vaření ve vakuových sáčcích

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
chocolat
106 příspěvků 12.10.05 21:48
vaření ve vakuových sáčcích

koupila jsem si kuchařku od francouzského šéfkuchaře alaina ducasse a v několika raceptech používá k pomalému vaření masa vakuové sáčky. například uvádí, že slepici máme vařit zavakuovanou- tlak 5, uzávěr 2.8 ve vodě teplé 62 stupňů 14 hodin!
celkem síla, co? tak by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s něčím podobným a jestli se takové vakuové sáčky určené k vaření dají koupit.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
lydia
1227 příspěvků 13.10.05 15:10
choco,

ja jsem neslysela nic o vareni v saccich, ale nekde jsem cetla, ze nejaka svycarska firma vyrabi panve, nebo hrnce, kde se da vakuove varit. Je pry to jeste lepsi nez v pare. Ale nevim, kde jsem to videla.

 
hydraulik
54 příspěvků 14.10.05 17:22
Vaření ve vakuu

Po zadání „vakuové vaření“ na gooooogle třeba tato adresa s menší leč stravitelnou informací
 http://www.packservis.cz/index.php?…


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz