviem, čo sa s Labužníkom deje. K receptu sa opäť neviem dostať, neuložil sa pod "Moje recepty" a nemôžem ho redigovať. Poradie fotografií sa vôbec nedá meniť. Administrátor mi neodpovedá. *Příspěvek upraven 03.02.19 v 08:20*

Nejdokonalejší pečená kachna

Nejdokonalejší pečená kachna

MichaelaKrat 27.01.19 18:20 | Kachna je naprosto dokonalá :) Maso je krásně propečené a hezky se rozpadá. Zkoušela jsem dnes na oběd, a moc nám chutnala. Také jsem si moc oblíbila kachnu s jablky podle našeho tradičního receptu https://erecepty.eu/kachna-s-jablky/ který nám dělala už i babička. Je to také moc dobrý recept který stojí za zkoušku :)

Šošovicová polievka

Šošovicová polievka

Lyduska 19.01.19 21:56 | Vie niekto poradit, že prečo sa tento mnou vložený recept nezaradil v mojom profile pod "Moje recepty"? Teda, vôbec k nemu nemám prístup, nemôžem ho redigovať, ani vložiť fotografie. *Příspěvek upraven 19.01.19 v 21:57*

Vláčná tvarohová bábovka

Vláčná tvarohová bábovka

Zuzka1973 15.01.19 10:58 | Přesně podle receptu (vejce 4, neb naše slípky teď v zimě najely na menší velikost vajíček) a cukr třtinový. Máslo jsem vzala šlehačem s cukrem opravdu do pěny (cukr jsem použila třtinový). Četla jsem diskuzi, nevím, co se pisatelce pode mnou nepovedlo - já pekla podle tohoto receptu již podruhé. Poprvé jsem nepsala do uvaření nic, neb jsem prve dala jen polovinu másla (víc tehdy nezbylo). I tak dopadla skvěle, pamatuju, že jsem i přidala šťávu z použitého citronu, ničemu to nevadilo, zmizela natošup... Formu to chce velkou, moje forma na tu dávku stačí jen tak tak, vymazávám sádlem a vysypávám kokosem... Tu ze včerejška jsem snědla kousek i já, ač poslední dobou mi ssladké moc nedělá dobře a zbytek snědl muž nadvakrát a liboval si, jak je krásně vláčná, žádná sušina... (což mohu potvrdit i já). Foto dávám do komentáře a na mužovo přání ukládám recept do oblíbených, aby byl po ruce... :kytka: Dodatek: v prvním případě jsem použila tvaroh vaničkový polotučný (už nevím, jakou značku. Včerejší byla z kostky od Milkin (takové to balení s kravičkou).

Kuřecí ragú

Kuřecí ragú

zujali 13.01.19 17:11 | Super recept. Dělám často :) :potlesk:

Jogurtové palačinky (bez vajec)

Jogurtové palačinky (bez vajec)

Zuzka1973 09.01.19 18:05 | Mouky jsem dala 200 g - pečeno na nepřilnavé pánvi, jogurt Selský bílý od Hollandia. Jdou péct velmi tenké i "alá lívanečky" - měli jsme s jogurtem smíchaným s domácím broskvovým džemem a lehce posypané kakaem...

RECESSPIS NA ROK 2019

RECESSPIS NA ROK 2019

birkana 31.12.18 13:06 | Určitě chci vyzkoušet a do puntíku dodržet ingredience i postup :-) . :potlesk: :mavam: :srdce: .

Slaní šneci z listového těsta

Slaní šneci z listového těsta

MichaelaKrat 30.12.18 11:29 | Výborný recept, dělala jsem je v pátek. Na zítra chystám tento výborný https://erecepty.eu/slany-strudl-listoveho-testa/ slaný štrůdl z listového těsta :) Je to pochoutka

Vánoční punč

Vánoční punč

MichaelaKrat 27.12.18 09:24 | Ahoj, dělám podobný akorát s ovocem. Mám odzkoušený podle tohoto video receptu https://receptyprokazdeho.cz/videorecepty/vanocni-ovocny-punc/ Včera jsem nám ho večer dělala a je výborný :)

Slavnostní kapr

Slavnostní kapr

MichaelaKrat 25.12.18 09:40 | Ahoj, já jsem dělala odlehčenou verzi :) Kapr na citronu s tymiánem https://erecepty.eu/kapr-na-citronu-s-tymianem/ děláme vždy ještě ke smaženému kapru.

Slavnostní kapr

Slavnostní kapr

casino 24.12.18 16:23 | No, škoda že jsem si na tento rcp nevzpomněl ráno raníčko... Džus sice doma nemám, ale jablek na moštování byla nadúroda :)

Batátovo mrkvová krémová polievka (Veg)

Batátovo mrkvová krémová polievka (Veg)

Cuso 24.12.18 10:57 | "@Lyduska":https://www.labuznik.cz/profil/lyduska/ Dakujem vybavene. :)

Bezinkové víno

Bezinkové víno

Zuzka1973 22.12.18 20:30 | Tradice je tradice :srdce: ;) Sice letos byly bezinky díky suchu drobné, ale přesto se víno povedlo a dnes proběhlo "stáčení" a košt :kytka: :srdce:

Vosí hnízda

Vosí hnízda

Zuzka1973 22.12.18 20:27 | Také letos k plné spokojenosti...

Stará dobrá vánočka

Stará dobrá vánočka

Zuzka1973 22.12.18 20:23 | Povedla se skvěle, je výhoda, že netřeba dělat kvásek zvlášť - jen jsem nedala to perníkové koření...

Babiččina starodávná, vláčná vánočka

Babiččina starodávná, vláčná vánočka

MichaelaKrat 22.12.18 08:31 | Ahoj, recept je opravdu moc dobrý :) Pekla jsem podle něj už minulý rok. Vánočka je krásně vláčná a měkoučká. Včera jsem pekla tuto tradiční https://erecepty.eu/vanocni-stola-s-brusinkami/ Vánoční štolu. Je to recept který je bez odležení. Klasická štola by měla minimálně týden měknout. Tento recept je hned ten den krásně měkký, vláčný a hlavně skvěle chutná.

Ořechové pracny - medvědí tlapky

Ořechové pracny - medvědí tlapky

Zuzka1973 21.12.18 19:26 | Opět k plné spokojenosti :)

Linecké těsto - vánoční pečení klasicky

Linecké těsto - vánoční pečení klasicky

Zuzka1973 21.12.18 19:23 | Klasika - ale velmi příjemná :) Opět k plné spokojenosti. MARMELÁDA DOMÁCÍ - BROSKVOVÁ...

Rumové kuličky 2

Rumové kuličky 2

Zuzka1973 21.12.18 19:16 | Obaleno v kakau - moc dobré... :kytka:

Datlový salám

Datlový salám

Zuzka1973 21.12.18 19:02 | Výborný!

Vynikající vanilkové rohlíčky bez ořechů i různých náhrad

Vynikající vanilkové rohlíčky bez ořechů i různých náhrad

Zuzka1973 21.12.18 18:59 | Křehoučké, moc dobré! Mouka ječná celozrnná, cukr kokosový... *Příspěvek upraven 21.12.18 v 19:00*

Makové jen tak, nebo slepované

Makové jen tak, nebo slepované

Zuzka1973 21.12.18 18:53 | Využito na tři způsoby: slepované domácí broskvovou marmeládou - potřené čokoládou, důlkové s domácím třešňovým džemem a jako věnečky...

Duté ořechové z formiček

Duté ořechové z formiček

birkana 21.12.18 11:31 | Já dala směs 3/4 másla (původ PL) a 1/4 Hery. Že by se proto nedařilo? Letos už znovu zkoušet nebudu, za rok si snad vzpomenu :srdce: .

Duté ořechové z formiček

Duté ořechové z formiček

casino 20.12.18 19:07 | ...ale podle zde přiložených foteček jsem před lety měl patrně také nějaké problémy, když jsem pekl bez mouky i s moukou 8o (pečeno bylo ve stejné troubě, tak se směšně nevymlouvám, že každý trouba přece peče jinak, že 8) Včéééra jsem pekl z těsta přesně podle tohoto rcp a vše OK :palec: (pečeny oříšky v plechu) Dokonce jsem pekl s hokovzduchem i bez ventilátoru a vyšlo to nastejno (z postupu tedy mažu "horkovzduch") Pekl jsem 15 až 25 minut a vše OK (do rcp doplním dobu pečení 20´) Dělal jsem psí kusy a pokud byly např. formy nacpané těstem zároveň s okrajem, tak vyběhly tak nááádherné, skoro kulaté ořechy jaké jsem doposud neviděl :potlesk: (škoda, že MAKRONKY mi to nenafotily) Dámy, fakt nevím, proč se nezadařilo... *** Na fotkách pečeno ne sdružených silikonových formách Už mě napadá jenom rodná sestra másla (mažu ji ze surovin) protože jsem pekl z másla. Sice z německého, ale z másla :mrgreen: *Příspěvek upraven 20.12.18 v 19:10*

Batátovo mrkvová krémová polievka (Veg)

Batátovo mrkvová krémová polievka (Veg)

Lyduska 19.12.18 22:29 | "@Cuso":https://www.labuznik.cz/profil/cuso/, fotografiu možeš otočit ...

Batátovo mrkvová krémová polievka (Veg)

Batátovo mrkvová krémová polievka (Veg)

Cuso 19.12.18 21:35 | "@Eja":https://www.labuznik.cz/profil/eja/ fotene to bolo normalne, akurat sa to tu divne otocilo :D "@Zuzka1973":https://www.labuznik.cz/profil/zuzka1973/ som rad, ze chutilo

Karlovarský knedlík z hotelu Pupp

Karlovarský knedlík z hotelu Pupp

MichaelaKrat 19.12.18 11:01 | Ahoj, já dělám Karlovarský knedlík podle receptu naší prababičky https://erecepty.eu/karlovarsky-knedlik/ Je výborný. Někdy děláme i Karlovarské koule. Nejraději je máme ke svíčkové na smetaně. To je potom lahoda :) Musím zkusit Váš recept na porovnáni. Díky za inspiraci

Nejlepší vosí hnízda

Nejlepší vosí hnízda

amylon 19.12.18 10:11 | Proč by tato měla být nejlepší?Mám raději "těsto"s ořechy.A to uleželé mléko,to musí být po týdnu dobrota...

Nejlepší vosí hnízda

Nejlepší vosí hnízda

MichaelaKrat 18.12.18 09:48 | Hezký den, v sobotu jsem dělala tyto netradiční vosí hnízda https://erecepty.eu/tucnaci-vosi-hnizda/ které se skvěle hodí pro děti.Jsou to vosí hnízda alá Tučňáci :) Chuťově jim není co vytknout, mají výbornou chuť a hlavně naše děti jsou z nich moc nadšeni. Je to také dobré zpestření od klasického cukroví. :mavam:

Duté ořechové z formiček

Duté ořechové z formiček

birkana 17.12.18 13:47 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ , nic ověřovat nemusí :mavam: . Prostě se mi nevyvedlo. Neupečené těsto zkusím použít jako základ pro jiné sladké pečivo s ořechy. Jak jsem se podívala do odkazu Nafoukánci, tam je ještě víc másla. Mno, prostě nejsem cukrář a nemám se do toho s...! :lol: :zed: :lol:

Duté ořechové z formiček

Duté ořechové z formiček

casino 17.12.18 12:57 | "@birkana":https://www.labuznik.cz/profil/birkana/ najdu "okno" v programu a rcp ověřím :) No, preventivně se omlouvám, ale stejných rcp je hafo, např.: "OŘECHOVÉ FOUKANÉ":https://www.toprecepty.cz/recept/45878-orechove-foukane/ či "NAFOUKÁNCI":https://www.toprecepty.cz/recept/30725-nafoukanci/ *Příspěvek upraven 17.12.18 v 13:01*

Duté ořechové z formiček

Duté ořechové z formiček

birkana 16.12.18 14:53 | "@casino":https://www.labuznik.cz/profil/casino/ , skutečně bez mouky? Vyzkoušela jsem přesně podle recepisu a dopadla jsem stejně jako uživatelka Radka 545 přede mnou :cert: . Upekla jsem jakousi ultramastnou tekutou ořechovou jíšku – zkušebně jen ve 5 formičkách. O vyklepnutí zatepla nemůže být ani řeči :twisted: . Do těsta jsem pak přidala cca 110 g mouky, upekla a tvary již po upečení za tepla nevytékaly z formiček. Pečivo šlo po částečném vychladnutí lehce vyklepnout, bylo lehoučké, pórovité a křehké, připomínající listové (viz foto). Stále však nadmíru mastné, jako bych jedla samotné máslo.

Plněné ořechové rohlíčky od Blanky z Velvar

Plněné ořechové rohlíčky od Blanky z Velvar

gaburiatko 16.12.18 14:17 | Vyťahujem na svetlo, lebo toto je stálica u nás, tak snáď pre nových labužníkov :) Sú úchvatné a zatiaľ všetci nadšení, komu som ich ponúkla.

Tuňákový dip pro pohoštění..

Tuňákový dip pro pohoštění..

Eja 16.12.18 11:50 | Konzerva kvalitního tuňáka ve vlastní šťávě + krémový sýr za mne typu Philadelphie + citron včetně strouhnutí kúry je samo o sobě hodně dobré...a ta máta k tomu :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Batátovo mrkvová krémová polievka (Veg)

Batátovo mrkvová krémová polievka (Veg)

Zuzka1973 15.12.18 19:43 | Po téměř celodenním pobíhání po předvánočních trzích vyloženě potěšila ... Doporučuji vyzkoušet, kdo má rád tu "klasickou" (z brambor a dýně), tak ten rád zařadí do svého seznamu i tuto, je opravdu velmi dobrá a na tohle období jako dělaná :) :kytka: Byla předvařená brzo ráno, před odjezdem, po návratu jsem ji jen nadvakrát promixovala v mixéru na smoothie a ohřála, doladila - neb kokosové mléko jsem dovezla až z nákupního "výletu", zbytek je doma po ruce v podstatě pořád :)

Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 2379 Další »

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Květáková polévka Květáková polévka
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz