Šlo by upravit čas na stávající??? Už to tu bylo a není to tak dávno- proč se tak vůbec děje? Vypadá to, jako bychom písali celé noci (ne pích…,ale pís!!!) Díky,díky Terrinka
zase ten čas...
se mi nedařilo připojit na Lab (vím to tak přesně, protože jsem byla sama doma a chtěla jsem alespoň vyřídit soukromou poštu) a mám dojem, že pak se to stalo s tím časem. Něco se posunulo, zastavilo, či co… Nevím to jistě, ale podle absence komentářů jsem pravděpodobně nebyla sama, kdo se sem v tu dobu nedostal.
je život, milá Terrinko. Minule to byl čas americký (pokud se nemýlím) a nyní jsme v Tokyu a nebo ještě lépe, plus minus hoďka, u Esmeraldy na dvorku… Zdravím Esme, promiň, že jsem Tě použila jako jednotku času, ale teď se na Labu musíme nějak orientovat…:-)))))
u esmeraldy na dvorku je určitě krásně a je tam jaro! A Bona má pravdu, v pátek na večer opět kleknul server a zároveň s ním zaspal čas. Ale já jsem noční pták a vy děvčata taky, tak „vo co gou“
I já měla v pátek stejný problém bono a taky jsem byla sama a nebylo
to vůbec příjemný…
Jinak Teo Lab. má i taková privilegia, že se ocitá i v cizích zemích
(alespoň časově), to je dobrý. Minule to trvalo dost dlouho než se to
srovnalo. Momentálně se píše už zítra…jé,jé..jsme jaksi dopředu
s vědou.T.
Terrinko, mnohokrát. Jsi dokonalá. Jen jedna Tvoje věta-„Jinak Teo Lab. má i taková privilegia, že se ocitá i v cizích zemích (alespoň časově), to je dobrý“ stačila, abych pochopila, že internet má dosah i za hranice našeho maloměsta. Dodnes jsem si myslela, že je to jen nějaký módní výstřelek Obecního úřadu (promiňte pane starosto). Teď už ale vím, že i mně se konečně otevírají brány do světa vědění i nevědění, a za to vděčím jen a jen Tobě, milá Terrinko. .....A klidně pích…písej celé noci, budiž Ti přáno…;-)
Zcela evidentně jsi neporozuměla vtipu! Je to jako kolik lidí, tolik chutí, nebo kolik lidí tolik druhů humoru. Z nikoho tudíž nedělej „blbečka“, když něčemu nerozumíš! Pokud bys to měla jako koníčka a moc se Ti to líbilo, tak v tom pokračuj- optimismus mě jen tak neopustí a změna chování také ne. Nebo, že by jsi převzala žezlo za nějakou přítelkyni? Tak to se teda snaž, pro přítelkyni na život i na smrt všechno, to chápu a tak to má v životě fungovat. Pěkný den T.
vezmu si Tvé rady k srdci a budu se jimi řídit. Také přeji krásný a jistě sluníčkový den.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz