Zbytky vína

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
2malasisi2
51 příspěvků 30.01.08 10:11
Zbytky vína

Pokud vám zbude v láhví víno,které už nebudete pít,dejte je zmrazit do kostkovače ledu.Nejlepší je víno červené,které pak můžete přidávat do jídel,na př.při vaření červeného zelí.Nemusíte pak otvírat celou láhev.

Reakce:
Labužník Rachel02
234 příspěvků 20.05.08 20:57
Děkuji,

Malasisi, moc díky za Tvůj příspěvek. To už je podruhé, co jsem na Labužníkovi našla odpověď na dotaz, který jsem ještě nenapsala Tohle je supr nápad

Sněhurka
446 příspěvků 21.05.08 17:02
Červené víno s vyšším obsahem alkoholu

mi v mrazáku nezmrzlo, ale stala se z něj taková tříšť, která nedržela tvar. Nicméně do vaření se dalo použít stejně, jako když bylo „čerstvé“

gmp
1603 příspěvků 21.05.08 22:12
neztvrdne maso?

Když tam přihodíš kostku ledu? Miloš

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz