Zdravim vsechny labuzniky! Rada bych si poridila domaci pekarnu a chtela bych
se zeptat na doporuceni popripade varovani. Tak ktera je nejlepsi? dekuji predem vsem!
vyber domaci pekarny
Já si myslím, že je to vcelku jedno, kterou koupíš. Podle mě jsou všechny na stejný brdo. Hlavně by měla mít dva háky a nekupovat nějakou titěru. To by jsi pak pekla jeden chleba za druhým. A navíc je pekárna moc dobrá na kynutí těsta, tak aby se ti tam po vykynutí vešlo. Já mám Etu Siestu jsem s ní spokojená.
Já vlastním Moulinex. Kamarádka si koupila (a na její doporučení další 2 „pekařky“ taky) pekárnu Eta Siesta a nemůže si ji vynachválit. Je to její už druhá pekárna, peče denně, má doma dva celiatiky. Krom jiných předností v ní lze péci z 750 g mouky.
jak dlouho vydrží chleba z takové pekarny dobrej a chutnej. Dá se jíst
i třetí den? Já jsem slyšel, že je poživatelnej jen dokud je jetě
teplej.
Díky za odpovědi
Třetí den v pohodě. Týden už je moc. Přeci jen tam nejsou ty konzervanty, co se dávají do chlebů ve velkopekárnách. Já ráda peču i třikrát do týdne, když je třeba. Ale když vidím, že jsem na něj třeba sama, tak řeším přebytek zamražováním.
za vase doporuceni a uz se mooc tesim az ji budu mit a rano mi bude bytem
vonet cestvy a jeste teply chleba