Znáte někdo recept na donutsy?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Mapolis
2 příspěvky 08.03.04 17:23
Znáte někdo recept na donutsy?

Dostala jsem plech na americké koblihy s dírou,ale recept nemůžu nikde najít.Prosím,poradí mi někdo?Díky


Reklama


Reklama

Reakce:
 
penda
4752 příspěvků 08.03.04 21:00
odkaz v angličtině

doughnuts

 
penda
4752 příspěvků 08.03.04 21:00
odkaz v angličtině

doughnuts

 
barbaanek
99 příspěvků 09.03.04 12:54
Kobliha jako kobliha

Spravne jsi napsala, ze jde o americke KOBLIHY s dirou. Figl tedy neni v teste, muzes smele pouzit recept na klasicke ceske koblihy.
Hodne zdaru

 
esmeralda
4813 příspěvků 11.03.04 23:31
doughnuts

Koblihy jak americké, tak české, s dírou nebo bez díry se původně smažily ve spoustě oleje. Nyní je ale svět zachvácen hrůzou z tuků a tak nějaký koumák vymyslel koblihy pečené a k tomu také patřičný plech. Posílám recept který jsem našla na jakémsi americkém serveru. Snad je to co hledáš.
Suroviny:
1 hrnek cukru (250 ml)
3 lžičky prášku do pečiva
1 lžička strouhaného muškátového oříšku
půl lžičky utlučeného hřebíčku
2 lžičky mleté skořice
3 hrnky hladké mouky
1 hrnek podmáslí
3 vajíčka
1 lžíce medu
půl hrnku rozpuštěného másla

Troubu rozehřej na 200 stupňů Celsia. Formu vymaž tukem.
V míse smíchej cukr, prášek do pečiva, koření a mouku. V jiné míse smíchej podmáslí, vajíčka, med a máslo. Přidej suché suroviny do mokrých a smíchej. Lžící dej hmotu do mističek na plechu. Peč asi 12 minut. Dobrou chuť.

 
Korina
56 příspěvků 13.08.06 15:20
Donutky

Mapolis, už si robila tie kobliny na tom plechu? Dostala som ho i ja.
Keď si ho už robila môžeš napísať recept, ktorý máš vyskúšaný a je dobrý? Ďakujem

 
yanul
76 příspěvků 01.09.06 19:20
Přispívám se svojí troškou do mlýnu

příprava těsta Donut: 1/2 kg hladké mouky, 150 g moučkového cukru, 2 sáčky vanilkového cukru, 3 vejce, 200 g kyselé smetany, 1/2 sáčku prášku do pečiva, 2 lžíce rumu, 200 ml mléka. Šlehačem zpracované těsto necháme cca 15 minut dozrát v teplé místnosti. Těsto musí být tažné a houževnaté. Polévejte čokoládou a sladkými polevami


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz