Zavařování v troubě

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Tasma
415 příspěvků 08.06.05 18:41
Zavařování v troubě

Máte někdo zkušenosti se zavařováním v troubě?
Jak na to?

Reakce:
Vali
1326 příspěvků 08.06.05 20:13
Tasmo

napiš si do okénka vyhledávání ve fóru - zavařování v troubě a budeš tam mít 7 odkazů a potom už můžeš jenom číst a hodně se toho dovědět.

JanP
141 příspěvků 02.02.06 07:20
...

Ziadny velky problem.
Zavaraninove flase s pipravenym ovocim ci zeleninou sa uzatvoria a nastavaju na plech. Podleju sa vodou Aspon 1/2 l aby v nej pohare stali. Voda sa pocas sterilizacie nesmie odparit - teda treba doliat ak treba.
Ak mate trubu s termostatom, nastavit ho najviac na 100 st. C. Ak nie, treba dat slaby rezim.
Pocas procesu pasterizacie treba kontrolovat, ci nevystupuju v zavaranine bublinky. Ak ano, treba trubu vypnut a nechat vychladnut. Malo by to trvat asi 20 min.
Pozor, nedavat chladne flase do rozohriatej truby. Rovnako treba dat pozor pri dolievani vody. Je nebezpecie, ze praskne flasa.
Chce to viac skusenosti ako presneho rezimu.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz