Prosím, kde sehnat tuto knihu:
Titul: Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
Autor: Joza Břízová a kol.
Vydavatel: Ikar
Rok vydání: 1999
Vydání: 18. přepracované a doplňěné vydání
ISBN: 80-7202-564-3
nebo ji máte doma? nabídněte…
johana@post.cz
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
nevim, jestli potrebujete presne tohle vydani, ale Varime chutne, zdrave hospodarne je normalne na trhu…staci projit knihkupectvi, naposled jsem ji videla v knohkupectvi v Londynske ulici v Praze
Děkuji za pomoc, ale Londýnská ulice v Praze je pro mne v současné době nedosažitelná a v žádném internetovém knihkupectví jsem tuto knihu již nenašla.
myslím, že vzledem k tomu, že je to obycejne knihkupectvi, navic pomerne male, nemel by byt jakykoli problem tuhle kucharku koupit i jinde naprosto bezne a pokud je knihkupec jenom trochu schopny, mel by ji byt ochoten objednat, navic to vydani, ktere jsem videla je myslim jeste mladsi, nez z roku 1999 takze by melo byt opravdu bezne dostupne
já mám tuto knihu - vydání z roku 1956. Dala mi ji moje máma a ta ji zase dostala od svojí mámy. Nemůžu si ji vynachválit. I můj muž, když něco kuchtí, rád do ní nakoukne. Je prima, že pořád vychází. Snad je pořád tak fajn.
Kniha vyšla v mnoha vydáních. Mně se ji podařilo získat z antikvariatu ve Zlíně (rok vydání 1952). V době kdy jsem ji hledala našla jsem ji i v Poděbradech, ale když jsem jim volala neměli. Tak nevím jak jsou na tom dnes.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz