Výroba drobných uzenin

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Wolfg
583 příspěvků 27.03.13 10:18
Výroba drobných uzenin

Vážení labužníci, neberte následují řádky jako marný povzdech, ale prostý náhled na realitu, která se bude jistě měnit, ovšem do záporných hodnot.
Při poslední návštěvě Makra jsem užasl, jak zpočátku aspoň trochu solidní firma se změní v hanebnou žumpu a to jen proto, že jí klesají zisky. Tu a tam mě oslovily drobné uzeniny nejen svým složením, ale skutečnou chutí. Zmizely a nahradily je silážované exkrementy, ani nejsou v kvalitě BIO. Proto jsem dospěl k nezvratnému rozhodnutí a to, domluviv se přes plot se sousedy, budu spařované uzeniny vyrábět ve větším množství, avšak nezištně. Nejsem bohapustý laik a též vládnu potřebným vybavením. Proto vás snažně žádám o vaše zkušenosti ve výrobě párků a podobných uzenin. Nejde ani tak o složení, jako o technologický postup.
Děkuji za každou radu

Reakce:
 
 
rabbit
29 příspěvků 04.05.13 14:20

Wolfge, jestli jseš z Brna nebo okolí, ráda od tebe budu drobné uzeniny kupovat. Jsem z jejich kvality taky zoufalá, a to je jezdím nakupovat do Globusu, kde se ještě jakžtakž dají. Včera jsem tam koupila např. hovězí šunku, je mokrá až běda, už i Globus to napchává vodou. Pamatuju si moravský uzený, to bylo suchý až skoro šustilo :), dneska to promáčí papír, i když je z jedné strany potaženej igelitem.

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz