Postupuji podle Vlaďčina návodu na vložení obrázku do deníčku. DAří se mi, podle hlášek, úspěšně vytvořit adresář, ale když chci nahrát obrázek, tak adresář neexistuje a hlásí mi to cosi o nastavení práv uživatele AbiesAlba. Prosím o radu, co mám dělat, abych mohla úspěšně vytvořený adresář vidět? Nevidím ani ty, které jsem měla vytvořené už dříve.
Vytvoření adresáře pro obrázek v deníčku!!!
Mně se to chová úplně stejně, řešení znám jen „obchvatem“ - máš-li možnost nahrát obrázky jinam, dej je tam (např. do nevyužitého prostoru na hostingu svého webu). Nemáš-li, zkus www.picoodle.com - snad to píšu z hlavy správně - a jako zdroj obrázku použít z nabídky Direct link.
Díky za radu, pokusím se jí řídit…
Ale fakt je to nepříjemné, že už nemůžu do deníčku vkládat
obrázky… Škoda.
labužníka na nový server je nahrávání obrázků do deníčku
nefunkční, musíme počkat, až začne pepíček plnit sliby (a ty se přece
nejlépe plní o Vánocích, čili to máme za pár… ) )
tahle můra mě pronásledovala dva měsíce (neberte si to nikdo osobně), strávil jsem několik nocí nad hledáním přičiny proč nejdou obrázky do nových adresářů nahrát a dneska se probudím a vím přesně na co kliknout. Věřím v globální podvědomí, kde mi to prostě někdo přes noc nacpe do hlavy … při migraci serveru se přepnulo nastavení Labuznika v Plesku PHP SAFE MODE na ON. Několik programotérů nad tím strávilo dlouhé hodiny a nikoho to nenapadlo. Je mi jasné, že netušíte o čem mluvím, ale výsledek je ten, že nahrávání obrázků kamkoliv už zase funguje tak jak má Sorry za zdržení, ale globální podvědomí mělo zpoždění
Díky, díky, díky!
Už se těším, že zase konečně něco vložím. Hned to jdu zkusit.
A přeju pěkný advent.
Jak nahrát obrázky jsem se naučila. Ale když potřebuji adresář trochu pročistit, nedaří se mi to. Snad někdo poradí diletantovi jako jsem já. Děkuji a zdravím.
v sekci Můj Labužník je nyní nová funkce Moje obrázky (třetí sloupec v menu zleva, úplně dole). Tam máš k dispozici správce obrázků a můžeš jej použít (mimo jiné) i k mazání obrázků, či celých adresářů