Nie som si istá, kam svojím obsahom tento príspevok patrí, tak som ho
umiestnila sem.
V posledných rokoch sa snažím pestovať si niektoré druhy korenia,
napríklad bazalku, rozmarín, šalviu, medovku a podobne. Začala som
uvažovať aj o jalovci, ale nie som si istá, či je možné len tak
pozbierať bobule z kríčkov, ktoré rastú u nás, a či to nemusí byť
nejaký špeciálny druh jalovca. Má niekto skúsenosti v tomto smere?
Používate vlastnoručne dopestovaný alebo natrhaný jalovec?
Vlastný jalovec
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Vlastný jalovec
Jalovčinky natrhej
třeba v lese. Dneska jsme byli na výletě u Vltavy a schválně, kvůli
Tobě, jsme natrhali a na místě jedli jalovčinky z obyčejného českého
jalovce. To jsou ony!
Ovšem pozor, ve Francii jsme jedli jalovčinky, které byly dřevnaté.
Zřejmě jiný druh.
Takže sbírej jalovčinky v českých luzích a hájích, ty jsou O.K. Pošlu
také pepickovi fotku, aby ji připojil k jalovci v ingrediencích.
Další podobná témata podle názvu
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
