Zavařování v troubě

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
2malasisi2
51 příspěvků 29.01.08 19:58
Zavařování v troubě

Já osobně takhle zavařuji celý život.Sklenice perfektně drží,nikdy mi nic nebouchlo.Prostě si to nemohu vynachválit.Za­vařuji v el.troubě na plechu s vyšším okrajem,na který dám plenu přes celou plochu,naliji teplou vodu-cca do výše 5-8 cm,postavím sklenice.Vejde se jich 9- 0,7 l.Troubu zapnu na 10 minut na 200st.,pak ztlumím na 100 a zavařuji dalších 20 min.Tohle vše u kompotovaného ovoce i u okurek.Pak pootevřu troubu jen malinko,strčím do otvoru chňapku,aby se trouba nezavřela a nechám 10 minut.Pak v pohodě horké sklenice vytáhnu a naskládám další.Žádná věda.


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz