Vongole al naturale

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
gegina
358 příspěvků 29.01.07 12:53
Vongole al naturale

Potřebovala bych od někoho z vás poradit. Kamarádka mi z Itálie přivezla naložené „masíčko“ z maličkých mušliček v jakémsi nálevu. Nevím, jak by se to dalo dobře použít a ani se mi to nechce jen tak otvírat. Nevím, jestli je to třeba nějak tepelně upravit nebo přidat třeba do salátu nebo tak něco. Můžete někdo přispět s nějakým nápadem, co s tím? Díky!

Reakce:
esmeralda
4813 příspěvků 29.01.07 13:52
Vongole

je druh malé mušle. Je velice oblíbená mezi Italy.
Ti ji používají do polévek a omáček k těstovinám.
Myslím že je můžeš použít do kteréhokoliv receptu který si žádá mušle.

esmeralda
4813 příspěvků 29.01.07 14:07
Vongole

Nemyslím že je třeba opisovat další recepty. Ne Labužníku je jich dost . Snad si vybereš.

penda
4752 příspěvků 29.01.07 14:24
např. špagety

spaghetti alle vongole

(400 g těstovin špagetového typu, 1/2 cibule, svazek petrželky, olivový olej, sůl, pepř, zavařenina škeblí - 130 g, stroužek česneku, konzerva loupaných rajčat)

gegina
358 příspěvků 30.01.07 03:12
Esme, Vlaďko,

to jsou přesně ony mušle. Je tady toho opravdu dost, stačí to jen dobře napsat do vyhledávače. Určitě si nějaký recept vyberu…děvčata díky!

Váš příspěvek
Další podobná témata podle názvu

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz