Recepty - tandoori

Původ tandoori: Indie

Recepty s tandoori  Rady při nákupu  Využití v kuchyni  Skladování  

Tandoori je indická směs koření určená ke grilování a pečení masa. Tandoori je červeno-hnědé barvy mírně ostré chuti. Složení koření se liší od regionálního použití, nejčastěji to však je koriandr, cumin, zázvor, česnek, chilli, sůl, kajenský pepř.

 Rady při nákupu

Tandoori koření zakoupíte v každém supermarketu a v obchodech s orientálními specialitami.

 Využití v kuchyni

Tandoori můžete použít k výrobě marinády pro grilování či pečení masa, na pečené kuře či rybu, do omáček nebo k vepřovým či hovězím plátkům či k zeleninovým pokrmům.

 Skladování


Skladujeme v suchu při pokojové teplotě.

 
Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz