Výhradne pretlak

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
luba
185 příspěvků 21.4.04 16:51
Výhradne pretlak

Je to tak, keď je už cibuľa spenená, pridá sa 1 polievková lyžica pretlaku (na 4 porcie gulášu) a pomaly sa restuje. Až potom príde mletá červená paprika, mäso a ďalšie súčasti gulášu. Farba je úžasná a keďže je pretlaku málo, chuť skor vôbec neovplyvní. A ešte niečo, raz som videla v rakúskej televízii kuchára, ktorý po orestovaní pretlaku a papriky pridal ešte za malú lyžičku octu - farba šťavy bola super. Tvrdil, že kyslosť octu nebude cítiť - ale toto som zatiaľ neskúsila.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz