Moc mi chutná, když doma povařím jazyk a sním ho třeba s křenovkou a knedlíkem nebo s koprovkou nebo jen tak s dochucovadlama a s chlebem. Mám ale jeden problémek, přítel má k jazyku odpor a když ho vidí, tak je to konec. Vařila sem ho doma se sýrovou omáčkou a těstovinama. On ochutnal a říkal, že se to dá, ale že ho nebude, protože když si vzdpomene na jazyk, tak se mu zvedne žaludek. Prostě si vsugeroval, že je to ošklivý a bysta. A nejhorší je, že třeba tlačenku jí, tu naší domácí, a tam jazyk taky je.
Potřebovala bych poradit nějaký dokonalý recept a ještě k tomu nějaký speciální styl nakrájení jazyku, aby nebylo poznat, že to ten jazyk je. Nemáte někdo s takovou situací zkušenost? Jako že bych to pak udělala a neřekla mu, co to je a uvidíme.