třetí ročník Mistrovství ČR ve vaření kotlíkových gulášů pro
profesionály a první ročník pro amatérské kuchaře se uskuteční
1. září na přerovském Výstavišti. Uzávěrka přihlášek na „Svátek
guláše a piva“ je do 20. srpna 2007. Profesionální týmy budou mít za
úkol uvařit guláš v kotlíku vytápěném ohněm, ať už na uzavřeném
či otevřeném ohništi, v časovém limitu pěti hodin. Předem mohou mít
jen připravené maso a omytou a nakrájenou zeleninu. Kromě chuti porota
hodnotí také výzdobu a čistotu místa. V kategorii amatérů se mohou
účastnit všichni, kteří rádi vaří a nejsou vyučení kuchaři či
nepracují v gastronomii. Kromě profesionálů budou hodnoceni také
amatérskou porotou. Výzdoba stánku u nich není nutná. Přihlášky si
můžete stáhnout a vyplnit na webové adrese www.gastromorava.cz.
(Informace ze zpráv Kabelové televize Přerov)
Všem labužníkům na vědomost se dává, že
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Všem labužníkům na vědomost se dává, že
Další podobná témata podle názvu