Pokud vám zbude v láhví víno,které už nebudete pít,dejte je zmrazit do kostkovače ledu.Nejlepší je víno červené,které pak můžete přidávat do jídel,na př.při vaření červeného zelí.Nemusíte pak otvírat celou láhev.
Zbytky vína
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Děkuji,
Malasisi, moc díky za Tvůj příspěvek. To už je podruhé, co jsem na Labužníkovi našla odpověď na dotaz, který jsem ještě nenapsala Tohle je supr nápad
Červené víno s vyšším obsahem alkoholu
mi v mrazáku nezmrzlo, ale stala se z něj taková tříšť, která nedržela tvar. Nicméně do vaření se dalo použít stejně, jako když bylo „čerstvé“
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
