Vlastný jalovec

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Mamut
147 příspěvků 13.2.04 13:36
Vlastný jalovec

Nie som si istá, kam svojím obsahom tento príspevok patrí, tak som ho umiestnila sem.
V posledných rokoch sa snažím pestovať si niektoré druhy korenia, napríklad bazalku, rozmarín, šalviu, medovku a podobne. Začala som uvažovať aj o jalovci, ale nie som si istá, či je možné len tak pozbierať bobule z kríčkov, ktoré rastú u nás, a či to nemusí byť nejaký špeciálny druh jalovca. Má niekto skúsenosti v tomto smere? Používate vlastnoručne dopestovaný alebo natrhaný jalovec?

Reakce:
Sněhurka
446 příspěvků 14.2.04 22:23
Jalovčinky natrhej

třeba v lese. Dneska jsme byli na výletě u Vltavy a schválně, kvůli Tobě, jsme natrhali a na místě jedli jalovčinky z obyčejného českého jalovce. To jsou ony!
Ovšem pozor, ve Francii jsme jedli jalovčinky, které byly dřevnaté. Zřejmě jiný druh.
Takže sbírej jalovčinky v českých luzích a hájích, ty jsou O.K. Pošlu také pepickovi fotku, aby ji připojil k jalovci v ingrediencích.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz