Recepty - worcesterová omáčka
Více z Dochucovadla a sladidla ».

Worcesterová omáčka známe také jako: worcester
Recepty s worcesterovou omáčkou Rady při nákupu Využití v kuchyni Skladování
Worcesterová omáčka je tmavé, tekuté dochucovadlo pokrmů, které se vyrábí z octa, vody, směsi koření, soli, cukru, česneku. Dostala své jméno dle anglického města Worcesteru. Nemá takřka žádné výživové hodnoty.
Rady při nákupu
Worcesterovou omáčku seženeme v každém obchodě s potravinami. Prodává se v plastových či skleněných lahvičkách.
Využití v kuchyni
V kuchyni se využívá především k dochucení masových pokrmů - Vepřové plátky s marmeládou a hořčicí, zeleniny, omáček, polévek, salátových zálivek, dresinků, pomazánek - Tvarohová pomazánka s vínem.
Skladování
Omáčku skladujeme na chladném a suchém místě v uzavřené nádobě. Zabráníme přímému slunečnímu záření na výrobek.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz