Ahoj pratele labuznici. Poslechnete si mou zasterovou prihodu (budu strucna, sllibuju)
Rada varim, proto jsem tu. Protoze jsem cunik, tak si o nohy a bricho cistim ruce, noze, lestim talire atd. Proto je mi treba dobra zastera!! Protoze varim hodne, prisla jsem na to, ze mi jedna nestaci, protoze by byla vic v pracce nez k uziti, timpadem byla vic uzita nez v pracce a vysledek - SMRADLAVA ZASTERA. Fuj fuj. K narozeninam jsem si prala zastery dve, jednu klasickou s laclem, druhou takovou tu reznicko-cisnickou, ktera se trikrat omota kolem pasu a je az na zem. Drahy muj zastery dve koupil, jednu s laclem a jedna byla povlak na polstar … (ehm ehm). Branil se, ze to melo kanicky a lezelo to vedle zaster… trochu sahl vedle, rekla jsem si, ale kratkym patranim jsem zjistila, ze zadne spravne vedle neni. Zde pouze klasicke s laclem se prodavaji.
Ptam se proto, kde sehnat (nejlepe v Praze ci v Chebu) spravnou cisnicko-reznickou zasteru (napriklad tmave modrou nebo tmave zelenou)?? Nebo na Internetu??
DEKUJU