Vaříme s Mauriziem: KŘUPAVÝ PARMAZÁNOVÝ TULIPÁN

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
pepicek
1309 příspěvků 13.05.09 07:56
Vaříme s Mauriziem: KŘUPAVÝ PARMAZÁNOVÝ TULIPÁN

Tato celoroční lahůdka je díky avokádu spojením středozemní a tropické kuchyně.

Doporučení: nejlepší a největší krevety jsou v měsíci srpnu, jelikož jsou ve fázi páření.
Ingredience

200 g parmazánu 24 krevet 2 avokáda 2 karotky (cca 400 g) 1 cuketa (cca 200 g) šťáva z 1/2 citrónu 1 dl extra panenského olivového oleje sůl a petržel


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz