Zdrclá bábovka.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
andyw
91 příspěvků 28.05.07 06:25
Zdrclá bábovka.

Dnes jsem pekla bábovku „Výborna tvarohová bábovka“ č. receptu 21136. Vše bylo v pořádku, ale hned jsem jí po upečení překlopila na talíř a to jsem asi neměla dělat že? Měla jsem jí nechat trochu vychladit? A tak se zdrcla. Poraďte mi. Děkuji.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
DanaJ
1136 příspěvků 28.05.07 06:30
A neotočilo jsi jí moc z prudka a nebouchla s ní?

..tím by to mohlo být.

 
andyw
91 příspěvků 28.05.07 06:45
...

když sem jí otočila, tak ještě se nepřeklopila a pak jsem slyšela jak dopadla, tak to bude tím určitě.

 
Labužník lochneska02
102 příspěvků 28.05.07 07:31
zdrclá bábovka - Andyw,

nedej se odradit, tahle bábovka stojí za to! Příště zkus, jak ji dopečeš, tak vypni troubu ale bábovku nechej uvnitř, dvířka trouby pootevři a zapři třeba vařečkou, aby se ti nepřibouchly. Tak ji nechej cca 20 minut, ona pozvolna vychladne a určitě se nezdrcne. Vyzkoušeno.

 
DanaJ
1136 příspěvků 30.05.07 15:31
..dopadla.

..tak takhle se mi taky zdrcla. Chce to menší formu a nebo uzpůsobit těsto formě. Je lepší, když těsto vyleze nad formu, takže když ho otočíš, tak už vlastně sedí a pak už jen opatrně zvedneš formu. Pozor též na teplotu talíře.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz