Vánoce jsou za rohem

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Drobek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 29.11.11 16:57
Vánoce jsou za rohem

a je ten pravý čas upozornit na rady a porady jak zpracovat kapra, aby byl bez kosti. Vlastně jsou tam odkazy na U-tube videa kde mistr kuchař Petr Stupka předvádí co s kaprem, od zabití až po naporcování. Odkazy jsou v blogu v Mánkově rybím restaurantu v sekci Jak na to v kuchyni

Reakce:
bocianka
528 příspěvků 29.11.11 22:08
Vánoce jsou za rohem

Ten odkaz je výborný nápad. Je tam nejen, jak zacházet s rybou, ale i pletení vánoček.

Drobek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 30.11.11 16:27
Bocianko,

proto jsem to sem dal :dance:

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz