… právě jsem nacpala vkysané zelí do skleniček a chystám se ho sterilovat… po zelí mi v sudu zbylo spousta šťávy…
… neví někdo jak by se dala nejlépe zužitkovat?… jaksi se mi nechce ji vylít…
… právě jsem nacpala vkysané zelí do skleniček a chystám se ho sterilovat… po zelí mi v sudu zbylo spousta šťávy…
… neví někdo jak by se dala nejlépe zužitkovat?… jaksi se mi nechce ji vylít…
Housenko, já bych ji nalila do malých sáčků a dala zmrazit. Nějaký vitamin bude fuč, ale určitě se bude v zimě moc hodit.
Jestli si pečeš chleba v pekárně, nebo v troubě dej si jí zmrazit jak psala Jaruna7. Pak se přidává do těsta k okyselení místo vitaminu C, nebo octa.
…ji zkus sterilovat…také sice bude, jak píše Jarka, nějaký vitamín fuč, ale lepší vrabec… Já bych to asi pak používal jako přídavek při dušení zelí a požival jako projímadlo či antikocovinum…hihi
…Ak ti zostala stava , uvar v nej klobasku, mozno aj slaninku poprazit alebo oskvarky , zavar do nej dake halusky ( mozno aj zemiaky na mensia kocky ale najprv ich predvar )+ jisku, a mas rusinske jedlo Juska na s makcen ). A je moooc dobre - to teda hej
Pavla donesla ochutnat celý kastrolek této polévky, mohu vřele doporučit. Najdeš ji pod č.r. 23073 - Rusínská polévka máčanka.
taky brzy budu sterilovat zelí z pytlů, ovšem já to zelí do sklenic vkládám volně, necpu, aby se mi tam vešla taky ta šťáva a zelí potom nebylo suché, ale šťavnaté.
vypiť, mňam
alebo prevariť, opepriť, omastiť - pridať opraženú slaninku s cibuľkou,
cesnačik a pripíjať namiesto mlieka ku zemiačikom, paráda
A netreba vám žiadne pochybné očkovanie proti chrípke
… moc vám všem děkuji, hned jak odpoledne přijdu ze zaměstnání, tak ji asi zamrazím…v mrazáku je zatím místa dost… jo a určitě zkusím tu polévku… polévky mi můžeme a toto bude dost výrazná obměna repertoáru…
Takže ještě jednou díky…
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz