Recepty - tandoori

Původ tandoori: Indie

Recepty s tandoori  Rady při nákupu  Využití v kuchyni  Skladování  

Tandoori je indická směs koření určená ke grilování a pečení masa. Tandoori je červeno-hnědé barvy mírně ostré chuti. Složení koření se liší od regionálního použití, nejčastěji to však je koriandr, cumin, zázvor, česnek, chilli, sůl, kajenský pepř.

 Rady při nákupu

Tandoori koření zakoupíte v každém supermarketu a v obchodech s orientálními specialitami.

 Využití v kuchyni

Tandoori můžete použít k výrobě marinády pro grilování či pečení masa, na pečené kuře či rybu, do omáček nebo k vepřovým či hovězím plátkům či k zeleninovým pokrmům.

 Skladování


Skladujeme v suchu při pokojové teplotě.

 
Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz