Vánoce jsou za rohem

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Drobek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 29.11.11 16:57
Vánoce jsou za rohem

a je ten pravý čas upozornit na rady a porady jak zpracovat kapra, aby byl bez kosti. Vlastně jsou tam odkazy na U-tube videa kde mistr kuchař Petr Stupka předvádí co s kaprem, od zabití až po naporcování. Odkazy jsou v blogu v Mánkově rybím restaurantu v sekci Jak na to v kuchyni

Reakce:
bocianka
528 příspěvků 29.11.11 22:08
Vánoce jsou za rohem

Ten odkaz je výborný nápad. Je tam nejen, jak zacházet s rybou, ale i pletení vánoček.

Drobek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 30.11.11 16:27
Bocianko,

proto jsem to sem dal :dance:

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz