Výhradne pretlak

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
luba
185 příspěvků 21.04.04 16:51
Výhradne pretlak

Je to tak, keď je už cibuľa spenená, pridá sa 1 polievková lyžica pretlaku (na 4 porcie gulášu) a pomaly sa restuje. Až potom príde mletá červená paprika, mäso a ďalšie súčasti gulášu. Farba je úžasná a keďže je pretlaku málo, chuť skor vôbec neovplyvní. A ešte niečo, raz som videla v rakúskej televízii kuchára, ktorý po orestovaní pretlaku a papriky pridal ešte za malú lyžičku octu - farba šťavy bola super. Tvrdil, že kyslosť octu nebude cítiť - ale toto som zatiaľ neskúsila.


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz