Zrající šunka

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
kokys
1 příspěvek 25.12.10 10:45
zrající šunka

Dobrý den, zkouším udělat zrající šunku, kterou jsem našel ve vašich receptech. V recptu je napsáno, že maso se má dát do bedýnky s dírami a po dvou dnech pravidelně otáčet , aby dobře schla. Chtěl bych vyzkoušet pověsit to na nerezové háčky jako maso na uzení a nechat v volném prostoru v lednici. Tím by odpadlo pravidelné otáčení. Má s tím někdo zkušenosti? :palec: Kokys

Reakce:
Alis
2617 příspěvků 25.12.10 19:28

S tím ti poradit neumím, ale zkus svůj dotaz správně nasměrovat - buď do rubriky „Hledám recept“ nebo „Začínáme od píky“, budeš mít větší šanci, že ti někdo znalý odpoví. Ať se zadaří :-)

Alis

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz