Recepty - tandoori

Původ tandoori: Indie

Recepty s tandoori  Rady při nákupu  Využití v kuchyni  Skladování  

Tandoori je indická směs koření určená ke grilování a pečení masa. Tandoori je červeno-hnědé barvy mírně ostré chuti. Složení koření se liší od regionálního použití, nejčastěji to však je koriandr, cumin, zázvor, česnek, chilli, sůl, kajenský pepř.

 Rady při nákupu

Tandoori koření zakoupíte v každém supermarketu a v obchodech s orientálními specialitami.

 Využití v kuchyni

Tandoori můžete použít k výrobě marinády pro grilování či pečení masa, na pečené kuře či rybu, do omáček nebo k vepřovým či hovězím plátkům či k zeleninovým pokrmům.

 Skladování


Skladujeme v suchu při pokojové teplotě.


Reklama

 
 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz