Vlastný jalovec

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Mamut
147 příspěvků 13.02.04 13:36
Vlastný jalovec

Nie som si istá, kam svojím obsahom tento príspevok patrí, tak som ho umiestnila sem.
V posledných rokoch sa snažím pestovať si niektoré druhy korenia, napríklad bazalku, rozmarín, šalviu, medovku a podobne. Začala som uvažovať aj o jalovci, ale nie som si istá, či je možné len tak pozbierať bobule z kríčkov, ktoré rastú u nás, a či to nemusí byť nejaký špeciálny druh jalovca. Má niekto skúsenosti v tomto smere? Používate vlastnoručne dopestovaný alebo natrhaný jalovec?


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Sněhurka
446 příspěvků 14.02.04 22:23
Jalovčinky natrhej

třeba v lese. Dneska jsme byli na výletě u Vltavy a schválně, kvůli Tobě, jsme natrhali a na místě jedli jalovčinky z obyčejného českého jalovce. To jsou ony!
Ovšem pozor, ve Francii jsme jedli jalovčinky, které byly dřevnaté. Zřejmě jiný druh.
Takže sbírej jalovčinky v českých luzích a hájích, ty jsou O.K. Pošlu také pepickovi fotku, aby ji připojil k jalovci v ingrediencích.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz