Zlatá Haná

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
jitkap
115 příspěvků 08.12.05 08:42
Zlatá Haná

Milí Labužníci, labužnice - Hanáci - poraďte jak zužitkovat tuk zv. Zlatá Haná - omylem mně ho z Moravy přivezli místo másla. Děkuji.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
manek  08.12.05 09:21
Zlatá Haná

Dá se použít místo Hery, případně na pomazánky, nebo i místo másla - je to vlastně taková Rama po česku…

 
jitkap
115 příspěvků 08.12.05 09:46
...

Manku, děkuji za odpověď, v období vánočního pečení Zlatou Hanou určitě upotřebím.

 
meisje
580 příspěvků 08.12.05 11:18
Jitko....

nevim jestli je to zrovna vhodne pouzit pri peceni vanocniho cukrovi -pokud vim, tak Zlata Hana obsahuje smetanovy zakys. Spis bych to asi vyuzila jak radi Manek k tem pomazankam a k ruznym pomazum, ale na peceni ne. Zdravim,

 
marmelada
1643 příspěvků 08.12.05 12:09
Jitko,

taky bych měla ze Zlaté Hané obavy, jednou jsem z ní dělala linecké a bylo hrozně tvrdé. Možná to je obsahem vody. V nejhorším bych to kombinovala napůl s máslem.

 
daga
30 příspěvků 08.12.05 14:41
Jitko,

já jí přidávám do krému k máslu, do košíčku, na nepečené cukroví.

 
Zakli
1 příspěvek 26.01.17 09:38

Já dělám ze Zlaté Hané listové těsto na trubičky (kremrole) a výborné. Z másla nejsou tak dobré. Tyto jsou křehké a nádherně listují. :palec


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz