zavařování hub

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
mamina_2007
1 příspěvek 20.09.08 16:00
zavařování hub

Děvčata a chlapy,jsem ráda,že jsem našla tuto stránku,jelikoš jezdíme na chalupu kde roste strašně moc hub,a také je hrozně rádi zbíráme,ale jakkoliv je zavařím,zkazí se a mně to štve člověk se stím pucuje a zavařuje a ono to vyjde vniveč,už opravdu nevím jak ty houby mám udělat aby mne se nezkazily,tolik receptu mi radily ,
a nic,mražené to neni ono když se rozmrazí je to blemtanina prosím poradte mi děkuji mooooooooooooc


Reklama


Reklama

Reakce:
 
ji
98 příspěvků 21.09.08 14:02
Moc se s tím nepářu,

očištěné, omyté houby nakrájím, nasypu do hrnce s vroucí vodou (zá:,–(ně větší hrnec s dostatečným množstvím vody, aby brzy znovu zavřela), nechám přejít varem - podle kvality hub 1-3 min., sleju přez cedník, propláchnu studenou vodou, nechám okapat, naplním do skleniček, setřepu, uzavřu a vařím při 100°C určitě hodinu. Pokud se mi někdy něco zkazilo, bylo to vinou špatného víčka, ne hub. Takto zavařené je uskladním v chladu (lednice není podmínkou) a používám je na všechny způsoby, včetně smaženice.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz