Vinná klobása a co Vy na to

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Ivo
1045 příspěvků 04.02.17 23:14
Vinná klobása a co Vy na to

Teď jsem trošku rozpačitý - celou svoji týdenní výplatu bych vsadil, že jsem před dvěma či třemi dny svůj příspěvek na Labužniku uveřejňoval, ale dnes ho nemohu najít. Nic se však neděje - opakování - matka moudrosti :)

Máte s tímto výrobkem zkušenosti? Já jsem dlouhé roky chodil kolem pultů s onou „nezdravě vyhlížející“ potravinou s jistými rozpaky - až nedávno jsem si to lajznul, zakoupil, vykradl jsem pár receptů, provedl jsem patřičný zdrojový sourcing, splichtil jsem to dohromady a výsledkem bylo něco, co bylo v každém ohledu poživatelné, ale ještě jsem si nebyl jistý, zda se to dostane do kategorie „rodinné stříbro“. Ovšem ne-vinná klobása se jen tak lehce nechtěla vzdát a v mém nějakém mozkovém centru utkvěla (zřejmě geneticky dána příslušnost). Předevčírem jsem ji měl potřetí a ta zajímavá kakofónie (pozor - neplést si s průjmovým onemocněním) chutí mě ještě dnes provází…

Budu rád, když mě někdo upozorní na nějakou zajímavou úpravu - já jsem ji jen lehce opekl, a ať je toho více a dá se to konzumovat na více způsobů, tak jsem tam přidal nějaké žampiónky, lečo, kečup a ve finále to posypal strouhaným sýrem. O koření nehovořím - to každý dle svého gusta. A i přes všechny tyto ingredience si klobása zachovala svoji nádherně kyselkavou chuť a to ostatní byl jen doplněk.

A nyní budu někoho citovat (snad se na mě neurazí), ale takto to dnes svými chuťovými pohárky vnímám i já: Vinnou klobásu odborníci přirovnávají k extravagantní dámě s mnoha zvláštnostmi. Buď si ji zamilujete (to většinou opravdoví gurmáni), nebo se jí ani nedotknete. V tom případě ani nevíte, o co přicházíte :srdce:

Reakce:
hubenej dědek
29 příspěvků 06.03.17 19:33

Vinná klobása je dobrá snad na všechny způsoby. Vyzkoušeli jsme i recept od dandy http://www.labuznik.cz/…nna-klobasa/ a opakujeme ho dost často.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz