Vongole al naturale

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
gegina
358 příspěvků 29.01.07 12:53
Vongole al naturale

Potřebovala bych od někoho z vás poradit. Kamarádka mi z Itálie přivezla naložené „masíčko“ z maličkých mušliček v jakémsi nálevu. Nevím, jak by se to dalo dobře použít a ani se mi to nechce jen tak otvírat. Nevím, jestli je to třeba nějak tepelně upravit nebo přidat třeba do salátu nebo tak něco. Můžete někdo přispět s nějakým nápadem, co s tím? Díky!

Reakce:
esmeralda
4813 příspěvků 29.01.07 13:52
Vongole

je druh malé mušle. Je velice oblíbená mezi Italy.
Ti ji používají do polévek a omáček k těstovinám.
Myslím že je můžeš použít do kteréhokoliv receptu který si žádá mušle.

esmeralda
4813 příspěvků 29.01.07 14:07
Vongole

Nemyslím že je třeba opisovat další recepty. Ne Labužníku je jich dost . Snad si vybereš.

penda
4752 příspěvků 29.01.07 14:24
např. špagety

spaghetti alle vongole

(400 g těstovin špagetového typu, 1/2 cibule, svazek petrželky, olivový olej, sůl, pepř, zavařenina škeblí - 130 g, stroužek česneku, konzerva loupaných rajčat)

gegina
358 příspěvků 30.01.07 03:12
Esme, Vlaďko,

to jsou přesně ony mušle. Je tady toho opravdu dost, stačí to jen dobře napsat do vyhledávače. Určitě si nějaký recept vyberu…děvčata dí­ky!

Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz