Tibetská houba - výroba domácího kefíru

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
diduska
4 příspěvky 09.04.11 15:10
Zdravá konzumace..

CHtěla bych zjistit něco víc o houbičkách, které se
dávají do mléka na výrobu domácí kyšky.Nakolik je to zdravé, co to obsahuje, co co přináší tělu apod.
Je to moc dobré, ale dcera má obavy na kolik je tato konzumace zdravá.

Reakce:
dadluš
1 příspěvek 28.08.12 19:03

Zdravím mam doma tibi kristal-vodní kefir když jsem odjela na dovču zapoměla jsem ho ve sklenici s vodou co ted nevytvaří co ma

Richardec
22 příspěvků 26.02.15 10:41

Nejmenuje se to kumbucha nebo kombucha? Kdysi hodně dávno jsem to měl doma. Ale bůh ví jak to je s tou zdravotností. I když žiji a nezabilo mě to :D

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz