V Zátiší

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník lucian.ka02
841 příspěvků 08.11.04 08:16
V Zátiší

Byla jsem o víkendu V Zátiší v Praze a nejsem si vůbec jistá, jaký názor mám na tuto restauraci mít… Poradíte mi někdo?

Reakce:
 
Labužník nika02
94 příspěvků 09.11.04 22:39
V Zátiší

Lucianko,
znám tuto restauraci, dosti drahou a víceméně snobskou. Nevím, co chceš slyšet za názor, spíš by mě zajímalo, jak na tebe zapůsoboila. Když jsem tam byla poprvé, tak se mi velmi zalíbilo prostředí, působí velmi odpočinkově, v lehce italském stylu. Když jsem viděla menu, už na mě tak líbivě nepůsobil a při pohledu na porce na talíři mě nadšení přešlo. Prý jsou veškeré suroviny pro vaření dováženy každý den letecky čerstvé, ale výsledek mi tak nepřipadal. Taky mi napiš, jak se ti líbilo sociální zařízení. To by zase velmi zajímalo mě.

 
Labužník lucian.ka02
841 příspěvků 10.11.04 08:54
Niko,

lehce hodně snobské, moc se mi nelíbil interiér, byl až příliš „slaďoučky“
jídlo bylo výborné, jen ty ceny!!!
a k soc. zařízení (omlouvám se všem labužníkům za trochu „nevhodné“ téma k hovoru)- v životě jsem neviděla, že by na toaletách byly připravené krémy na ruce, dámské hygienické potřeby, látkové ručníky na 1 použití, automaticky se desinfikující prkénko, …
jedním jsem si jistá - jako „hloupá vesnická holka“ tuhle restauraci asi nedocením a už nikdy tam nepůjdu

 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.11.04 09:00
Zátiší

patří znímému pražskému restauratérovi Surimu. Stejně jako např. Parnas, La coronna a další.
Tato restaurace si dělala velké ambice k získání alespoň 1 Michellinovy hvězdičky v jeho světoznámém průvodci, ale nemá ji. A asi poprávu. Je to hodně snobský podnik, ale nejluxusnější v něm jsou ty ceny. V Praze jsou kvalitnější podniky. Vím co říkám, manžel mojí velmi dobré kamarádky pro Suriho dělá snad 10 let a v Zátiší delší dobu vařil. Je totiž moc šikovný kuchař. Jednání se zaměstnanci by stálo za samostatnou kapitolu. není to tak dlouho, co v pražském tisku byly inzeráty na příjem zaměstnanců na denním pořádku.
Osobně bych šla jinam.
Zaplatíte za večeři pro 4 lidi tolik, co potřebuje 4 členná rodina na celý měsíc a odejdete v podstatě hladoví. Velká, prázdná paráda, co se tváří světově.
To je můj, pravda, poněkud kritický názor.

 
Labužník lucian.ka02
841 příspěvků 01.12.04 11:22
glamo

díky za názor, trefně jsi shrnula mé rozkutálené myšlenky

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz