www.mm-bobor.szm.sk/varenie.htm

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Beaver
7 příspěvků 27.03.05 21:11
www.mm-bobor.szm.sk/varenie.htm

www stránky 14 ročného gurmána ,ktoré stoja za pozretie. Dnes máme dni talainskej kuchyne: pizza, tiramisu, spaghetti, lazagne, mascarpone krémy a mnohé ďalšie cukrovinky. Zatiaľ neúplné.
Odporúčam navštíviť v Apríli.


Reklama

Reakce:
 
Beaver
7 příspěvků 27.03.05 21:15
Ja si myslím ,že ten recept na pizzu je fakt super. Je úplne ako

Faaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk­ttttttttttt suuuuuuuuuppppppppppe­eeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr­rr recept!!!
Tiež odporúčam navštíviť…

 
kamilio
551 příspěvků 27.03.05 22:22
Chlapečku,

nepatří k dobrým mravům si dělat tímto způsobem reklamu s odkazy na vlastní stránky. Až budeš mít v nabídce 50 a více vlastních receptů, pak se s tebou bude někdo bavit. Zatím je to tak trochu trapas, sorry.

 
penda
4752 příspěvků 28.03.05 13:27
kamilio,

že Ti není hanba…„bobříkovi“ je jen 14..a nevidím v tom nic špatného,když dá odkaz na své vlastní stránky…spousta z nás to nedělá jinak…i já, dokud jsem ještě denně kamarádila s labužníkem, jsem měla na vizitce odkazy na vlastní práci, která navíc s vařením neměla nic společného…takže, Bobříku, směle pokračuj v práci, jak kuchařské, tak webdesignerské…a nenech se takovýmito řečmi vytočit… ;-))

 
toast
171 příspěvků 28.03.05 15:16
otázka reklamy

…myslím, že toto je věc správce těchto webových stránek, to jest Pepíčka.

 
pepicek
1309 příspěvků 29.03.05 01:53
tady je řešení ... nová sekce fóra

bobříku: populární stránky se nedělají tak, že zajdeš na Labužníka, okopíruješ recepty, dáš na svoje stránky a pak půjdeš zase zpátky a začneš vykřikovat, jaký máš super website.

Nechám ti tu ten odkaz, protože jsem rád, že něco smysluplného děláš, ale zkus do toho investovat něco ze sebe nebo z máminy kuchařky … když už kopíruješ ze stránek, tak je slušnost uvést zdroj

Mám pro tebe jeden nápad … nebo vlastně dva. Jednak by bylo chvályhodné a užitečné, kdybys ty recepty přepsal do slovenčiny.
A pokud bys chtěl udělat něco opravdu zajímavého, tak zkus udělat gurmánský slovensko-český slovníček, ve kterém by byly jednotlivé druhy ovoce, zeleniny, koření, masa, úpravy mas, nepodobná slovesa a podobně. Takovou věc by ocenily tisíce lidí - v Čechách i na Slovensku .

 
trikolka
383 příspěvků 29.03.05 08:17
bobrik

penda i pepicek maji pravdu! kamilio se trochu prehmat, ale obcas se to stane kazdemu z nas. pendu a pepicka poslouchej, jestli nekdo neco vi o www a html a xtml a a a a a a aa tak jsou to podle me tihle dva. hodne uspechu do budoucna, uz se tesim treba na ten slovnicek (ja bych ho rozhodne vyuzila, abych chapala, o cem mluvi tchyne, kdyz jsem na slovensku)


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz